Akıl verin bana kızlar

selmayusuf

En büyük teslimiyetin adıdır, Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
112
29
48
Merhaba arkadaşlar bana akıl verin ne yapcam ben bu kocamla Şimdi benim kocam durduk yere benim ailemden birilerine gıcık olur evlendiğimizden beri enişteye ablama kardeşime babama sırayla
Bu aralar annemle babama çok iyi ama ablamlara gıcık ve çok belli ediyor (belli etmese bu kadar canım sıkılmaz) suratlarına bakmaz cevap vermez kısaca adam yerine koymuyor ablamda üzülüyor farkediyorum çünkü huzursuz oluyoruz
Yazın kardeşim evlendi başka ile gitti. O zaman ona gıcıktı ablamla iyiydi baldız abla diye konuşur muhabbet ederdi kardeşimi görmezden gelirdi . Yani çok belli ediyor gıcık olduğunu.
Arkadaşlar kardeşlerim öyle ne konuştuğunu bilmeyen patavatsız kişiler değil tamamen farkındayım eşimle alakalı . Bu konu beni çok uzuyor eşimden soğuyorum
Kavga ettim olmadı düzgünce konuştum kendini haklı görüyor yaptıklarını normal karşılıyor hiç bişey olmamış gibi davranıyorum şimdi düzelmiyor soğukluk dahada artıyor.
Sizce benmi kafama çok takıyorum yoksa boşmu vereyim

Bence sebepsiz yok hoşgeldin demedi yok selam vermedi halbuki veriyolar ama onlardan tarafa bakmadığı için görmüyor dedi diyorum onları mı savunuyon diyor

Eşime saygısız davransalar kesinlikle tavrını koyarım kardeşlerimi uyarırım

Bence sebepsiz yok hoşgeldin demedi yok selam vermedi halbuki veriyolar ama onlardan tarafa bakmadığı için görmüyor dedi diyorum onları mı savunuyon diyor
Sebepsizse bence bir fesatlık var ortada.
Malum insanoğlu kendinden üstünü sevmez,etrafında olsun istemez,yok sayar.

Ornek vereyim arkadaşlar yazın pikniğe gittik annemler ablamlar kardeşim kardeşimin kaynanası kayınbabası var bizde kaynana kayınbaba olarak piknik yerine gittik nerde olduklarını söylemek için kardeşim eşimi aradı eşimde teli bana verdi kardeşim tarif etti bende yanlış anladım başka tarafta aradık sonra karşımıza ablamla kardeşim geldi mesafe uzak yürümüşler baya yanlarında eşim söylenerek bide tozu dumana katarak geçti bizimkiler anladı tabi moraller duştu piknik yerinde kimseyle konuşmadı eşim enişteyi sallamadı çocuk gezdirmeye gitti devamlı sonuç olarak beni rezil etti milletin moralini bozdu

evlenme aşamasında bişeylere gıcık olup onun kinini güdüyor olabilir, mantıksız olduğu içinde sana söylemiyor olabilir, eşin seninle oynuyor bence, aynı şeyleri sen onun ailesine yapsan hoşuna gidecek miymiş

evlenme aşamasında bişeylere gıcık olup onun kinini güdüyor olabilir, mantıksız olduğu içinde sana söylemiyor olabilir, eşin seninle oynuyor bence, aynı şeyleri sen onun ailesine yapsan hoşuna gidecek miymiş
Yok evleneceğimiz zamanlarda iyiydi kibardı 4.5 senelik evliyim ailemden annem hariç diğerlerinde belli bir çizgide durmadı ya iyiydi ya mesafeli baştan beri mesafeli olsaydı huyu derdim boyle derdim ama malesef
Ailesi zaten bana karşı mesafeli hani gel git olayları yok misafir geldiğinde misafirliğe gittiğinde çağırmaz geldiydin gittiydin demez tel. Acil bişey olmazsa aramaz bende aramam doğumlarımda ilgilenmediler . Neyse uzatmayım yapım gereği yapamıyorum onun yaptıklarını diyom ama anlamıyor çok kavgasını yap tüm bunun sonuç beni hiç savunmuyorsun diyor

Bizimde ablamin esi boyle 10 gun kal evinde nasilsin demez gunaydin demez tek cumle oda gittigimiz ilk gun hosgeldiniz yarim agiz soyler o kadar...hadi beni ve ailemi sevmiyor anladimmm nedenide yok ama yinede anladim diyorum sevmek zorunda degil....peki benim esim ina ne yapmis onunladaa hicc konusmaz yazij esim ablamla konusur...

Biz onceleri ablamla tartisirdik senin kocanın ne bu tavri daha size gelmeyecem diyordum olan ablamla benim iliskime oluyordu cunku adamin istedigi buuu bizi ayirmak bende dedimki abla bak kocan hic kendini yormasin gelecem de yegenlerimide gorecem bosuna kasmasin kendisini ne zaman sen ablam olarak tavir yaparsin ozaman gelmem...ama enistemin istedigini onun eline vermeyecem dedim...

