akıl verin lütfen işin içinden çıkamıyorum

cimcime cimcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
40
22
38
38
1.5 sene önce dayımın oğlunu genç yaşta kaybettik cenazeden sonra yengem çok üzgün artık ağlamaktan sesi kısık bana çocuk yap diye ısrar edip duruyodu bende o anki gazla yapıcam yengecim erkek olursa bi adınıda ölen oğlunun adını koyarım dedim ama nası dedim bin pişmanım şimdi ise 4 aylık hamileyim ve erkek geliyo yengem şimdi büyük bi coşkuyla bebeğin doğumunu bekliyo ve herkese bunu söyleyip duruyomus bu durumdan eşimin haberi bile yok ki eşimle biz isim koyduk bile hemde 2 isimkoycaz şimdi ben oğlu ölen bi anneyi umutlandırdım yetmedi eşime bile söylemedim ve o yengemin umutlarını tekrardan yıkıcam nolur akıl fikir verin lütfen bu durumu eşimi ve yengemi üzmeden nasıl halledebilirim

Eşine güzel bir dille anlatsan razı gelmezmi canım bilemedim uzuldum yengen ve senin adına zor bir durum

1.5 sene önce dayımın oğlunu genç yaşta kaybettik cenazeden sonra yengem çok üzgün artık ağlamaktan sesi kısık bana çocuk yap diye ısrar edip duruyodu bende o anki gazla yapıcam yengecim erkek olursa bi adınıda ölen oğlunun adını koyarım dedim ama nası dedim bin pişmanım şimdi ise 4 aylık hamileyim ve erkek geliyo yengem şimdi büyük bi coşkuyla bebeğin doğumunu bekliyo ve herkese bunu söyleyip duruyomus bu durumdan eşimin haberi bile yok ki eşimle biz isim koyduk bile hemde 2 isimkoycaz şimdi ben oğlu ölen bi anneyi umutlandırdım yetmedi eşime bile söylemedim ve o yengemin umutlarını tekrardan yıkıcam nolur akıl fikir verin lütfen bu durumu eşimi ve yengemi üzmeden nasıl halledebilirim
Bence eşine yık biraz eşinle konuş ama önce haberi olsun. Yenge onlar ölünün ismini vermezlermiş kaderi benzer diye bi iki ısrar ettim ama o taraf sıcak bakmıyor şimdi bu yüzden de kavga etmek istemiyorum de . Ya da zaten iki isim aynı anda pek kullanılmaz günlük hayatta kullanacak olduğunuzu birde yengenin oğlunun ismini koy göstermelik

kızlar sağolun eşimle konuşucam ve yengeme eşim müsade etmiyo dicem de kendi kendimi düşürdüğüm durum kendi vicdanım beni yiyp bitiriyo durduk yere ağzımdan çıkıverdi ortalığı karıştırıp insanları umutlandıran gaza getiren benim yani
eşime söyleyince tabikide kızar ama biz onla herşeyi hallediyoruz ancak ben zaten dayımlarla uzun yıllar kavgalıydım benim düğün zamanı tekrar görüşmeye başladık zaten o yengemi de ailede pek seven yoktur inanın böyle bişiy diğer yengelerimle yaşanmış olsa eşime her türlü bastırıp ne yapar eder sözümü tutardım ama bazen istemeye istemeye konuşursunuz ya hani ortamın gazına gelip bi çıkış yapılır ya sonrada ben naptım diye kendi kendini yer insan işte hem kendimi yiyorum hemde ne kadar sevmesemde oğlu ölen anneyi umutlandırıp yüzüstü bırakcağım için vicdan yapıyorum durum bu yani

Eşim musade etmiyor lafina sanirim hiç alisamayacagim ve kimseye soylemiyecegim.
Insallah cozersiniz. Kolay gelsin

Back
X