akil verin kizlar :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi aksamlar oncelikle.nasil basliyacagimi bilmiyorum.derdim evlenmek amaciyla tanistirildigim es adayim.
kendisi 34yasinda.bu sene universite bitirmis birisi.
aslinda onemli olan bunlar degil.
kendisyle aramizda 800km var.
kendisiyle oncelikle mesajla konusmaya basladik.sonra telefonla gorustuk.ve bir kerede yuz yuze gorustuk.
oyle mesajlasmak derken sabah gunaydin aksam isten gelincede ne yapiyorsun gunun nasil gecti gibi.
kendisine tanimak icin mesaj yazdigimda bana mesajla birbirimizi taniyamiycamizi soyledi.birlikte vakit gecirmeyince ne kadar mesajlassak bos dedi.birde mesajlasmaktan hoslanmadigini soyledi.ergen degilmisiz :(
ben onu nasil taniycam peki.kendisi cok uzakta.bir kere bulustuk.konusmaktan hoslanmiyorum dedi.bos konusmaktan hoslanmiyormus.surekli bakistik :( bana hic bir sey sormadi.ben merak ettiklerimi sordum.o kadar.
simdilerde en azindan sabahlari gunaydin yazan adam hergun ayni sey diye artik onu da yazmiyor.
beni surekli ergen degiliz diye uyariyor.ben ondan cok kucuk gorunuyorum.o ergen degiliz dedikce o sanki abim yada bir buyugummus gibi hissediyorum.
kendisi konusmak istediginde ariyor artik.kendisi kapatmak istediginde kapatiyor.ben hic aramasam neden aramadin demiyor.3-4gunde bir konusuyoruz.
ve bu adam kurbanda soz nisan yapmayi planliyor :(
sizce ben ne yapmaliyim bir akil verin kizlar ne olur.

tanımadan kesinlikle olmaz bu iş.
kumar gibi bir şey.ve arada mesafe varken tanımakta zor.
çevresinden araştırsanız.

yol vereceksınız bırbırınıze malesef yanı neden konusmuyor ınsan merak eder bırıyle tanısacagı zman soru bombardımanına tutar....:KK64::KK64:sız bılırsınız ....

Allah Allah yaşınız da küçük değil. Konu bundan mi ibaret gerçekten yoksa uzatmak için mi.anlatmadiniz.yani telefondan tanıştınız ama adam tekefonla iletişimde hoşlanmıyor nasılsın dediginizde iyi olduğu dışında hakkında bi bilginiz yok ama söz yapacaksınız doğrumu anlamışım ? Yok bence anlamadım du bi daha okuyayım sunu

etrafa bakarsaniz kanatsiz melek.ama oyle biri degil.cok tuhaf biri.cok arkadasi yok.sanki problemleri var gibi.
kendiyle ilgili açık vermemek için ayrıntıya girmiyordur belki.
şimdi söylediğiniz cümlelerde her şey belli zaten
hayatınızın üzerine kumar oynamayın.daha yaşınız küçük
içinizden gelen sese kulak verin.
umarım en doğru kararı verirsiniz.

Tabiki vazgecmelisiniz illa bu adamla olmasi gerekmiyor..mesajlasmayi sevmeyebilir o zaman elinden geldigince aramali ya onu bile gectim yan yanayken 2 kelime edip tanimaya calismayan adami evlilikten sonra dusunemiyorum bile :) birileri yasin geciyor die zorluyor olmali adami..hic bosa zamaninizi harcamayin derim

cok kendini begenmis biri.2000-2500maasi begenmedi cikti isten.simdi buyuk firmalara is basvurusu yapti onu bekliyor.
yazmamasinin sebebinin is oldugunu soyluyor.dugun yapacakmis isini garantiye almak istiyirmus.simdilik dusundugu oymus.
sanki biz yillardir cikiyoruz herseylerimizi biliyoruz.sadece isimizi kalmis gibi davraniyor.
o beni garanti gozuyle bakiyor.
kac kere mesaj attim bitsin istemiyorum diye.
bana cevap olarak canim niye oyle diyorsun diye mesaj atiyir :(

bos konusmaktan hoslanmiyormus :( dolu insan susarmis.yani yuzume bak anla dedi.tuhaf iste ben bunu anlatinca kimse inanmiyor.
tanistigimizda boyle dedi.surekli gulumseyerek yuzume bakti :))
guluyorum ama sinirimden kizlar kusura bakmayin.
adamin adi iyiye cikmis ben ne desem kimse inanmiyor.
annem biraz zorluyor iste sabret diye.

kendine tuhaf bir ozguveni var.ama kimseyle cok diyalogu yok.ev arkadaslariyla bile cok konusmadigini soyluyor.
sacma ama burcu kovaymis onu arastiyorum artik belki ordan tanirim diye :((

yüzüne bakıp neyi anlayacakmışsınız müeccimmiyim deseydiniz.
ayrıca ortalıkta melek yüzlü şeytan çokken yüze bakmak işe yaramaz.
ayrıca benim de burcum kova aksine arkadaşsız yaşayamam sosyal ortamlar çok önemlidir.
tamam mükemmeliyetçilik kendine güven ben bilirim durumları var özelliğimizde ama
burca göre nasıl olcak o iş.

Ya ben pek.inanmiyorum bi insanın bukadar az.konustuguna mutlaka çok konuştuğu birileri vardır. Benide hiç konuşmaz sanarlar ama en yakın gördüğüm kişiler bilirler aslında nasıl biri olduğumu. Anneniz niye sabret diyor nerden tanıyor ki

Ya ben pek.inanmiyorum bi insanın bukadar az.konustuguna mutlaka çok konuştuğu birileri vardır. Benide hiç konuşmaz sanarlar ama en yakın
gördüğüm kişiler bilirler aslında nasıl biri olduğumu. Anneniz niye sabret diyor nerden tanıyor ki
vardir illaki de cok uzaktalar ogrenebilecegim kimse yok.annemin sevdigi doatumuz onerdi.o iyi dediyse iyidir diyor.onn icin

Back
X