akıl verin banaaaaa

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
13
İçel Mersin
selamlar.baştan söyleyim hic etmeseydin söylemeseydin demeyin .olan olmuş bi kere çözüm önerecekseniz yazın arkadaşlar lütfen.
anlatıyorum.. hayatımda birisi var . bu kişi benim eski sözlümün faceine baktımı öğrendi.ama bakarken kötü bi niyetim yoktu yeni kız arkadaşını övmüşlerdi bnd merak ettm baktm. hemde 3 5 defa baktm fceden.neyseki soyadnı yazmamş. sevgilimde kim bu dedi. bende bni istyen biriydi nişanlnmş bnde ona bktm diye ylan söyledim.
işin kötü tarafı sevgilim eski sözlmün adını soyadını bliyo .sordu bana omu diye.eger o deseydim ayrılcaktık.cünkü oda haklı kendnce ne diye bakarki insan eski sözlüsne. asıl sorum şu . eski sözlmde sevgilimn bu ara karşılşma olanagı yüksek.cünkü sevglm bi magazada işe başlcak ve eski sözlümnde sık gittiği hesabının oldgu magaza bu.
facedeki fotograflardan tanırsa yalan söyledgmi anlıcak ve beni terkedcek. cıkmaza girdim napim ne diyim bilemedim.eger anlatırsamda bu defa 2 defa suclu olcam hem face e baktgm icn hemde yalan söyledgm icin.nasıl cıkcam bu işten ya

Bi gün çok hoş zaman geçirin eğlenin Vs sonunda oturun tatlı dille ben senden birşey sakladım o An panik oldum gerçekten kötü bi niyetle yapmadım sadece merak ettim evet o oydu ama inan ki kötü bir niyetim olmadı sen benim canımsın ki sadece merak ettirdiler beni aklıma girdi sevgilisi varmış merak ettim kızı merak ettim diyebilirsin özür dile elini tut ona güvenli hissettir kendini haklısın ama kim olsa merak eder de.

onu kaybetmek istemiyorsan doğruyu söylemelisin bence. Yalan yalan üstüne nereye kadar. Evet eski erkek arkadaşımdı sonuçta bi yaşanmışlık var. İnsandır beşer şaşarve doğasında merak vardır. Nişanlanmış dediler boş anıma denk geldi baktım resimlerine gereksiz birşeydi ama baktım. Sonrada sen sorunca seni kaybetmemek için yalan söyledim özür dilerim der bidaha olmayacağını söylersin işte. Sonuçta onu en iyi sen tanıyorsun doğruları söyledikten sonra gönlünü nasıl alacağını sen daha ii bilirsin. Ne yaparsan yap ama yalan söyleme derim ben

Bi gün çok hoş zaman geçirin eğlenin Vs sonunda oturun tatlı dille ben senden birşey sakladım o An panik oldum gerçekten kötü bi niyetle yapmadım sadece merak ettim evet o oydu ama inan ki kötü bir niyetim olmadı sen benim canımsın ki sadece merak ettirdiler beni aklıma girdi sevgilisi varmış merak ettim kızı merak ettim diyebilirsin özür dile elini tut ona güvenli hissettir kendini haklısın ama kim olsa merak eder de.

bana yalan söylediğin an biter dedi .bilmiyorum nasıl söylenirki off arada kaldım

selamlar.baştan söyleyim hic etmeseydin söylemeseydin demeyin .olan olmuş bi kere çözüm önerecekseniz yazın arkadaşlar lütfen.
anlatıyorum.. hayatımda birisi var . bu kişi benim eski sözlümün faceine baktımı öğrendi.ama bakarken kötü bi niyetim yoktu yeni kız arkadaşını övmüşlerdi bnd merak ettm baktm. hemde 3 5 defa baktm fceden.neyseki soyadnı yazmamş. sevgilimde kim bu dedi. bende bni istyen biriydi nişanlnmş bnde ona bktm diye ylan söyledim.
işin kötü tarafı sevgilim eski sözlmün adını soyadını bliyo .sordu bana omu diye.eger o deseydim ayrılcaktık.cünkü oda haklı kendnce ne diye bakarki insan eski sözlüsne. asıl sorum şu . eski sözlmde sevgilimn bu ara karşılşma olanagı yüksek.cünkü sevglm bi magazada işe başlcak ve eski sözlümnde sık gittiği hesabının oldgu magaza bu.
facedeki fotograflardan tanırsa yalan söyledgmi anlıcak ve beni terkedcek. cıkmaza girdim napim ne diyim bilemedim.eger anlatırsamda bu defa 2 defa suclu olcam hem face e baktgm icn hemde yalan söyledgm icin.nasıl cıkcam bu işten ya

Fotoğrafı hatrlarsa ki dikkatle bakmıştır siz arattığınız için tanıma olasılığı yüksek .. O zaman 3 kere suçlu olucaksınız hem yalan söylediğiniz hem facedn bakmak hemde bunu ona itiraf etmeden kendisinin öğrenmesi :/ Zor bi durum malesef bilemedim. Ama bn sizin söylemenzden yanayım alın karşınıza olduğu gibi anlatın.. Art niyetim yoktu seni kaybetmemek için ufak bi yalandı hem pişman oldum dayanamadım diyin kızacaktr tabii ama onun tanıyıp hesap sorması daha kötü ...

