Akıl mı, kalp mi?

sewde_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
121
0
26
Ankara
merhaba bayanlar.
Benm hikayemi dinler fikir verirsenz sevinrm iliskm aslnda iyi gidiyordu ama anlasamadğmz noktalar vardıki normal bir insanla herseyiyle uyusamazsnız diye düsünüyordm anlasamadğmz bi konu var ve ailelerde anlasamıo kendsi ailesne cok bağlı biri
benmle tanısmk isteyen bri var cok iyi birisi izlenmi verio ve cevrede örnekle gösterilen biri yakın arkadasları kızkardeslerini öneriyor o kisiye o kdr güveniolar ve bnde gördüğm kadaryla öyle efendi sayglı biri bnlar niye beni ilgilendiro hem ailesi aileme uyuyo hmde anlasabiliolar diğer konuda anlasmazlk cıkan meselede
ve okadar ki hep karsılastk bu kisiyle herkes kader bu kısmet olmalı diolar bnm ise aklm karsık ask gecip gözün kör olması bittignde o anlasılamayck nokta canımı sıkarmı diye mahvoluyrm

Körü körüne aşık olup evlenmeye karşıyım, çünkü insana o zaman herşey tozpembe geliyor. Ben yaparım, ben ederim, o sorun değil, ben öyle düşünmüyorum falan filan bu düşünceler uzayıp gider ama evlilik öyle 3 günlük olay değil sorumluluk gerektiriyor. Probleminizin ne olduğunu bilmiyorum ama ya problemi kabul edip birdaha söz konusu etmiceksiniz yada çözüme ulaşıcaksın sana kalmış. Diğer kişiye gelirsek millet onay veriyor diye sende kabul etmek zorunda değilsin sonuçta onunla evliliği yaşayacak olan sensin bu arkadaşlığa benzemez yani arkadaş-insan olarak mükemmel biri olabilir ama bakalım senin mükemmel anlayışınla onun mükemmelliği bir mi?
Evlilikte mantık da olsun sevgi de olsun düşüncesindeyim, sonuçta dile kolay bir ömür...

merhaba bayanlar.
Benm hikayemi dinler fikir verirsenz sevinrm iliskm aslnda iyi gidiyordu ama anlasamadğmz noktalar vardıki normal bir insanla herseyiyle uyusamazsnız diye düsünüyordm anlasamadğmz bi konu var ve ailelerde anlasamıo kendsi ailesne cok bağlı biri
benmle tanısmk isteyen bri var cok iyi birisi izlenmi verio ve cevrede örnekle gösterilen biri yakın arkadasları kızkardeslerini öneriyor o kisiye o kdr güveniolar ve bnde gördüğm kadaryla öyle efendi sayglı biri bnlar niye beni ilgilendiro hem ailesi aileme uyuyo hmde anlasabiliolar diğer konuda anlasmazlk cıkan meselede
ve okadar ki hep karsılastk bu kisiyle herkes kader bu kısmet olmalı diolar bnm ise aklm karsık ask gecip gözün kör olması bittignde o anlasılamayck nokta canımı sıkarmı diye mahvoluyrm

Hocam okumak istiyorum.. Gerçekten kendimi zorluyorum. Ama dikkatimi veremiyorum. İmla yok. Kelimeler eksik. Noktalama işaretleri yok. Yazım yanlışları çok. Okuyamıyorum. Eziyet..

Derdiniz neyse hayırlısı olsun diyelim..Ne diyelim:)

Back
X