akıl istiyorum

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
arkadaşlar çalışma hayatım beni çok yoruyor işim çok maaş az bunalmış durumdayım işten çıkmak istiyorum. ama bi türlü müdüre gidip cesaret edemiyorum ben ayrılmak istiyorum işten diye. yanına gitmeye cesaret edemedim bi türlü.

arkadaşlar çalışma hayatım beni çok yoruyor işim çok maaş az bunalmış durumdayım işten çıkmak istiyorum. ama bi türlü müdüre gidip cesaret edemiyorum ben ayrılmak istiyorum işten diye. yanına gitmeye cesaret edemedim bi türlü.

Cesaret edememe sebebiniz tekrar iş bulamam korkusu mu?
Yoksa müdürden mi korkuyorsunuz?

Her gün sıkıldığınızı, bunaldığınızı düşünerek giderseniz rahatça söylersiniz.
Hem ölüm yok ya ucunda.
Bir kez söyleyeceksiniz, o kadar.

İstifanızı yazın masasına bırakın bu kadar basit :34:

Son düzenleme:

Önce ıs bul sonra ısten cık ınan parasız kalınca daha ock zorlanırsın
Daha da unalıma gırersın mıllet ıs arıyor. Ole
Sıze tawsıyem oncelıkle baska yerde yerınızı ayarlayıp hadı ben gıdıyorum dıyebılmen cok onemlı
Zaten ayrılırken dersın burda yukselme sansım yok baska bı yerden teklıf aldım yada maas yetersız vs dıyerek
ısten ayrılmam lazım bu ısler boyle cunku !!!!!

Back
X