Akdeniz üniversitesi doğum

Fatma333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
644
Puanlar
53
Arkadaşlar merhaba. Akdeniz üniversitesi hastanesinde sezeryan doğum yapanlar var mıdır acaba? Antalya'ya yeni taşındık ve bu hafta sezeryan olmam gerekiyor özeller çok fazla para istiyor , eğitim araştırma çok kalabalık geriye tek bu seçenek kalıyor ama hiç hakkında bir şey duymadım. Yardımcı olabilir mısınız?

Orada doğum yapacaktım fakat üç gün bölümde yatınca vazgeçtim.. şehir Hastanesi'nde doğum yaptim. Serhat Altınkaya miydi öyle bir doktor var baya ilgili. Ona bir gorunun isterseniz.

Orada doğum yapacaktım fakat üç gün bölümde yatınca vazgeçtim.. şehir Hastanesi'nde doğum yaptim. Serhat Altınkaya miydi öyle bir doktor var baya ilgili. Ona bir gorunun isterseniz.
Neden yatırdılar peki. Bir çocuğum daha var bir gün kalmak bile eziyet benim için.

Neden yatırdılar peki. Bir çocuğum daha var bir gün kalmak bile eziyet benim için.
Gebelik zehirlenmesi şüphesiyle yattım tansiyon takibi ve idrar biriktirmem gerekiyordu 24 saat o yüzden 3 gün kaldım.. sonrasinda şehir Hastanesinde doğum yapmak istiyordum zaten . Ben seZaryen olmadım normal doğum yaptım. Orada dogumhaneye eşleri de alıyorlar bu benim için daha avantajlı geldi..anne Bebek dostu hastane. Tabi sezaryene alırlar mı bilmiyorum ama Bebeğinizi yanınızdan hiç ayırmiyorlar.. üniversite de nasıl bilmiyorum ama ben şehir hastanesinden memnun kaldım..

Bende şimdi bir kaç kişi ile konuştum üniversitede doğuma asistanlar giriyormuş. Şehir hastanesi önerdiler. Bir haftam kaldı yarın gideceğim inşallah memnun Kalırım. Benim de ilk doğumum normal oldu ancak bunda bebek tersine döndü malesef

Evet öyle oluyor. Hoca için ücret vermeniz gerekiyor üniversite de. Serhat hoca var şehir Hastanesi'nde. Randevuları çabuk doluyor. Çok ilgili bir doktor. Birkaç doktor daha denemiştim ama Serhat hoca için çok güzel yorumlar vardı. Ve çok ilgiliydi. Bora özgün var oda iyi eli çok hafifti. Birde Hilal Balcı benim doğumuma giren Dr. Oda doğumhane de çok ilgiliydi. Çok tatlı bir kadındı. Eli de hafifti. Muayene hiç olmadım ona. Ama doğumhane de gayet nazikti. Birkaç Dr daha gittim orda ama onerebilecegim bunlar. Gitmediklerimde var tabii. Siz hangisine randevu bulursanız ama Serhat hocaya şimdiden bakın derim

Malesef hiç randevu yok 10 gün sonra ya var ama benim bu hafta sezeryan olmam gerekiyor. Randevusuz bakıyorlar mı bilginiz var mı acaba

Malesef hiç randevu yok 10 gün sonra ya var ama benim bu hafta sezeryan olmam gerekiyor. Randevusuz bakıyorlar mı bilginiz var mı acaba
Ben birkaç Dr a sormustum birkere hiçbiri kabul etmedi. Serhat beye sormadım ama aciliyet belirtirseniz bakar diye düşünüyorum. Çünkü anlayışlı bir Dr.

Merhaba şehir hastanesi güzel konforlu özeli aratmıyor doktorlarda hemşirelerde ilgili. Serhat hoca iyi baya onun dışında Ahmet İlker e bakın bide başak dağdelen

`