Akil verin kizlar

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Merhabalar hanimlar bi kiz arkadasim var 3bucuk yil once evlilik disi birliktelikten hamile kaldi aldirmak istedi aldiramadida para bulamadi adamda hamile oldugunu ogrenince arazi oldu suan bebegi 3bucuk yasinda adam hic ilgilenmiyos arkadasim biriyle evlendi adam cocugu sonradan kabul etmedi ayrildi simdi bi basina cocuga bakmaya calisiyo size sorum su bu kiz o adama babalik davasi vs dava acabilirmi ne gibi haklari var

Merhabalar hanimlar bi kiz arkadasim var 3bucuk yil once evlilik disi birliktelikten hamile kaldi aldirmak istedi aldiramadida para bulamadi adamda hamile oldugunu ogrenince arazi oldu suan bebegi 3bucuk yasinda adam hic ilgilenmiyos arkadasim biriyle evlendi adam cocugu sonradan kabul etmedi ayrildi simdi bi basina cocuga bakmaya calisiyo size sorum su bu kiz o adama babalik davasi vs dava acabilirmi ne gibi haklari var
Tabii'ki açabilir, adamın maaşna gore çatır çatır nafakasını'da alır..
Tabi bundan önce dna raporuyla çocugun adamdan olduğunu ıspatlaması gerekiyor..

Ispatlarsa avukat masraflarıda adama yüklenir..
Dava açması lazım bu durumda

Son düzenleme:
Tabii'ki açabilir, adamın maaşna gore çatır çatır nafakasını'da alır..
Tabi bundan önce dna raporuyla çocugun adamdan olmasını ıspatlaması gerekiyor..

Ispatlarsa avukat masraflarıda adama yüklenir..
Dava açması lazım bu durumda
Dava actiktan sonra dna raporu istenebilir dimi ?

Dna raporuyla nafaka bağlanır geç bile kalmış çocuğu yaparken iyiydi seve seve bakacak
Aynen adam hamile oldugunu duyunca telefon numarasni bile degistirdi kizda biraz safca agzina vur ekmegini al sizlerlede konusayimda akil vereyim dedim bi basina cabalayip duruyo

arkadasiniz evlendigi adama cocugu oldugunu niye bastan söylemedi? Bir an önce davayi acsin Türkiyede 18 yasina kadar nafaka ödemek zorunda

Allah yardımcısı olsun, fakat elbette DNA testi isterler.
Dişli bir avukat bulursa, çok çabuk sonuca ulaşır düşüncesindeyim.
Fakat maddi durumu yoksa, araştırarak devletin tahsis edeceği avukatlardan yardım alabilir.

arkadasiniz evlendigi adama cocugu oldugunu niye bastan söylemedi? Bir an önce davayi acsin Türkiyede 18 yasina kadar nafaka ödemek zorunda
Adam evlenirken biliyodu sonradan triplere girdi bakamam ben diye vallaha kizada cok uzuldugumden deyil ben cok akil verdim dinlemedi ama cocuk perisan oluyo yokluktan enazindan nafaka alirsa yuku biraz hafifler

Adam evlenirken biliyodu sonradan triplere girdi bakamam ben diye vallaha kizada cok uzuldugumden deyil ben cok akil verdim dinlemedi ama cocuk perisan oluyo yokluktan enazindan nafaka alirsa yuku biraz hafifler

anladim zor bir durum o bebeyede yazik ya :( Daha fazla gec kalmadan bu konuyla ilgilensin

Anladim ama bu dna raporunu falan karsilayacak durumu yok kizin dava acildiktan sonra mu odeniyo acaba bilginiz varmi
Arkadaşınızın hiç durumu yoksa, devlet onun için avukat tutuyor, olduğu bölgedeki herhangi bi adliye'ye gitsin orda daha net bilgi verirler.
Yok daha cevval bi avukat istiyorum derse de bi avukatın ofisine gidip durumunu anlatabilir..
Belki bi kısmını önce geri kalanı'nı dava sonuçlandıktan sonra veririm diye anlaşabilir.
Zaten dediğim gibi, dna testiyle kanıtladığı anda avukat parasını karşı taraf karşılar mecburen.

En iyisi bi avukatla konuşup ücret hakkında bilgi almak, ona göre borç bulup davadan sonra ödeyebilir, nebiliyim.
Bi ihtimal

Arkadaşınızın hiç durumu yoksa, devlet onun için avukat tutuyor, olduğu bölgedeki herhangi bi adliye'ye gitsin orda daha net bilgi verirler.
Yok daha cevval bi avukat istiyorum derse de bi avukatın ofisine gidip durumunu anlatabilir..
Belki bi kısmını önce geri kalanı'nı dava sonuçlandıktan sonra veririm diye anlaşabilir.
Zaten dediğim gibi, dna testiyle kanıtladığı anda avukat parasını karşı taraf karşılar mecburen.

En iyisi bi avukatla konuşup ücret hakkında bilgi almak, ona göre borç bulup davadan sonra ödeyebilir, nebiliyim.
Bi ihtimal
Dava bitiminde verilirse para dedigin gibi cevval bi avukat bulsun daha mantikli

Bunlarin akilsiz başlarinin cezasini keske bu masum yavrular çekmese...

Back
X