bana yalan söylediğin an biter dedi .bilmiyorum nasıl söylenirki off arada kaldım

Tek yolu bu ama canım oturup doğruları anlatmak arkadaşlarında dediği gibi yalan yalan üzerine olmasın tek yalanda bi sevgi kolay kolay bitmez ki kırılır üzülür ama bitmez kendini affettirmeye çalışırsın

ayrılır diye korkmasam sadece kızacagını bilsem söylerimde bana bir dfaha güvenmez diye korkuyorum ooooof offff

Hata insanlara mahsustur o fark etmeden siz anlatın en azından aptal yerine konmuş gibi hissetmez daha sonra daha az kızar belki. Pişman oldugunuza inanırsa belki affeder. Ama size eskisi gibi güvenmez..

iyide böyle bir sebepten ayrılmaz herhâlde. sonuçta sadece bi bakmışsın insanlık hali merak edebilirsin.
ayrılırsanız da en fazla 1 gün sürer :) en azından üzerindeki yük kalkar da rahatlarsın.

Kaybederseniz de dürüstlüğünüzden kaybedin ..
Açık açık konuşun , söyleyin..

Amaaaannnn nereden tanıyacak boşver yakma kendini ☝️. Bi ton dır dır yapar bide o şimdi hiç çekilmez :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaybetmek istemiyorsan git söyle bence söylesende kızacak söylemesende diyelim ki dediğin oldu karşılaştılar ve senin yalanını anladı o zaman ayrılmayacak mı ayrılacak hemde seni affetmemek ve güvenmemek üzere ama gidip dürüs olursan bir şansın daha olur arkadaşım

yani senin anlatman lazım uygun bi dille :44: ama zaten bunda cok büyük bişey yok ya herkes merak eder eski olanların mutlu olması istenmez sürünmeleri istenir o yuzden merak edip bakılır :9: yaptıgın o kadar kötu bişey değil aslında :31: ona da bu dille anlatırsın korktum yalan söyledim o an çok kötu bişey yaptıgımı hissettim gizledim ama sonradan anlayısla karsılayacagını boş yere yalan söylediğimi düşündüm dersin emri vaki gbi olur mecbur anlayışla karsılar :9:

nerden hatırlıcak bilcek yahu, ihtimal vermedim pek

ayrıca bence herkes eski sevgilisinin eski nişanlısının face profiline bakabilir merak edip

sanki o hiç bakmamış mı, belki senden daha sık bakmıştır, insan fıtratı

silmediyse o kısmı facede, kimler aratılmıştır, kimbilir neler çıkar neler

Son düzenleme:
yani senin anlatman lazım uygun bi dille :44: ama zaten bunda cok büyük bişey yok ya herkes merak eder eski olanların mutlu olması istenmez sürünmeleri istenir o yuzden merak edip bakılır :9: yaptıgın o kadar kötu bişey değil aslında :31: ona da bu dille anlatırsın korktum yalan söyledim o an çok kötu bişey yaptıgımı hissettim gizledim ama sonradan anlayısla karsılayacagını boş yere yalan söylediğimi düşündüm dersin emri vaki gbi olur mecbur anlayışla karsılar :9:

Ay bu yoruma bayildim :)
Hem tatli bi dille yazmissiniz hem de hooop olayi hemen kivirmissiniz ;)

Konu sahibi uzatmayayim, bu yorum ve alintiyi beceremedigim "bitecekse durustlugunden bitsin" diyene katiliyorum.

Isin zor :) tek yolu doğruyu söylemen hem vicdanin rahatlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bu yoruma bayildim :)
Hem tatli bi dille yazmissiniz hem de hooop olayi hemen kivirmissiniz ;)

Konu sahibi uzatmayayim, bu yorum ve alintiyi beceremedigim "bitecekse durustlugunden bitsin" diyene katiliyorum.

benim aklıma ilk bu geldi :9: karsındakine affetmekten baska çare bırakmıyosun öyle yapması gerektiğini kabullendiriyoısun :1: ay cok fenayım yaa :33:

Madem yalan soylersen biter dedi ozaman bida yalan soyle :D arkdslar benim hesabimdan baktilar de ne diyim daha

Yalan söylerse biter demiş dımı adam? E sen daha önceki ilişkinde birliktelik yaşadığını da söylemedin. Her sekilde bitecek bu iliskin o zaman?

Bunu da söyleme bari. Eminim evli olan sevgilini de söylememissindir. Zaten bitiş yakın.

Yalan söylerse biter demiş dımı adam? E sen daha önceki ilişkinde birliktelik yaşadığını da söylemedin. Her sekilde bitecek bu iliskin o zaman?

Bunu da söyleme bari. Eminim evli olan sevgilini de söylememissindir. Zaten bitiş yakın.

Ben birliktelik yasanma diye bi ayrnti goremedm yazida nerede

Back
X