- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Merhaba kızlar...sizden yardım istiyorum...ben eşimle aramızdaki eski heyecan gelsin istiyorum ve benim eşim hatalarını asla kabul etmez hep onun dediği yaptığı doğrudur..ev işine bile karışır..ki ikimizde acayip titizizdir ama yinede karışır..bi ara içindekileri yazan bi mektup yaziyim dedim ama etkili olmaz diye vazgectim...cinsel olarak biraz geri duruyim dedim ama erkeği cinsel anlamda cezalandırmayi doğru bulmuyorum..biz eskiden eşimle mutfakta bile biseyler yapardik eşimin elinden pek yemek gelmez ama salata yapardı...suan su icin bile bana emrediyo..ben evde başbaşa tavla oynayalım kitap okuyalım istiyorum.eskisi gibi olalım istiyorum..ama eşim patlamaya hazır bomba gibi sanki..ve ben yoruldum daha yeni evliyiz...tamam borclarimiz var ama bu güzel şeyler yapmamiza mani degil veya eşim bana sürekli sen düzel demesinden bıktım..ben esimle sohbet etmek istiyorum..eskisi gibi mutlu olmak istiyorum..tek yaptığımız pazar günü dışarı çıkıyoruz oda sanki bana sus payı gibi..diken üstünde olmaktan biktim...bana ne olur akıl verin arkadaşlar.belki tam anlatamadim kendimi ama bitkin ve bıkkın durumdayım..