AKIL verin bana aciiill :(

Evet iliskilerde biraz alttan almak gerekli (ki bunuda genelde kadin yapar), ama iliskilerde birazda özen gerekli, insanin sevdigiyle bir arada yasamak icin acele etmesi bir kusurmudur? ya da sevdigini göstermesi suc mudur? bunlar yapilinca yüzüne vurulup terslenmek mi lazimdir? Zaten beni seviyor, benden vazgecemez diye düsünüp ezilmelimidir karsi taraf?

son söz: kacan kovalanir....

Ben bunu yapamıyorum ışte kacamiyorum ipleri öyle bi vermisim ki eline o kaçıyor hep:( ama artık dayanamıyorum bnde yoruldum Bnden fazla nazi arası arası var ama cokta seviyrm napicagimi bilmiyorum ya

Bana nişanlının tepkisi çok fazla geldi.
Olabilir insan müsait olmaz, evde bir derdi olur mümkündür.
Ama bir hayatı paylaşmak için seçtiğin insan senin zaten en yakınındır, onunla paylaşmayacaksın da kiminle paylaşacaksın?
Eş seçtiğin insana sinirini püskürtmek yerine derdini ifade etmeliydi, bağırıp çağırmak, bir de küsüp 1 hafta aramamak çok fazla.
Ayrıca düğün salonu için önceden yer ayırtmak gerekebilir, konu sahibi sanki yarın evlenelim demiş gibi aşırı bir tepki, zaten kızcağız mayıs için bakmış.

Bence nişanlınla konuş, konuşmadan çözülmez, o düşünemiyorsa sen düşüneceksin konuşarak anlaşmayı.
Ona sorunların bu şekilde çözülemeyeceğini, bir sıkıntısı varsa anlatabileceğini, senin için sorunun düğün tarihi değil nişanlının aşırı tepkisi olduğunu anlat. Konuyu düğün tarihine getirme hiç, sen neden böyle sıkıntılı olduğuna odaklan. Çünkü sanki tek derdin düğünü bir an önce yapmakmış gibi görünür.

Aynen öyle ışte bak tam istediklerimi yazmışsınız .. Ama şöyle bir durum var nisanlimin işi de çok stresli olduğu için gün boyunca çok gergin bide ben üzerine gitmiyim diye hep alttan alıyordum ama stresli sınırlı değilken güzel güzel konusalim halledelim problemlerimizi of yine basladin iki dk keyfim vardı nefesimi kesiyosun benim köstek oluyomusum ona :( benim hatam nerde söyler misiniz ben hiç bi problemimizi konuşarak halledemiyoruz çok bagiriyo of napicagimi bilmiyorum sevmk istemiyorum onu artk ama yapamiyrm ışte

Dur bakalım biraz bekle gidişat ne yolda olacak
Olmazsa da olmaz gelin ata binmiş ya nasip.
Allah ne yazdıysa onu yaşayacaksın.
Nasip değilse bu iş olmaz.
Evlenip boşanacağına nişandan dönmen daha hayırlı olur.
Çok sıkma canını ucunda ölüm yok ya
Burada milletin dertlerini okuyoruz ne sıkıntılar yaşıyorlar.
Ayrıca face de yazılarını okuyorum yazmışsın neler yazmış ki?

Aynı annem gibi konuştunuz ya :-). faceye girdim herkese açık yapmış ki goreyim canım yansin diye tabi .. Gün gelir insanlar degisir en sevdiklerine bile .. Sonra ki yeni başlangıçlar için iyi yerlerdeyiz ama artk asla neyin geri olmucagini çok. İyi biliyoruz yazmış bu ne şimdi

Canim simdiye kadar hep sen aradiysan bu sefer bir de aramamayi dene bakalim. Hep aradin da kiymete mi bindi. Bu arada da sen is bakmaya devam et bence. Cunku evlilikte bile maddi sikinti ciftleri geriyor. Senin nisanlini hepten gerer. Ondan sonra sen aceleye getirdin de boyle oldular hak getire. Baska seye odaklanmaya calis, kafani dagit.

