- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
- Konu Sahibi cadi34cadi
Arkadaşlar oğlum 22 aylık ben çalışan bir anneyim çocugumada annem ve babam bakıyorlar sabah 9 da bırakıyorum 6 da alıyorum annemden sağolsunlar çokda güzel bakıyorlar ama oğlum çocuklarla oynamaya bayılıyor annemın karşı komsunun torunları gelıyor bazen delırırcesıne oraya gıtmek ıstıyor kapıları acıyor aglıyor seslerını duyunca geçen aksamda misafirimiz vardı gunduzden anlattık cocuklar gelıcek dıye daha kapıdan gırer gırmez sarılmaya basladı misafirimiz çocugunun ayakjkabısını çıkarmaya calısıyor bızımkı sarılmıs cocuga bırakmıyor :) 10 da uyuyan cocuk o aksamlık onlarla 12 ye kadar oynadı butun oyuncaklarını paylastı sakladığımı sandıgım oyuncakları vardı meğer yerlerını bılıyormus onları bıle çıkartııtrdı bana cocuklara verdi.o aksam 3 anne vardı mısafır olarak hepsıde sen oğlunu yarım gunde olsa kreşe vermelısın cok sosyal sonra ıcıne kapanmasın dedıler bende şaşırdım hıc aklımda yoktu ama oylesıne guzel oynadıkı cocuklarla kafam karıstı aslında ben sabah bıraksam gun ortası babam alır.birde cocuklarla oynarken benı hep odadan cıkardınapıyorlar dıye bakmaya gıttıgımde giit deyıp kapı kapatıyor baslarında mısafırımızın buyuk kızıda oldugu ıcın bende cok ustelemedım ama bıreysel olarak onlarla oynadı ve bana ıhtıyac duymak bır yana ıstemedıbıle yanında basını bekletmedı. ben gelecek yıl 2. dönem gıbı dusunuyordum aslında ama sımdı kafam karıstı bırde hala bez kullanıyoruz kreslerde bezlı cocukda pek ıstenmıyor bılıyorum.siz kac yasında verdınız krese bebeklerınızı merak ettım.yardımcı olurmusunuz