• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl akıldan üstündür :(

bewitcheddd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
73
12
98
öncelikle hepinize mutlu pazarlar diliyorum

benim yaşadığım bir durumla ilgili akla ihityacım var, artık kime danışacağımı ne yapacağımı bilemez durumdayım..elimmden geldiğinde özetle anlatmaya çalışacağım..benim yaklaşık 5 senedir tanıdığım, ara ara ayrılıklarımızın olduğu ama barıştığım biri var hayatımda..en son yaşadığımız ayrılığımız o askere gittiğinde oldu..sebebi ise ilgisizliği ve soğukluğuydu, mutsuz hissettim kendimi, sanki hep ben fedakarlık ediyorum gibi geldi ve ayrıldım..o da bunu kendine yediremedi, bana hakaretler tehditler yağdırdı..ve bu tehditler aileme kadar ulaştı..haliyle sinirlendiler, neyse defter kapanmıştı ki, biz benim istabula tayin edilmemle beraber görüsmeye başladık, uzunca bir sure tartısmalarımız oldu gecmisle alakalı, anlasmazlıklarımız derken biraz da olsa ustesinden gelmeye basladık.o bu surecte yurt dısında kaldı 4 ay kadar, cok sık gorusemesek de bi seyleri denemeye calistik..arada pürüzler oldu..ona ozledigimi bir kere söyledigide gecmiste ozlemedigin terkettigin gunlere say diye cevap verdi cok kırıldım belirttim bunu ama o an icimden gelen oydu dedi, geçistirdi..neyse artık aileme soyleme ihtiyacı duydum cunku soylemeedikce ben kendimi huzurszu hissediyordum.söyledigimde annem de babam da sasirdilar, anlam veremediler, kızdılar..istemiyorlar haliyle.sen asık degilsin ona asık oldugunu sanıyorsun, bir yıldır ben kızımı biliyorum, hic gozlerninin parladıgını mutlu oldugunu gormedim hep gerginsin..cunku karsi cıkcagımızı biliyordun dedi anem..sonra bi sure konusmadı benimle annem babam soguk davranıyorlardı 2 haftadır..en sonunda dayanamadık annemle konustuk dun..o kadar cok agladı ki..bn ilk defa annemi bu kadar uzgun gördüm ve sorumlusu benim..nasıl saklarsın benden nasıl akıl danısmazsın ben kotu bi anne miyim dedi..hıckırıklarla agladı, ben seni mutlu görmek istiyorum ama degilsin..o sana layık degil, mutlu edemiyo seni, o kadar tehditler etti evlendikten sonra en ufak bi sorunda neler yapar kim bilir..ben seni veremem teslim edemem..ama sen eger ki o benim hayatımda birinci sırada diyorsan senin kararın der saygı duyarız..dedi..

durumlar böyle..ve ben ailemi tabi ki oncelikte tutuyorum..annem babam sonucta onlar benim..su hayattaki vazgecemeyecegim en oneemli seyler..

napacagimi bilemiyorum..o kadar karistim ki..

Birincisi aileme hakaret eden biriyle birlikte olmazdım. İkincisi bu kişi size karşı kinli, bir intikam kokusu aldım ben. Uğraşmaya değecek gibi gelmedi bana.

Birincisi aileme hakaret eden biriyle birlikte olmazdım. İkincisi bu kişi size karşı kinli, bir intikam kokusu aldım ben. Uğraşmaya değecek gibi gelmedi bana.

aileme degil hakaretleri banaydı..evet bunu kendisine soyledigimde, içimdeki kini bu sekilde atiyorum dedi, yani incinmisim kırılmısım umrunda degil gibi, sanki zamanında sen yaptın simdi yasa bakalım gibi davranıyor, ama bi anda da degisiyor, çözemiyorum..

aileme degil hakaretleri banaydı..evet bunu kendisine soyledigimde, içimdeki kini bu sekilde atiyorum dedi, yani incinmisim kırılmısım umrunda degil gibi, sanki zamanında sen yaptın simdi yasa bakalım gibi davranıyor, ama bi anda da degisiyor, çözemiyorum..
Aileme kadar ulaştı yazmışsınız öyle anladım. Unutamamış geçmişi hırslanıyor çok bariz. Yıllar sonra da unutmaz, en ufak kavgada sen bana böyle yapmıştın der. Benden söylemesi.

Icindeki kini kusacagi bir obje ariyormus erkek arkadasin demek ki. Karsisindaki kadini gercekten seven hicbir erkek kinim var, bu sekilde atiyorum vs diye saldirmaz boyle. Sevgi kirintilari kalmis bence, sevgi demeyelim buna.

Yerinde olsam ailemi dinler, onlari secerdim. Annen hakli, evlenince sana neler yapabilecegini bilemezsin.

Ailenin sözünü dinle. Annen sonuna kadar hakli cünkü. Daha sevgiliyken tehdit eden adam evlenince neler yapmaz. Ilerde annene sen hakliydin dememek icin ayril ondan...

Aileme kadar ulaştı yazmışsınız öyle anladım. Unutamamış geçmişi hırslanıyor çok bariz. Yıllar sonra da unutmaz, en ufak kavgada sen bana böyle yapmıştın der. Benden söylemesi.
evet , ben de bu başıma kaklamaların öyle zamanlarda devam edecegini dusunuyorum..v ailemi karsıma alamam boyle bi birliktelik icin almamalıyım diye dusunuyorum

Askerlikte cok hassas oluyolar erkekler.arkada birakip gitme,geldiklerinde bulamama korkusu oluyo.askerde ilgi bekleyip,bulamadiginiz icin ayrildiysaniz bunu hazmedememesi normal.bir cok erkek askerde terkedilmeyi hazmedemiyolar.bunu hicbi zaman unutmayacak hep karsiniza cikaraktir.yol yakinken donun siz bence.ailenizden ben sana demistim lafini bosuna isitmeyin

vakti zamanında o da beni boye sacma sapan terketti ama ben bbi gun bileacip agzımı kafasına kakmadım..demek ki fazla aptal davranmısım diye dusunuyorum o boyle yaptıkca..

anneler her seyi dogrusuyla gorebiliyorlar, ben kendimi goremiyorum disardan mutluyum gibi geliyordu ama etrafımda kimse sorsam, bir gun mutluysan 4 5 gun canın sıkkın dusuncelisin diyolar..

Gerçekten merak ediyorum...
Onca hakareti nasıl sindirebiliyorsunuz?

macera ariyosun heralde.elinde bir hayatin var nerede car cur edecegini bilmiyosun.hayatinin en guzel yillarini bi odunu yontarak duzeltmeye calismaktansa ailenin lafindan cikmayip mutlu mesut yasasan daha guzel degilmi

hem simdi hakaret eden evlenince ayaginin altinda tepeler iyi cesaret dogrusu

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize,

huzurlu mutlu ve daha iyi bi hayat için doğru secim ondan artık uzaklasmak, hayatımda yepyeni bir sayfa acmak olacak

Back
X