Evet hiç kıymetim yok hemde ailesi bile bi kere aramıyor Noldu size demiyor nedir bu kinleri anlamiyorum ilk başta hep iyi gosterdiler kendilerini saf bende ışte hep yaptım neler yaptım bi güldüler bana diye ama kıymet yok annemin dediği gibi ne iyileri istemedim teptin al ışte şimdi sen biliyosun lafı doğru ışte iş gorusmem var yrn insallh olur da kafam dagilir biraz

Aynı annem gibi konuştunuz ya :-). faceye girdim herkese açık yapmış ki goreyim canım yansin diye tabi .. Gün gelir insanlar degisir en sevdiklerine bile .. Sonra ki yeni başlangıçlar için iyi yerlerdeyiz ama artk asla neyin geri olmucagini çok. İyi biliyoruz yazmış bu ne şimdi

Çabuk mu girmişim anne moduna :1:
Tamamen hormonal bir durum idare et :1:

Evet dediğin çok doğru çok büyüyor küçücük birşey buyudu de ama bnde sana soruyorum en son cümlesi kismet değilmiş deriz geçeriz diyen birine sen nasıl ozledin mi beni diye msj atabili:43:rsin
bilmiyorum biliyo musun bnm konularımı ben aşırı sorunlar yaşadım ve yeri geldi bn dedm nişanlıma bunu napayım nasip değilmiş derim dedim ve o bana ne dedi biliyo musun sen bnm herşeyim hayatımsın Allahın izni ilede nasibimsin elele verelm atlatırız dedi öylede oluyo bin şükür.bnm o sözü söylediğim zmnlar üzerimde çok ama çok baskı vardı iyiki kimseyi dinlemeyip kendi aklımla gitmişim.öncelikle küçük şeyleri sakın büyütme şuan canın yanıyo ama emeksiz hiç bişi yok bi süre sonra vicdanı sızlar sölediği sözden.o sana taş at sana sen ona sevgi ile yaklaş.eminim kaybeden o olur dediklerine pişman olur.zıt gidersen daha da çıkmaza girersiniz.

bilmiyorum biliyo musun bnm konularımı ben aşırı sorunlar yaşadım ve yeri geldi bn dedm nişanlıma bunu napayım nasip değilmiş derim dedim ve o bana ne dedi biliyo musun sen bnm herşeyim hayatımsın Allahın izni ilede nasibimsin elele verelm atlatırız dedi öylede oluyo bin şükür.bnm o sözü söylediğim zmnlar üzerimde çok ama çok baskı vardı iyiki kimseyi dinlemeyip kendi aklımla gitmişim.öncelikle küçük şeyleri sakın büyütme şuan canın yanıyo ama emeksiz hiç bişi yok bi süre sonra vicdanı sızlar sölediği sözden.o sana taş at sana sen ona sevgi ile yaklaş.eminim kaybeden o olur dediklerine pişman olur.zıt gidersen daha da çıkmaza girersiniz.

Zatn kaybeden o olucak geri dönecek biliyorum ama benim babam da bunu kabul etmiçek biliyorum bende etmicem hep benim ailem onun üzerine düştü sanki çok matha mis gibi aman kizimizi ezmesin uzmesin diye ona neler yaptılar çok simardi tabi bu arada ben ailede tek kızım bide soydan da öyle benden başka kız yok ondan böyle ailem de