Ablam cook mutlu olduuu artik hic onemsemiyorum onu ..kahve pisiriyorum abla icermisin diyorum kocamada soruyorum geciyorum mutfaga:KK66:)) diyelim ablamdayim kapi caliniyor bazen ben aciyorum kapiyi bakiyorum ki bu gelmis hic bisey demiyorum aciyorum kapiyi ablamin yanina gidiyorum..eskiden olsa merhaba der insanlik yapardim....o evde yokmus gibi davraniyorum herkesin cayi biter hemen doldururum ona sormam bile...

Boyle degildim kendi baslatti...madem oyle iste boyle...onun istegi biz ona gitmeyelim ablamda bize gelmesin amaaaa avucunuuu yalar:KK66:))) yegenlerimi cok seviyorum ...

Ablamdan da it gibi korkar bize gelmemezlik yapamaz

Bizimde ablamin esi boyle 10 gun kal evinde nasilsin demez gunaydin demez tek cumle oda gittigimiz ilk gun hosgeldiniz yarim agiz soyler o kadar...hadi beni ve ailemi sevmiyor anladimmm nedenide yok ama yinede anladim diyorum sevmek zorunda degil....peki benim esim ina ne yapmis onunladaa hicc konusmaz yazij esim ablamla konusur...

Biz onceleri ablamla tartisirdik senin kocanın ne bu tavri daha size gelmeyecem diyordum olan ablamla benim iliskime oluyordu cunku adamin istedigi buuu bizi ayirmak bende dedimki abla bak kocan hic kendini yormasin gelecem de yegenlerimide gorecem bosuna kasmasin kendisini ne zaman sen ablam olarak tavir yaparsin ozaman gelmem...ama enistemin istedigini onun eline vermeyecem dedim...

Ablam cook mutlu olduuu artik hic onemsemiyorum onu ..kahve pisiriyorum abla icermisin diyorum kocamada soruyorum geciyorum mutfaga:KK66:)) diyelim ablamdayim kapi caliniyor bazen ben aciyorum kapiyi bakiyorum ki bu gelmis hic bisey demiyorum aciyorum kapiyi ablamin yanina gidiyorum..eskiden olsa merhaba der insanlik yapardim....o evde yokmus gibi davraniyorum herkesin cayi biter hemen doldururum ona sormam bile...

Boyle degildim kendi baslatti...madem oyle iste boyle...onun istegi biz ona gitmeyelim ablamda bize gelmesin amaaaa avucunuuu yalar:KK66:))) yegenlerimi cok seviyorum ...
Ne kadar gıcık havaya uysada güzel vakit geçse demi benim eşim daha farklı bi iyi davrandı bi gıcık ortası yok ablamla kardeşimin de denge şaştı diyorum siz bakmayın ona ablam annemlerin alt katında oturuyor illa karşılaşıyor artık annemle re gidesim gelmiyor

Ne kadar gıcık havaya uysada güzel vakit geçse demi benim eşim daha farklı bi iyi davrandı bi gıcık ortası yok ablamla kardeşimin de denge şaştı diyorum siz bakmayın ona ablam annemlerin alt katında oturuyor illa karşılaşıyor artık annemle re gidesim gelmiyor
Evet cook gicik bi durum birlikte bi tatil plani bile yapamiyoruz...ablam yazik hep kapatmaya calisuyir onun tavri bu evde de boyle hic konusmaz oyle oturur....ama enistemin deli cevresi var tel hic susmaz telefon gelince saatlerce konusur ama bizimle tek kelime konusmaz...ablama diyorum ki enistem bu cevreyi bakisarak mi yapiyor konusmadan ;) huyu boylemis yazik kiz ne yapsin bisey diyemiyor...ablama diyorum sen uzulme bosyerede onun yaptiklarini uzerini kapatma....

Ablam diyor ki aldim karsima dedimki bak aileme boyle davranirsan bende senin ailene davranirum bu eve giremezler demis...enistem demiski yap hic onemli degil gelmesinler benim ailemde hic onemli degil demis...degisik tippp

Ay vardir boyle insanlar surekli hata arar. Tabi söz konusu es ailesi olunca daha cok hata ariyordur

Evet cook gicik bi durum birlikte bi tatil plani bile yapamiyoruz...ablam yazik hep kapatmaya calisuyir onun tavri bu evde de boyle hic konusmaz oyle oturur....ama enistemin deli cevresi var tel hic susmaz telefon gelince saatlerce konusur ama bizimle tek kelime konusmaz...ablama diyorum ki enistem bu cevreyi bakisarak mi yapiyor konusmadan :KK66: huyu boylemis yazik kiz ne yapsin bisey diyemiyor...ablama diyorum sen uzulme bosyerede onun yaptiklarini uzerini kapatma....

Ablam diyor ki aldim karsima dedimki bak aileme boyle davranirsan bende senin ailene davranirum bu eve giremezler demis...enistem demiski yap hic onemli degil gelmesinler benim ailemde hic onemli degil demis...degisik tippp
Bende kapatmaya çalışıyorum zaten kardeşlerim ben üzülmeyim diye sormazlar bile geçen kış evime annem babam kardeşim geldi kızın suratına bakmadı kardeşimin gözleri doldu farkettim ne yazıkki bi ayıyla evlenmişim

Back
X