akıl istiyorum :/

hilalyaqmur

asker yari
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
21
0
16
Çorum
Benim abi dediğim bir insan var ve ben buna aşık oldum hic konusmuslugumuz yoktu sonradan o bana msj atti konusmaya basladik hergun gec saatlere kadar konuşuyorduk bana bi iyi davranip bi soğuk davraniyordu benimle kilomdan dolayida cok dalga geçerdi hatta zayifla sana ne istersen alicam derdi ki pek fazla kilom da yok anlattigim kisiler bize niye böyle yapmioda sana yapiyor diyorlardi ve bi gun gene konusurken benimle artik konusmak istemediğini söyledi nedenini sordum neden yok dedi peki dedim aradan 2 ,3 ay geçti sonra msj atti hic bisey olmamis gibi tam onu unutmusken yuz vermeyim yazmayın diyorum gene msj atmadan duramiyorum tekrar konusmazsa diye neyapcam bilmiyorum niye o gun öyle Söyledi onu da cozemiyorum akil verin bana

Belki aranızda bir şey olamayacağını düşünmüştür abi dediğinden bu yorumu yapma gereği duydum. Erkeklerin hal ve hareketlerine akıl sır ermez maalesef. Sen kendini çok fazla kaptırma her zaman sınırını koru çünkü erkekler kendilerine gösterilen ilgiyi suistimal etmede çok iyiler

Ondan hoslandigimi ogrenmisti zaten onlar başka sehirde biz baska sehirdeyiz 1 haftadir burdalardi dugune gelmislerdi dugunde bir kizi gormus soylede beni facede eklesin demisti bende yok dedim galiba kuzenime soylemis o da soyledi galiba baktım faceine eklemisti dunden beri moralim bozuk bundan dolayi kuzenim onu sevdigimi bildigi halde ona yaranmak icin o kizla resmen aralarini yapcak cok kotu haldeyim

Seni sallamıyor belli ki.
Gel boşver sen bu abiden, senin için kızları geri çevirecek birini sev.

Benim abi dediğim bir insan var ve ben buna aşık oldum hic konusmuslugumuz yoktu sonradan o bana msj atti konusmaya basladik hergun gec saatlere kadar konuşuyorduk bana bi iyi davranip bi soğuk davraniyordu benimle kilomdan dolayida cok dalga geçerdi hatta zayifla sana ne istersen alicam derdi ki pek fazla kilom da yok anlattigim kisiler bize niye böyle yapmioda sana yapiyor diyorlardi ve bi gun gene konusurken benimle artik konusmak istemediğini söyledi nedenini sordum neden yok dedi peki dedim aradan 2 ,3 ay geçti sonra msj atti hic bisey olmamis gibi tam onu unutmusken yuz vermeyim yazmayın diyorum gene msj atmadan duramiyorum tekrar konusmazsa diye neyapcam bilmiyorum niye o gun öyle Söyledi onu da cozemiyorum akil verin bana
Bayanlar aşık olunca mantığının söylediklerine kulak tıkıyor hep ve kalbiyle hareket ediyor.Ama canım Seni olduğun gibi kabul etmeyen,kilonla dalga geçen biri sence seni ne kadar seviyordur?Ya da sana biraz da olsa aşık mıdır?Hiç sanmıyorum.Erkeklerin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp karşısındaki bayanı sürekli eleştirmesine hiç katlanamıyorum.Hiç onu umursamıyormuş gibi, hatta hiç yokmuş gibi davranmalısın canım.Geri gelmeye kalkarsa da yol ver gitsin bence.Bir yerlerde senin için çok daha iyisi vardır...

Verdigin kararin arkasinda dur ve cevap atma. Ne yapacagini bilmeyen adam hem seni ziyan eder hemde kendini

Back
X