- Konu Sahibi birsenbirben
-
arkadaşlar şu aklısıza da bir akıl verin yardımınıza ihtiyacım var.
benim bir yıldır süren bir ilişkim var ama acemiyim bu konuda hayatıma giren ilk kişi benden 4 yaş büyük.
internette tanıştık aslında güvenmem kolay kolay ki onun dışında tanıdıklarıma hiç güvenmedim ama bu farklı oldu bir kaç ay konuştukdan sonra buluştuk tamamen yüzyüze herşey. güvendim ama dediğim gibi saflıklar yaptım yani beni kullanmak istese bir yıldır sürmez diye düşünüyorum ama görüşüyoruz mesajlaşıyoruz vs.
benim asıl takıldığım nokta ciddi şekilde düşündük hep evlenicez diye ama gerçekten onunla yapabilecekmiyim onu bilmiyorum çünkü ankarada yaşayacağını söylüyor evlenince ama ailesi memleketinde yaşıyor uzak birazda korkuyorum beni oraya yerleşelim diye zorlar mı diye. bide maço biraz böyle kafam bir yıldır duman sevgisine inanıyorum ama bu herşeye yetermi bilmiyorum bana sürekli inatlaşma benle diyo bende sinir oluyorum tartışıyoruz ben napiyim şimdi böyle gitmelimi ki ailem henüz bilmiyor yoksa şimdiden bitirmek mi çare....:1no2:
saflık dediğim yani bana ters olan şeyler en basiti onun elini tutmam bile bu bana göre bir düşünce tabiki.
soru işaretlerini sürekli konuşuyoruz ama dediğiniz gibi kendi doğrularında ısrarcı biri beni dinlediğini anladığını söylesede ben tatmin olamıyorum bir türlü. ama burada da bir saflık var ki benim bu sorunlara rağmen evlilik beklentisine girmemdir.
ama iyi yönleri beni bu kadar tereddüte itiyor.
yorumunuz için teşekkürler sanırım gerçekten düşünmem gerekiyor.
sizin yorumunuz beni gerçekten rahatlattı aslında düşününce çok ters biri değilmiş gibi geldi bi an evet onu ben sevgilim olarak bir yere koydum ama haklısınız çok taviz verdim sanırım.
yani bazen nasıl davranmam gerektiğini şaşırıyorum ilk olmasının verdiği bir durum sanırım başka insanlar bu durmda ne yapar nedir bunun doğrusu gibi düşünceler kafamı çok kurcalıyor.
bir kaç gündür pek konuşmuyoruz bende sıcak davranmıyorum. seninle bir ömür geçirebileceğime inanmıyorum bazen benim düşüncelerime saygı göstermiyorsun dediğimde senin için en iyisini istiyorum ben diyor her dediğine evet desem tamam desem gerçekçi davranmış olmam diyor
yine tartıştık ben biraz fazla gidiyorum üzerine sabrını zorladğımın farkındayım ama onda da istemesemde var bu tavır yani ben ne dersem o olur hali çok üsteledim benim kriterlerime uymazsa her şeyi kafana göremi takılacasın diyo sürekli bende sana danışırım bir sorun olduğunda fikrin tabiki olur ama karar verirken bana da uymalı diyo benmi abartıyorum anlamıyorum yaa
yine tartıştık ben biraz fazla gidiyorum üzerine sabrını zorladğımın farkındayım ama onda da istemesemde var bu tavır yani ben ne dersem o olur hali çok üsteledim benim kriterlerime uymazsa her şeyi kafana göremi takılacasın diyo sürekli bende sana danışırım bir sorun olduğunda fikrin tabiki olur ama karar verirken bana da uymalı diyo benmi abartıyorum anlamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?