Akıl veren olurmu

Asyalimmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
3
2
6
28
Selamun aleyküm arkadaşlar ben bir derdimi paylasmak icin geldim oncelikle iki bucuk senelik evliyim severek evlendim esimden siddet gordum ihanet gordum onu sevdigim icin bir türlü boşanmayi beceremedimbec kez kusup ailemin yanina gittim ucundede beni zorla geri yolladilar esrar uyuşturucu kullandi sustum kavga ettim kan pigtilasma hastaligim var tedavi olmam lazim cocuk icin oda olmadi ilgilrnmedi bir gun kolumdan tutup beni hastaneye goturmedi uc kez dusuk yaptim 20 yasindayim cok mutsuzum bazen o kadar iyi biri oliyorki onu cok seviyorum bazen oyle birsey oluyorki gozumde seytandan bir farki olmuyor gene kavga ettik bosanmak istedigimi soyledim ailemin yanina bu dorduncu sefer gitmek istedim esim beni gondermedi beraber gidelim dedi yeni bir hayat kurup mutlu olmak icin muglaya tasinicaktik burda isi yyok calismiyor orda is imkanı cok herseyi hazirladim gidicez bir iki gun sonra birde baktimki gitmiyorum beni istiyorsan boyle istemiyorsan siktir bosan bit dedi cok caresizim evet cogunuz bosan dicek bosanmak cok kolay ama babamin evine dönmekte istemiyorum babam sahip cikmiyor ve tmm bosanicagim diyorum onsuz yapabilirmiyim bilmiyorum ne yapayim off

Tahsilin nedir? Bir iş bulup çalışabilirsin birileri sahip çıkmadan da kendi başına yaşayabilirsin.

Yalnız böyle bir pisliği kendine koca yapmışsın bir de baba yapmaya uğraşmışsın ya, pessss!. Allaha çok şükür bir de bebeğin günahına görmemişsiniz.

Bir an evvel boşanmaktan başa çıkış yolunuz yok.

Daha 20 yaşındasın şiddet var hakaret var aldatma var.
Ve kalkmış çocuk yapmam için tedavi olmam lazım diyorsun.
Guzel kardeşim sen önce o canını kurtar..
Herkeste bir gidecek yerim yok bahanesi.
Devlete sığın gerekirse kaybettir izini.
Şöyle tiplere harcatmayın kendinizi ya..

Adliye koridorları sizin yaşlarınızda eşlerinin uyuşturucu davalarında ceza aldıktan sonra bağırıp çağıran kızlarla dolu üzüldüm halinize.Ama aile yapınızı az çok tahmin ediyorum zaten size sahip çıksalardı 20 yaşından önce evden bir boğaz eksilsin diye evlenrmzlerdi.Biran önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren

boşan demek kolay tabi ama diğer türlü anlattığın gibi hayat geçmez. şiddet aldatma uyusturucu bunlara ne kadar sabredebilirsin? yaptığın düşükler bi mucize gibi şu durumdayken bir de çocuk olursa çok daha zor olur her şey.

Kızım bu adam evin içinde sigara tarzı bir uyuşturucu mu kullanıyor o havadan mı soluyorsun , aklından zorun mu var ne çocuğu ? Boşan

Çocuk olunca kocam düzelir kafasındaysan yanılırsın
Çocuk kötü evliliği kurtarmaz
Kaç kurtar kendini

Ne yaparsan yap çocuk yapma senin tek kurtulusun bir ise girip çalışmak Allah yardimcin olsun. Bence yinede babanin evi daha iyidir kötü bile olsalar uyuşturucu kullanan adam sana başka kötülüklerden yapabilir inşallah hayatın yoluna girer yakın zamanda

Çocuk yapmayı neden istyorsun?
Bu hayat bana zindan, tek başıma kaldıramıyorum, çocuğumda aynı zindan hayatı çeksin diye mi?

Allah akıl fikir versin.

Hepsini okuyamadim baslardaki satirlar yetti.. neden kendinize güvenmiyorsunuz söyle bi etrafiniza bakin kac tane bayan var kendi ayaklari üstünde duran kimseye muhtac olmayan muhtac oldugunuz tek sey var oda Allah ne baba ne koca nede baska bisey siddet gördünüz aldtildiniz vs bunlara neden katlaniyorsunuz neden o ..... yüzüne hala bakiyorsunuz ????

Back
X