akan cati katim

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
5senedir cati katimi adam edemedik hep akiyo, napicami sasirdim bir akrabam vardi cati ustasi onu cagirdik 7binlira istedi pesin ,bizim okadar parayi vermemiz mumkun degil, napicam sasirdim. evde kovalar, legenler cok canim sikiliyo bi care bulamiyorum, esyalarim islaniyo, cocuklarim rahat dolasamiyo evde, her yagmur yagdiginda bir tartisma ,esim akrabalariyla yapti evi yine akrabalariyla catiyi onarcakmis ya adam akilli ustaya yaptir diye yalvariyorum ama yok yaptiramiyo.bide daha once catici birine izalosyan malzemesi var yapistirilan ondan yaptirtti ama fayda etmedi ucuza yaptirtmisti.ustumuzde beton yok cati kati benim gibi olan yada tanidigi catida oturan varmi catilariniz akiyomu.bide ustu eternit kiremit degil.

evinizi sigorta yaptırın .Sigorta şirketi gerekise icra yol ile tüm maliklerden parasını alıyor.(Apatmanda iseniz)

Bizim binada da vardı aynı sorun. Bir madde var adını bilmiyorum boya gibi sıvı, döküldüğü yerde plastik bir kaplama oluşturuyor kuruyunca. Onunla hallettiler. Bir varili 500 liraydı bir kaç sene önce.

eviniz apartman katımı mustakilmi.? çatı ortak kullanımmı

Ev sigorta olmuyo eski yapi kat tapusu yok arsadan hisseli tapu var.ben catida oturuyom catiyla binanin alakasi yok cati katinda oturuyorum tavanimda beton yok sade eternitten cati var

5katli bir bina deprem zamani yapilmis mutahit merdivenleri bile yapmadan kacmis halada merdivenlerinde mermeri yok

Merdiven yok mu hala?

Sukes diye bise var bizim evde akar her Kış babam on surer sürdüğünde baya baya isimizi görür. . Suanda cok sukur akmiyo bi araştırıp deneyin cok pahalida değil bi kovasi 30lira mi neydi

Canım çatı arasına kauçuk esaslı likit membran sürülecek
En ekonomik çözüm de tavana alüminyum folyolu membran kaplanacak üstünede yeşil alçıpan döşenecek
Alçıpanın üstünede rutubete karşı boya ( 2 kat astar 1 kat boya )

Bidaha bişey akmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…