Zatn kaybeden o olucak geri dönecek biliyorum ama benim babam da bunu kabul etmiçek biliyorum bende etmicem hep benim ailem onun üzerine düştü sanki çok matha mis gibi aman kizimizi ezmesin uzmesin diye ona neler yaptılar çok simardi tabi bu arada ben ailede tek kızım bide soydan da öyle benden başka kız yok ondan böyle ailem de
aynen cnm bnde tek kızım ne babaannemde ne amcalarda kız yok halamda yok yani. ailem bni istemeyerek verdi bide o yönden çok zorluk yaşıyorum ben.şöyle yap madem hiç kimseyle özellikle akraba olrak kimseye bişi deme ailenlede fazla paylaşma bu konuları.sessizliğe bürün nasipte varsa herşey güzel gider.sinirle sakın kötü sözler etme derim.

aynen cnm bnde tek kızım ne babaannemde ne amcalarda kız yok halamda yok yani. ailem bni istemeyerek verdi bide o yönden çok zorluk yaşıyorum ben.şöyle yap madem hiç kimseyle özellikle akraba olrak kimseye bişi deme ailenlede fazla paylaşma bu konuları.sessizliğe bürün nasipte varsa herşey güzel gider.sinirle sakın kötü sözler etme derim.

Benim de aynı bizimkilerde hiç istemediler ama seviyorum dedim baban Tmm karışmayın olcak bunların nisani dedi ve öyle oldu ben kimseye dha henüz ayrıldık demedim ama annem ve babam olayın farkında dün annem çok ısrar edince anlattim tabi agladi ve birakiyorsun hemb bu çocuğu dedi sana değer vermiyor sen bunu gormuyorsun dedi .. :( haklı galiba bazı şeyler aklıma geliyor annem haklı diyorum ama ask lanet olası ask gözüme perde indirmiş durumda

Benim de aynı bizimkilerde hiç istemediler ama seviyorum dedim baban Tmm karışmayın olcak bunların nisani dedi ve öyle oldu ben kimseye dha henüz ayrıldık demedim ama annem ve babam olayın farkında dün annem çok ısrar edince anlattim tabi agladi ve birakiyorsun hemb bu çocuğu dedi sana değer vermiyor sen bunu gormuyorsun dedi .. :( haklı galiba bazı şeyler aklıma geliyor annem haklı diyorum ama ask lanet olası ask gözüme perde indirmiş durumda
istemedikleri içinde yangına körükle giderler eminim ben yaşıyorum sık sık.ama zaman ver ikinize madem.Rabbim hakkında hayırlısı eylesin hep öyle dua et.

istemedikleri içinde yangına körükle giderler eminim ben yaşıyorum sık sık.ama zaman ver ikinize madem.Rabbim hakkında hayırlısı eylesin hep öyle dua et.

Evet aynen öyle hemde ne yangina körükle gitmek zatn annem başından beri bana ayrıl diyip durur bütün yaptığı kusurları izler ama ona yansitmadan o gittikten sonra beni doldurur hep böyle istemedi için tabi ona da hak veriyorm ya biz seni nasıl büyüttük diyor bu laik değil diyor bilmiyorum da artk olmucak gibi duruyoruz zatn nisanlandgim ilk günden beri kavgalarimiz hiç bitmiyor güzel günlerde oldu ama hep ben ezildim gereksiz yere sevgi de ask ta batsın ya beni bahsettiler

sinirlenince ne dediğini bilmiyor yazdığını okudum sevip sevildiğinden emin misin aradaki soğukluk geçici mi yoksa uzun mu sürer ? nişanlıyken kızıp bağırıp ne dedğini şaşırıyorsa evlendiğinizde enufak sözü seni daha çok incitmez mi? :26:

sinirlenince ne dediğini bilmiyor yazdığını okudum sevip sevildiğinden emin misin aradaki soğukluk geçici mi yoksa uzun mu sürer ? nişanlıyken kızıp bağırıp ne dedğini şaşırıyorsa evlendiğinizde enufak sözü seni daha çok incitmez mi? :26:

Evt çok asabi çabuk öfkelenip çabuk sönüyor ama ben unutamıyorum söylediklerini napicam ben evlilik te düzelir diyo kendi de bilmiyorum

Back
X