akan kofteler ve tavuklar

asiba

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
842
641
628
36
ya arkadaslar ben yenı evlıyım eksık bılgılerım var mutlaka. kıme sorduysam anlamadı sorunumu ben fırında kofte yaptıgımda koftem akıyor suya kahverengı bır sıvı yayılıyor kotu bır goruntu olusuyor. 250derecede pısırıyorum. annemde kızartmadan pısırırdı hıc gormedım aktıgını. tavukları ıcın de aynı sorun. ıyıce yıkıyorum temızlıyorum kemıgın ıcınden sıyah bır sıvı yayılıyor neden oldugunu bılen varsa acıl yardım

köftenin ekmeğini az koyuyorsan ondan oluyodur

kıymayı yağlı alıyorsanız onun yağı akıyordur.köftenin kıyması çok olmayacak..
tavuğun da markasından kaynaklanabiliyor.bazı markalar sırf su oluyor maalesef..mümkünse köy tavuğu alın

tesekkur ederım kızlar onerılerınızı denıcem:))))

kıymayı yağlı alıyorsanız onun yağı akıyordur.köftenin kıyması çok olmayacak..
tavuğun da markasından kaynaklanabiliyor.bazı markalar sırf su oluyor maalesef..mümkünse köy tavuğu alın

köftenin kıyması olmayacaktı kıymanın yağı çok olmayacak:44:dün nasıl bir kafayla yazmışsam artık yağsız kıymadan yapın köftenizi

Kıymanın yağıdır o akan çok yağlıysa olur aslında akar yani hiç akmaz değil.Tavukta ise eğer dondurucudan çıkartıyorsan dediğin olur yok değil diyorsan iyice kanını yıkayıp temizleyemediğindendir.Dondurucudan çıkan tavuk yıkasanda tam kan olan yerler temizlenmez buzlanmış olur sıcağı görüncede dışarı salar

ben hem icine etimek ya da bayat ekmek koyarim hemde ince bulgur...tok tutuyor.

ben köfteye hiç ekmek koymam,yani ekmekle ilgisi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…