Akıl almak istiyorum

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
133
37
Merhaba. Çok şükür ben kurtuldum ama arkadaşım için size danışmam gereken şeyler var. Arkadaşım boşanmak istiyor ama sebep sadece psikolojik şiddet. Eşi olan kişi inanılmaz derecede oyunculuk yeteneği olan biri. Başkalarının yanında çok iyi davranıyor sosyal medyada hep gülen fotolar falan paylaşıyor ama eve gelince söylemediği hakaret kalmıyormuş.
Çocuğu küçük onun yanında da bağırıp çağırıyor ama o yaştaki çocukların şahit olarak gösterilemeyeceğini söylemiş avukat. Komşular deseniz şahitlik etmez kimkime dumduma bir apartman. Avukatın söylediğine göre dava reddedilebilirmiş şahit gösterilmezse.
Boşanmak istediğini söylediğinde eşi tepki vermemiş gülmüş sadece. Sadece "seni benden başka kimse çekmez zaten sen de buna yeltenemezsin" gibi şeyler söylemiş. Hala eve gelmeye devam ediyormuş.
Şuan adli tatil bitmediği için dilekçe veremiyor. Uzaklaştırma alması için bir sebep de yok ortada alamaz büyük ihtimal.
Sizlere sormak istiyorum. Bu adamdan nasıl kurtulabilir. Arkadaşım hiç sesini yükseltemeyen son derece naif biri. Zaten çocuk olduğu için de tartışmaları uzatmaz ortamı terk eder başka odaya gider yapısı böyle.
Sizce bu adamı kavga gürültü çıkarmadan evden nasıl gönderebilir? Bu arada ailesinin evine giderse evi terk etmiş olacağı için suçlu duruma düşebilirmiş avukat öyle söylemiş. Boşanma davası için ne yapılabilir? Birebir olaya şahit olan biri gerekiyormuş.

Adli tatilde de dilekçe verebilir , çocuk şahit gösterilmez denmiş pedegog ile görüşme ayarlasin orda çocuk bunu ifade ederse pedegog bunu belgelendiriyor isterse mahkemeye sunabilir, wp dan mesaj yazsin uzunca şiddetin en büyüğünü yasatiyorsun sürekli hakaret küfür aşağılama artık nefes alamıyorum diye muhakkak cevap gelecektir numara görünür şekilde ekran foto alsın

Adli tatilde de dilekçe verebilir , çocuk şahit gösterilmez denmiş pedegog ile görüşme ayarlasin orda çocuk bunu ifade ederse pedegog bunu belgelendiriyor isterse mahkemeye sunabilir, wp dan mesaj yazsin uzunca şiddetin en büyüğünü yasatiyorsun sürekli hakaret küfür aşağılama artık nefes alamıyorum diye muhakkak cevap gelecektir numara görünür şekilde ekran foto alsın
Çok teşekkürler. Avukat bunları neden söylemiyor anlamış değilim. Resmen bekliyorlar saf gibi. Adam da psikolojik şiddete devam ediyor. Bir de pişkin. Dövmüyorum aldatmıyorum daha ne istiyorsun deyip duruyormuş

Mesajlar ve WhatsApp yazışmaları da delil sayılıyor bu dava için.. Bunu kullanabilir.

Back
X