Akil danismak istiyorum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar benim sorunum su esimle kayinvalidem yuzunden bosanma asamasina gelmistik zaten cogu zaman beni begenmez istemezdi en sonunda esimle tartistik annesine uydu oda ben evden gittim 20 gun ayri kaldik 20 gunun sonunda esim cok pisman olarak geldi beni cok ozledigini soyledi ve bisekilde gercekten tekrar guvenimi kazanmayi basardi o gunden bu yana bambaska bi insan gibi davraniyo bana her hareketi cok iyi herseyi alttan aliyo hic sinirlenmiyo gerci annesiyle ayni apartmana tasinana kadarda oyleydi zaten ne zamanki ayni apartmana geldik esim anne baskisi altinda kalmaya basladi su an kayinvalidem benimle konusmuyo ben yine esim uzulup arada kalmasin diye barismayi kabul etmistim tabiki ozur dilememek sartiyla cunku nolursa olsun bana yaptiklari affedilir seyler degildi beni evimden kovup baska gelin almak istiyodu esim baska eve tasinmamiz icin yol katetti yeni yapilan bi yerde evi var oraya tasinicaz ama nerden baksaniz binanin bitmesi bi yili bulur bu bi yili huzurlu kavgasiz gecirmek istiyorum zaten sonra Allah in izniyle hersey yoluna girer ins. Kayinvalidem esimi hergun gordugu halde surekli ona trip atiyo sanki ikinci esi gibi bu gun beni gormedin bu gun aramadin geldin oturmadin esim arasa mesaj atsa verdigi cevaplar hep sonunda aklina gelebildim dusundugun icin sagol sormana gerek yoktu vesaire hep bunlari yapiyo esimde arada kaliyo ben hep boyle seylerde gitmesini istiyorum git bi saat otur gonlunu al diyorum ama gittigi sure icinde oglunun aklini celmeye calisiyo bunuda adim gibi biliyorum sizce boyle bi durumda davranislarim nasil olmali

Niye aynı apartmna taşındınızki önceden sorun yaşadığınız halde ?

Keşke evi terk etmene sebep olacak kadar sorun yaşatan kişi ile aynı binada yaşamayı kabul etmeseydin.

Ben bu kayınvalideleri anlamıyorum sanki Yatak arkadaşlarını alıyoruz evlenmeden önce bu derece kıymet bilmez iken evlendikten sonra maalesef böyle şeyler oluyor. Yani biraz daha dayanın az kalmış görmezden gelin

Ayni apartmana tasinma sebebimiz ordaki evi baskasina vermisler bu ailenin yapisina gorede gelinler kayinvalide apartmaninda otururmus ben istemedigimi bastan soyledim ama esim arada kaliyo diye bi zaman sonra zaten olucak bisey icin sesimi cikartmadim butun apartman akraba

Bakınız şimdi şu nokta oluyor: ( . )
Şu da virgül, ki kendisi adeta sevgilimdir: ( , )
Sevimliler, değil mi?
Yazim icin soylediyseniz aceleyle yazdigim icin dikkat etmedim zaten normal zamanda da telefonla yazarken noktalamaya pek onem vermiyorum sanirim konu bu degil zaten

Bence eşinle, annen sana ve bana böyle davranmaya devam ettiği sürece evliliğimiz kötü gidecek, sen de ben de kötü olucaz, üzülücez, kavga edicez.. sen şimdi her gün kavga gürültüyü mü istiyorsun yoksa her günü huzurlu mu istersin? iyi olmamız için annle konuş, anne o benim karım, senin de gelinin. bunu kabul etmelisin. sen de annemsin ikiniz de benim için önemlisiniz. ne sneinle ne onunla kötü olmak istemiyorum. bana da ona da müdahale etme iyi olun.. gibi bir konuşma yapsın.

Arkadaşım bence bu saatten sonra hic canını sıkma ve hicbir şey yapma.
Olayların gelismesini bekle. Gòzünle görüp kulağınla duymadıkca olayları büyütme.
Sanıyorum eşin de artık neyin ne olduugunu anlamistir yada anlamak uzeredir

Bu konusmayi yaptik ama diretiyo benim icin esimin agzindan tek guzel kelime cikmasina dayanamiyo anlamadim bu kin nefret niye en basitinden pide yaptim onlarada gonderdim cope dokmus hepsini sonra esime diyoki sen bu kadar yagli tuzlu seyler yeme dokunur mesajlarinda gordum gormemezlikten geldim hicbisey soylemiyorum ama bi gun yine gelip kavga edicek diye bekliyorum evimde kendimi dinleniyomus gibi hissediyorum sanki biri surekli bizi gozetliyo esimle ayri oldugumuz zaman annesi evimdeki bana ait esyalarin hepsini kaldirmis veya cope atmis heryeri kendine gore duzenlemis sanki ben hic gelmicekmisim gibi

Bikere gıt gonlunu ala takıldım yahu ne gonlunu al dıyorsun bıraksana.kv eşine sürekli yok nıye aramadım msj cvp vermedin sormasaydın gibi cümlelerle eşini kendinden uzaklastırıyor bırak ne halleri varsa görsünler. Allah kv nasıl biliyosa öyle yapsın yeni gelin alınca bıtarafları rahat mı edecekmiş ?

o çöpe attığı pideleri çıkartıp ağzına tıkasım geldi. hala iyi niyetli davranıp niye eşinize git gönlünü al diyorsunuz ki başka gelin alma hayalindeki kadın için. ne hali varsa görsün. Eğer gelir kavga çıkartmaya kalkarsa yada eşinizin davranışlarında bir değişim hissederseniz kesinlikle başka bir eve taşınmayı şart koşun bu sefer hem kv'de ders olur. Ama şimdilik durduk yere sorun çıkartan konumuna düşmemek için bekleyin bence

Keşke eşinizle barışmadan önce bir an evvel farklı bir eve çıkmayı eşinize şart koşsaydınız

Yaa canım bide eşine git gönlünü al demişsin.. Ne anneler var dünyada yahu..! Eşin annesine adam akıllı posta koyamıyor mu.. Ne bu yaa sen boşa o kadını ben sana daha iyisini bulucam mış Çocuk oyuncağı sanki bu bi yuva yıkmak okadar kolay mı.. çok sinirlendim kayınvalidene yaa..!! Cahilliğin daniskası kv.nin yaptığı..!!!

Eşinide al kiraya çık bi müddet kuzum.. Sen yuvanı kurtarmaya bak.. Yapıcı insanlarla muhatab ol yıkıcı insanlarla değil..

Ne kadar iyi yüreklisiniz ya , eşinizle ayrılma noktasına gelene kadar size kötülük yapmış biri ile aynı apartman ve barışmayı kabul etmek, eşinizin de annesine karşı olan görevlerini yerine getirmesinde destek olmanız... Ve kayınvalideniz tüm bunların farkında olmadan hala devam etmekte. siz iyiliğinizi eşinizden esirgemeyin ki siz annesini kötü olsa da kötüylüyor gözükmeyin... Eşinizin kararlarının ve size olan inancının olgunluktaysa zaten annesinden etkilenmeyecektir. Diyeceğim o ki; eşiniz annesi ile görüştükten sonra size karşı davranışları değişmiyorsa bu şekilde devam edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…