akil verin kizlar :(

Cok kaba davrandi gercekten.biz ozendik bir suru ikram hazirladik.giyindik ailecek beyendi mont ve kareli spor gomlek tuhafti yani.oturdu kalkmadi.bu saygidir buyugun gelince ne bileyim biz ayaga kalkar el operiz.abimlerde boyledir.cok iyi davrandi ailem.
Ben goremedim yada gormezden geldim ne bileyim.kendimi ben bile anlamiyorum.
Çok bilmiş, saygısız.

Ailesi filan yok mu bu adamın? Sanki yalnız geldi gibi anlatmışsınız.

Haklisiniz ailem gorur gormez olmaz dedi :KK43: ben ona hep soyledim ailemin karari olumsuz dedim.yolda aradi.olacak olacak dedi baska bisi demedi.

Ya mantik evliliği bile yapilmaz bu adamla . saygisiz uyumsuz bencil biri çünkü. Sen bu adamla evleneceksin sonra şikayet edeceksin sana diyeceği"e evlenmeseydin, beni biliyordun". Nasil cekeceksin bu adamin kahrini ...

Evlilik dediğin fikir, duygu, hayat ortakligi demek. Bu adamla neyiniz ortak Allah askina. Yola ciksan birini çevirip evlenme teklif etsen sansina daha duzgun birisi cikar yani.

Neden neden mutsuzluga göre göre adim atiyorsunuz? Milletin eşi abisine babasina ceket iliklerken, birtanem nasilsin diye el ele oturup göz göze bakisirken. Sizin ki mesaj sevmem , konuşma sevmem , ego tatmin edemem , ayağa kalkamam, saygi.gösteremem? Allah askina neyi var su adamin katlanilacak.

Yani gözünüzü sevim kendi degerinizi bilin ya...

O nasıl cins öyle ...Yazışmak istemiyor,bir araya gelince boş konuşmaktansa sadece susmayı tercih ediyor... Eeee daha nasıl iletişim kurup birbirinizi tanıyacaksınız ki? Evlenince ne olacak merak ettim.Zaten mesafe uzak bunu bile bile neden insan hiç değilse gün içinde 3-5 mesaj atmaya üşenir ki.Sabahtan akşama kadar yazsın demiyorum... Oooh ne ala benim canım istedi konuşalım benim canım istemedi konuşmayalım."Ben ne dersem o" ağır abi gibi :63:

İyi aksamlar kizlar.konuyu tekrar yazmayim diye tekrar baslik acmak istemedim.konu bu kisi.ben bu adama cok vicdan yapiyorum bunun nedeni ne olabilir kizlar.hani aramizda bisi gecmedi.oturup kalkmadim.cok bir paylasimimiz olmadi.kendisi olumsuzun olumsuzu ama ben baskasiyla tanismaktan cekiniyorum.hani ona ayip olacak diye.onu kiricam diye.o uzulecek diye :( ben ona asik miyim.neden onu unutamiyorum.neden ona merhamet duyuyorum.

Ço
İyi aksamlar kizlar.konuyu tekrar yazmayim diye tekrar baslik acmak istemedim.konu bu kisi.ben bu adama cok vicdan yapiyorum bunun nedeni ne olabilir kizlar.hani aramizda bisi gecmedi.oturup kalkmadim.cok bir paylasimimiz olmadi.kendisi olumsuzun olumsuzu ama ben baskasiyla tanismaktan cekiniyorum.hani ona ayip olacak diye.onu kiricam diye.o uzulecek diye :KK43: ben ona asik miyim.neden onu unutamiyorum.neden ona merhamet duyuyorum.

Çok tehlikeli bu merhamet duyarak bağlanma olayı.bende yaşadım ve hiç bi sonuç alamadm merhamet duyup unutamıyorum diyip teptim kısmetleri ki ona hissettiğimi hissedemiyorum diye hiçbi değişiklik olmadı adamla zar zor zorlayp biraraya gelsemde aynı değişiklik yok aynı adam soğuk sert odun tek derdi başka şey gibi.sakın aşırı vicdan yapma duyguları karıştrma gerçi kelin ilacı olsa kendine dicem bende anlamş diilim hala bu durumları yaş 32oldu

Ço

Çok tehlikeli bu merhamet duyarak bağlanma olayı.bende yaşadım ve hiç bi sonuç alamadm merhamet duyup unutamıyorum diyip teptim kısmetleri ki ona hissettiğimi hissedemiyorum diye hiçbi değişiklik olmadı adamla zar zor zorlayp biraraya gelsemde aynı değişiklik yok aynı adam soğuk sert odun tek derdi başka şey gibi.sakın aşırı vicdan yapma duyguları karıştrma gerçi kelin ilacı olsa kendine dicem bende anlamş diilim hala bu durumları yaş 32oldu

Ço

Ben bu adamin degismeyecegini %1000felan biliyorum.ama bu salak aptal olan kendime anlatamiyorum :(
Adam bana mesaj cekti.hemen atladim cevap verdim.hemen bakti ben cevap veriyorum.kendini cekti.bana mesaj yazabilirsin ama arama dedi.sonra beni yazar diye internete baglanmadi.ama bana bunlar iyi oluyor.atlatsam hemen adamin attigi yeme o da kendini bisi sanar.birde bana sen kizamazsin diyor.benim iyi niyetimi anladi.bense hala onun icin uzuluyorum.hala whatsapp giris saatlerini kontrol ediyorum.facebooka bakiyorum.benimle tanismak isteyenlere sinirleniyorum :( ne icin kim icin.bu odun icin :(

