Akıl verin bana lütfen çaresizm ?

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
9aylık evliym 6aya gircm hamileym kayınvalidemle birlik otryrm dul. Esim en küçükleri.kayınvalimde anlasamaıorz hamileliğim cok skntılı gecti dayanack gücm yok tartısmalarmz hakaret boyutuna ulastı esim annesi yüzünden bnm üzerime yürüdü karnında bebegimle evi terkettm arkamdan bile gelmedi aramadı kendisini içkiye vurdu ana evimdeym napcamı bilmiorm yardm edin bana akıl vern

hiç üzülme hamile olduğun halde arkandan bile gelmediyse üzülmene değmez bebeğini düşün bebeğinle ilgili güzel hayaller kur eşinin olmadığı bebeğine bişeyler yap onlarla meşgul ol şimdilik çalışıyor musun

9aylık evliym 6aya gircm hamileym kayınvalidemle birlik otryrm dul. Esim en küçükleri.kayınvalimde anlasamaıorz hamileliğim cok skntılı gecti dayanack gücm yok tartısmalarmz hakaret boyutuna ulastı esim annesi yüzünden bnm üzerime yürüdü karnında bebegimle evi terkettm arkamdan bile gelmedi aramadı kendisini içkiye vurdu ana evimdeym napcamı bilmiorm yardm edin bana akıl vern
aynı olayları bende yasadım hamıleyken evı terkettım esım arkamdan gelmedı annesının arkasından gıttı kendını ıckıye verdıyse esınde cıkmazda bunu dusun esını kendıne cevırmenın onun yanında olmanın bı yolunu bul yanı ılk olarak esını kazan sonra annesıne bakmaz ben 5 senede basarabıldım ama suan esımle sıkıntılıyım ama kayınvalıdem benım yanımda yanı oglunu degıl benı tutuyor ılk esını cevır mutlaka kayınvalıden sana mecbur kalacak sonrası ıns benımkı gıbı olmaz

Eşinin ayrı eve çıkmak için imkanı var mıydı ?
Belkide içkiye vurmasında ki sebep, geleceğin getireceği sorumluluklarla nasıl baş edeceğini düşünmesinden kaynaklanıyordur..
Çocuk olacak napıcaz, daha ayrı eve bile çıkamadık falan gibi düşünceler eşini kemiriyor olabilir..
Yani stres altında olabilir.
Annesini tutmasının sebebini , orada oturup onlarla aynı sofrayı paylaşıyor olmanıza bağlıyorum ben..

Sende hamilesin, bu durumun getirdiği stres ve sinir ayrı oluyordur..
O yüzden sağlığını ve bebeğini düşün..

Peki annen baban bu konuda sana destek veriyorlar mı ? Yani kızım geri dön falan gibilerinden..
Biraz zaman geçsin , bence eşin seni arar çocuğunla öyle yarı yolda bırakmaz..

Eşinden ayrı eve çıkma sözü almadan barışma.sana ve bebeğine dayanamaz.bırak aynı evi aynı şehir bile problem.şimdi iyi olmak zorundasın çünkü bebeğin var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X