ak neden biter neden?

1yasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
25
0
86
42
İstanbul
aşık olup evlenmek çok güzeldir bence çünkü nekadar kızarsan kız eski aşkın yeni kocan ona baktığında ben bu adama aşıktım diye düşündüğünde bile kalbin kendiliğinden yumuşuyor işte bu yüzden aşık olup evlenmek güzel ama bu aşkı hep yaşamak yada yaşatmak mümkün değil galiba hayat şartları buna müsade etmiyor belki ama erkekler aşkı öldürmekte çok büyük başarı gösteriyor bence çünkü çabalamıyorlar hayata kapılıp gidiyorlar tabi sevgiliykende yapsalar böle ama sevgiliyken uğrana ölmek desen yaparlar yine seviyor insan aşkını eşini ama tazelik gerekiyor nasıl yapılacak bilemiyorum ama varsa bilen buyursun burdan yaksınsengözlerimebaksanabklava:kaydirigubbakcemile5 illede uğruna ölmekmi gerek heder oldum aşkına bilerek süper bir parça

erkek milleti elde edene kadar binbir dil döker
ağlar,yalvarır
elde edince helede cinselliği yaşadıktan sonra
eski cazibesi kalmaz hiçbirşeyin..
malesef bu böyle
istisnalar var mı bilemiyorumm..

uzaklık sevdiğinin değiştiğini görmen davranışlar bir sürü neden olabilir

aşk bitmez, yanlış davranışlar duyguları öldürür ama aşk bitmez...
kişideki aşk baki kalır başka kişilerde vücut bulur o ayrı...
olsa yaşayamayız ölürüz...
evlilik genelde bir amaç çiftlerde yani geziyorsun tozuyorsun, yapacak bir şey kalmıyor ve yaşında müsaitse hadi evlenelim diyorsun ve belkide birbirini yeterince tanımadan...
yeterince tanımdan evlenirsen yeterince sevemezsin...
karşımızdakini tanımaya çalışırız ama bu boşuna bir çabadır...
önce kendini tanımalı insan sonra yola çıkmalı, yoksa çok yanılır...
evlenince eşiniz yine sizin sevgiliniz, attığınız imza o adamın önce sevgiliniz olduğu gerçeğini değiştirmemeli...
eşim topluma göre benim eşim ama bana göre benim sevgilim...
birde sizin için ölmesi değil önemli olan kimse kimse için ölmesin... beraber aşkla yaşayacak cesaretiniz olsun..

bence de aşk bitmez,olumsuz hareketler aşkı azaltır belki.benim eşime karşı aşkım 3,5 senedir bitmedi,azalmadı da.tabii herkesin farklıdır.aşkı yaşamak,aşkı hissetmek,hissettirmek gerekiyor.bazen gerekmiyor da .hepimizin aşkı taze kalsın kızlar....hiç bitmesin :)

gerçek aşk bitmez bence.ama yokkk adamın aklı hala eskısınde onda bundaysa bilemicem.ama bnm aşkım bitmezz-tatlicadiarzu-

aşk gelip geçici bi duygudur zaten.o kalp çarpıntıları sonsuza dek sürmez kendimizi kandırmayalım. Ama yerini kalıcı bişeye sevgiye bırakır. O çok daha önemli bence.

bence ask heyecandır.sevgiliyken onu gördüğümüzde heyecanlanırız.bulusmak için can atarız vs.ama evlenince o heyecan kalmıyor bence.cünkü o senin sen onunsun.istediğinde dokunup istediğinde yanında olabiliyorsun bence heyecan olmadıgı için baska kacamak arıyorlar.tabi bu herkes için gecerli değil.

bence kişiler birbirini yeterince tanımadan evlenmemeli.
onun her halini görmeli..uykudan kalkmış halini,sinirli halini,ev halini,arkadaş ortamındaki halini...
böylelikle bir ömür boyu birlikte yaşayacağı kişiyi daha iyi tanımış olur.
ben sevgilimin sinirli ve canı sıkkınken bana nasıl davrandığını,nasıl bir ruh hali içinde olduğunu görmeliyim,bilmeliyim ki evlendiğimde bunlarla karşılaştığımda nasıl davranacğımı da bileyim.
ayrıca evlendikten sonra maddi manevi bütün yükün erkeklerde olmasından yana da değilim.
böyle olunca erkek omuzlarında çok büyük bir yük hissediyor ve bütün gücün onda olduğuna inanıyor biraz da.kadının kendi ayakları üzerinde durabildiğini görmeli ki daha değerli kılsın gözünde.
biz nasıl eşimizin güçlü olduğunu gördüğümüzde gururlanıyosak,
onlar da güçlü ve kendine güvenen bir kadın görmek istiyorlar karşılarında.
ayrıca ilişkiler de herkesin kendine ait zamanı olmalı.
karşılıklı anlayış,paylaşım ve sevgi olduğu sürece biteceğine inanmıyorum ben.
bi imzayla mı bitiyor herşey?

aşk evlılıgı yapanlardanım... ( daha tam evlenmesemde nıkahım oldu)
farklı sehırlerde oldugumuz için..
genelde tlfda konusuyoruz..
ozamanda zaten sınırlıyse dıyorum nazı bana gecio.. işyerınde kımbılır kım sıktı canını alttan alıyorum
huy olarak zamanla değişiyorlar mı hayır sadece biz bazı huylarını yenı kesfedıyoruz..
bikere canım su lafına takıldım '' eskı aşkın yenı kocan'' eşin senın için herseyin olmalı.. baskalarına gore elbet kocandır,eşindir..
ama sana gore her zaman (seviyorsun sonucta) aşkın,sevgılın olmaya devam etmeli..
eger eşin çabalamıyorsa sen çabalıcaksın.. eger soyle dusunursen '' eşim çabalamıyor neden ben yapayım kı'' dersen .. ohooo işimiz var...
eşinin işi geregi belki çok yorgun gelıyordur eve senınle ilgilenmeye vaktı kalmıyordur(sende eşine kızgınlıkla yaklaşmıyorsan adam ne yapsın)
bence aşkı taze tutmak biz bayanlara dusuyor..
bence basbasa bir tatıl ıkınızede iyi gelecektir..
yada evde eşinize kucuk ama yurek hoplatan suprizler yapın yerimseniben a.s. ascık monotonluktan kurtarın kendınızı yerimseniben

Aşk sonsuza kadar sürmez diyenlerdenim. Ancak ortada karşılıklı bir aşk varsa aşk bitince yani iki tarafta o ruh halinden çıkınca sonsuz bir sevgi olduğuna inanıyorum. Aşk neden bitiyor? Aşk sadece erkeğin değil her iki tarafında artık birbirine alışması birbiri için pek çaba sarfetmemesinden dolayı bitiyor ya da doğanın kanunu bu.

Aşk yaşanan inanılmaz duygu yoğunluğu, ihtiras ve tutku yumağıdır...eğer aşklar bitmemiş olsaydı insanoğlu bu kadarını kaldıramazdı...

aşk biter eğer arkasın da varsa sevgi kalır...

aşkın arkasın da sevgi yoksa, saygısızlık ilgisizlik başlar...

aşkın ardından gelen olumsuz değişimlerin nedeni budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…