Akıl almam lazım..Kendimi çok kötü hissediyorum..

Aysels995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1
0
1
30
Normalde bende her insan gibi sadece küçük yalanlar söylerim..küçük ve zararsız..ve son yaptığım eksik anlatma başımı öyle bir belaya soktuki az daha abim ayrılacaktı ve şimdi adım yalancıya çıktı...abim bn arkadaşım ve nişanlısıyla diskoya gitmiştik bnm ilk diskomdu..benim bugüne kadar haberim yoktu kıvırtarak dans etmişim..ilk defa gittim diye nişanlısın söyledi uyarsın diye oda bana ucuz kızlar gibi dansetme canım dedi sonrada örnek gösterdi..bnde ucuz kız derken orospu gibiyimi kastettin dedim oda evet dedi..bnde bozuldum buna ve anneme vs. söyledim...ama sadece bana orospu gibi dansetme dedi dedim..kavga çıktı sonra bn söyledim ama söylediğimde herşey belli oldu ve şimdi değiştirip yalan söylediğimi ve bi daha bana inanmayacaklarını söylediler..annem ve söylediğim diğer 2 yakınım..şimdi ne yapmam lazım?

Hmm ilginç abi nisanlısı ve kızkardesyle diskoya gitlesi sorun değilde o laf mı sorn yada eksik anlatım.. çok ilginç bi konu

ha ucuz kız demissin ha o..pu demişsin ne farkı var ki? ben bi yalan göremedim . abinin nişanlısı zaten sen o..pu gibi mi dediğinde evet demiş. gayet olduğu gibi anlatmışsın annene bence gönlünü ferah tut

bir annenin ne olursa olsun kızına inandığını söylemesi lazım.... defalarca kızının yalanlarıyla karşılaşsada ısrarla inanmak istediğini söylemeli.... ama hiçbir zamada peşini bırakmamalı konu ne olursa olsun gizliden gerçekten doğrumu söylüyor endişesini içinde yaşamalı... çünkü genç yaşlardaki çocukların pembe yalanlar diye gördükleri yalanlar aslında çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.... senin yazdıklarındanda neyin yalan neyin doğru olduğu konusunu anlamış değilim... yani sen doğruyu söyledinde onlar ne söylediler de annenler sana inanmıyoruz dedi burayı çözemedim....

Back
X