Merhamerhaba arkadaşlar lütfen bana biraz akıl verin ne. Yapmam gerektiğini bilmiyorum çok çaresizim.ben 6 aydır nisanliyım nişanlımıda seviyorum geçen gün bize geldiler ailecek dugun tarihini vs konuşmak için konusulmadan da gittiler öyle boş sohbetler edildi ailesi çok ilgisiz nisani da hiç biri hiç bi masraf yapmadılar nişanlım yaptı herşeyi bnde ona göre davrandım hep fazla hiç bisey istemedim ilk başta hemen dugun yapalım diyen insanlar şimdi ne oldu da tiklari çıkmaz oldu bilmiyorum ben calismadigim için evden internetten dugun salonlarına fiyatlarına bakiyorum geçen gün olduysa dedim ki bak çok güzel uygun bi dugun salonu bulum hafta sonu gidip bakalım dedimmez olaydim bana bi bağırdı nisan gibi bunu damı aceleye getirmeye çalışıyorsun sen ne acelemiz var falan diyince bende kapattım teli o günden beri konuşmuyoruz tam bir hta oldu ilk defa bu kdr uzun sürdü soveğumaya başladım faceindeki yazıları okuyunca da iyice soğukluk girdi aramiza ne yapacagimi bilmiyorum ama atmicam o kesin çünkü ben bunları hak etmek hiç bisey yapmadim ailesi bile hiçbiri beni aramıyor sözde mayista dugun planliyo lar olmuck gibime geliyor ne yapmalıyım bi
hakıl verin lütfen