Bilmiyorum.inan bilmiyorum.konusmayi sevmez.mesajlasmayi sevmez.ama hala ben onun icin uzuluyorum.bunu nasil yenicem bana yardim edin :KK43:

O nerede sen neredesin peki?
Bu adamdan pek hayır gelecegine inanmıyorum, aynı evin içinde agzından kelpetenle laf alırsın.
Cocuk gibi sana hesap mı verecegim der her yaptıgına. Tatlı dilden anlamaz.
Zor...

iyi aksamlar oncelikle.nasil basliyacagimi bilmiyorum.derdim evlenmek amaciyla tanistirildigim es adayim.
kendisi 34yasinda.bu sene universite bitirmis birisi.
aslinda onemli olan bunlar degil.
kendisyle aramizda 800km var.
kendisiyle oncelikle mesajla konusmaya basladik.sonra telefonla gorustuk.ve bir kerede yuz yuze gorustuk.
oyle mesajlasmak derken sabah gunaydin aksam isten gelincede ne yapiyorsun gunun nasil gecti gibi.
kendisine tanimak icin mesaj yazdigimda bana mesajla birbirimizi taniyamiycamizi soyledi.birlikte vakit gecirmeyince ne kadar mesajlassak bos dedi.birde mesajlasmaktan hoslanmadigini soyledi.ergen degilmisiz :KK43:
ben onu nasil taniycam peki.kendisi cok uzakta.bir kere bulustuk.konusmaktan hoslanmiyorum dedi.bos konusmaktan hoslanmiyormus.surekli bakistik :KK43: bana hic bir sey sormadi.ben merak ettiklerimi sordum.o kadar.
simdilerde en azindan sabahlari gunaydin yazan adam hergun ayni sey diye artik onu da yazmiyor.
beni surekli ergen degiliz diye uyariyor.ben ondan cok kucuk gorunuyorum.o ergen degiliz dedikce o sanki abim yada bir buyugummus gibi hissediyorum.
kendisi konusmak istediginde ariyor artik.kendisi kapatmak istediginde kapatiyor.ben hic aramasam neden aramadin demiyor.3-4gunde bir konusuyoruz.
ve bu adam kurbanda soz nisan yapmayi planliyor :KK43:
sizce ben ne yapmaliyim bir akil verin kizlar ne olur.

Bu kadar dengesizlik olmaz ya! Burcu neymis bu kisinin?

iyi aksamlar oncelikle.nasil basliyacagimi bilmiyorum.derdim evlenmek amaciyla tanistirildigim es adayim.
kendisi 34yasinda.bu sene universite bitirmis birisi.
aslinda onemli olan bunlar degil.
kendisyle aramizda 800km var.
kendisiyle oncelikle mesajla konusmaya basladik.sonra telefonla gorustuk.ve bir kerede yuz yuze gorustuk.
oyle mesajlasmak derken sabah gunaydin aksam isten gelincede ne yapiyorsun gunun nasil gecti gibi.
kendisine tanimak icin mesaj yazdigimda bana mesajla birbirimizi taniyamiycamizi soyledi.birlikte vakit gecirmeyince ne kadar mesajlassak bos dedi.birde mesajlasmaktan hoslanmadigini soyledi.ergen degilmisiz :KK43:
ben onu nasil taniycam peki.kendisi cok uzakta.bir kere bulustuk.konusmaktan hoslanmiyorum dedi.bos konusmaktan hoslanmiyormus.surekli bakistik :KK43: bana hic bir sey sormadi.ben merak ettiklerimi sordum.o kadar.
simdilerde en azindan sabahlari gunaydin yazan adam hergun ayni sey diye artik onu da yazmiyor.
beni surekli ergen degiliz diye uyariyor.ben ondan cok kucuk gorunuyorum.o ergen degiliz dedikce o sanki abim yada bir buyugummus gibi hissediyorum.
kendisi konusmak istediginde ariyor artik.kendisi kapatmak istediginde kapatiyor.ben hic aramasam neden aramadin demiyor.3-4gunde bir konusuyoruz.
ve bu adam kurbanda soz nisan yapmayi planliyor :KK43:
sizce ben ne yapmaliyim bir akil verin kizlar ne olur.
Diğer yazılanları okumadım ama böyle bir evlilik olmaz. Bu bildiğin eski zamanlardaki görücü usulunden hallice bir durum. Tanımadığın bir adama nasıl bir ömür katlacaksın? Belki çok iyi birisidir ama anlattıklarından seni tanımaya dahi çabalamadığı ve bir de ergen miyiz diyerek aşağıladığını hissediyorum. Bence sen daha iyi sana değer veren birine layıksın. Zorla evlenecek değilsin ki ailenle konuş durumu anlat.

Ne demek boş konuşmaktan hoşlanmıyor? İlk görüştüğünüzde bu laf söylenir mi yaaa birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz tabi ki de soru soracaksın. İyi o zaman evlenince de bakışarak anlaşırsınız. Saçmalık ötesi bi davranış.

Arkadasim asik falan degilsin...sadece adam kendini geri cektikce sana cazip geliyor..kacan kovalanir mantigi...adama gelince eminim ki psikolojik sorunlari olan bir tip..yani bosferr..

Öküz böle tipler öküz,azcık kçlarını kaldırınca tavan yapıyolar arada indrmek lazım,bana da lazım böle taktikler,onlarn dikkatini çekecek nasıl biri oldğmuzu kanıtlicak taktikler,adımlar,çıkışlar yapmsmız lazım,önceki kazıklarını bizim gibileri bulunca ego tatminine dönüştüyo adamlar eesmen

ne değişik bi tipmiş o öyle.
bence her mesajına atlamayın biraz uzak durun.
kendi hissettiklerinizi ona da hissttirin.

Back
X