• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ajda Pekkan'ın Balmain Ceketi

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
ajda-pekkan.jpg

22 Mayıs Cuma akşamı Beyaz Show'a konuk olup, izleyenleri büyüleyen Ajda Pekkan orjinal kıyafetleriyle beni de büyüledi. Sezonun tüm trend parçalarını kullanmıştı ve tek kelimeyle bayıldım! Sadece görünüşü değil enerjisi, samimiyet, güçlü sesi ve roman dansıyla da harikaydı.
Ajda Pekkan'ın programın ilk bölümünde giydiği ceketin markası Balmain. Beyonce, Victoria Beckham gibi dünyaca ünlü kadınlar da aynı ceketi giyiyor. Ceketin fiyatı ise 6.500 euro.
balmain.jpg

-yüksektopuklar.com'dan alıntıdır

Son düzenleme:
Adıvar,
benim kaç maaşıma denk geliyor biliyor musun...
ayrıca, üstüne 6500 euro verseler öyle giyerim ben o ceketiyerimseniben

delikafadulden o parayı ceketi verirmiyimm hiççç kaydirigubbakcemile

O cekete o parayı vereceğine bir fakire verse herkes açısından daha iyi olurdu mirmirmirmir

6.500 eurom olsa hemen tüp bebek yaparım...
insan hayatı ne kadar acayip....
kimisi bi parça kumaşa 6.500 euro verir,kimiside benim gibi offffff neyse:çok üzgünüm:

Ajda ne yapsa yakışıyor. muhteşem ötesi bi kadın. yaşayan efsane. elalemin viktoria'ları bilem giyiyolarda o pahalı ceketleri, bizim ajdamız niye giymesin. yakışır valla Ajda'ma... kaydirigubbakcemile3

6.500 eurom olsa hemen tüp bebek yaparım...
insan hayatı ne kadar acayip....
kimisi bi parça kumaşa 6.500 euro verir,kimiside benim gibi offffff neyse:çok üzgünüm:

Yaaa işte:delphin:

Bunun tam anlamı sanırım "HAYAT"
zenginler- fakirler, açlar- toklar, mutlular- mutsuzlar, görenler-görmeyenler............. ve bütün zıtlıklar

Şimdi biz diyoruzya 6.500 yüro hayatta vermem o cekete, yada o parayı başka şeylerde değerlendirim diye, işin diğer yüzüde, kadının türkiyenin süper starı. Gelmiş 65 yaşına. Bunca sene çalışmış. Onun yaşındaki babaannem yerinden kalkamıyor neredeyse.(şartları bir değil o ayrı konu) Ajda Pekkan'ın parasını uğruna harcayacağı bir çocuğu yok, kocası yok, bildiğim kadarıyla sadece ablası semiramis var. Onun dışında ailesi yok. Napacak parayı. Harcayacak işte böyle şeylere.

Helal olsun kadına valla. Beyazın programında yarım saat kadar izledim, bayıldım resmen.:nazar:

Back
X