C cicikom Ziyaretçi 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #1 Oldukça modern döşenmiş bir ev onunki. Sade ve Uzakdoğu işi mobilyalar dengeli kullanılarak salonda güzel bir armoni yakalanmış. Aile fotoğrafları ise salonun başköşelerini kapmış gözüküyor. Ünlü sanatçı yatak odasında dışı ayna kaplı bir gardrop kullanmayı tercih etmiş. Evin tüm duvarları beyaz. Salonda az ve öz ama zevkli aksesuvarlar dikkat çekiyor. Salonun baş köşesinde ihtişamıyla göz kamaştıran bir de piyano var. Ajda Pekkan, yorgun sahne çalışmalarının ardından en büyük zevkinin evinde vakit geçirmek olduğunu söylüyor. Evin giriş bölümünde büyük cam bir sehpa göze çarpıyor. Sehpanın üzeri şamdanlarla süslenmiş durumda. Sanatçı evinin bir bölümünü stüdyo olarak kullanıyor. Ajda Pekkan'ın banyosunda bulunan jakuziye Türk hamamı edası verilmiş. Banyo aynasının önü sayısız makyaj malzemesi ve aksesuvar ile dolu.
Oldukça modern döşenmiş bir ev onunki. Sade ve Uzakdoğu işi mobilyalar dengeli kullanılarak salonda güzel bir armoni yakalanmış. Aile fotoğrafları ise salonun başköşelerini kapmış gözüküyor. Ünlü sanatçı yatak odasında dışı ayna kaplı bir gardrop kullanmayı tercih etmiş. Evin tüm duvarları beyaz. Salonda az ve öz ama zevkli aksesuvarlar dikkat çekiyor. Salonun baş köşesinde ihtişamıyla göz kamaştıran bir de piyano var. Ajda Pekkan, yorgun sahne çalışmalarının ardından en büyük zevkinin evinde vakit geçirmek olduğunu söylüyor. Evin giriş bölümünde büyük cam bir sehpa göze çarpıyor. Sehpanın üzeri şamdanlarla süslenmiş durumda. Sanatçı evinin bir bölümünü stüdyo olarak kullanıyor. Ajda Pekkan'ın banyosunda bulunan jakuziye Türk hamamı edası verilmiş. Banyo aynasının önü sayısız makyaj malzemesi ve aksesuvar ile dolu.
whitelily8 gözler kalbin aynasıdır.. Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2010 Mesajlar 445 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Diğer 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #2 valla ajdada olmasında bendemi olsunsempatiksalakcinni canım çok güzel bi paylaşım başka ünlülerinde ev fotolarını bekleriz
valla ajdada olmasında bendemi olsunsempatiksalakcinni canım çok güzel bi paylaşım başka ünlülerinde ev fotolarını bekleriz
S Seroli61 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2009 Mesajlar 2.989 Emoji Skoru 129 Puanlar 163 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #3 koca evde at koşturuyordur bütün gün heralde kaydirigubbakcemile3
DESPO HATALIYSAM editöre bildir Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 1.909 Emoji Skoru 2 Puanlar 116 Yer Diğer 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #4 çok soğuk..tıpkı kendi gibi.hic beğenmedim..
lirik guzel bekle beni 35.5 :) Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2007 Mesajlar 8.475 Emoji Skoru 2.638 Puanlar 723 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #5 Ajda'yı da , giyim tarzını da beğenirim.Zevk sahibi bir kadın.Evine de yansımış bu.aklinialirimsmile
DESPO HATALIYSAM editöre bildir Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 1.909 Emoji Skoru 2 Puanlar 116 Yer Diğer 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #6
holihopp Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2009 Mesajlar 373 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 41 Yer İstanbul 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #7 kendi gibi ewide çok güzel
=)yesil(= Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2008 Mesajlar 2.841 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer İstanbul 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #8 Wonderfullboshayallersmile
__TanRIcA__ AfroDİt Kayıtlı Üye Katılım 23 Aralık 2009 Mesajlar 7.352 Emoji Skoru 10 Puanlar 156 Yer Diğer 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #9 ay makyaj odasına öldüm bittim geberdimm:asigim: ne makyajlar çıkarırım orda beboshayallersmile
flamenko Nirvana Pro Üye Katılım 13 Ocak 2009 Mesajlar 1.612 Emoji Skoru 620 Puanlar 688 Yer Ankara 9 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #10 waaaaaaaawww ne ev ama tam ajdalık.. kaydirigubbakcemile2
pembelii oğluşum aşkımm Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2009 Mesajlar 6.005 Emoji Skoru 237 Puanlar 173 Yaş 39 10 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #11 __TanRIcA__ .!.: ay makyaj odasına öldüm bittim geberdimm:asigim: ne makyajlar çıkarırım orda beboshayallersmile Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorummmmm :lepi::lepi:
__TanRIcA__ .!.: ay makyaj odasına öldüm bittim geberdimm:asigim: ne makyajlar çıkarırım orda beboshayallersmile Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorummmmm :lepi::lepi:
F fundaaaaaa Guru Kayıtlı Üye Katılım 13 Mayıs 2011 Mesajlar 207 Emoji Skoru 0 Puanlar 296 Yer İstanbul 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom #12 ajda pekkandan da bu beklenirdi zaten,makyaj odası süper..