Akıl verin lütfen

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
14 aylık evliyim ve bir cocugumuz var eşimle severek evlendik ancak bugünlerde kafamda hep boşanma fikri var.nedenine gelince esim sürekli pc de oyun oynuyor oynamadigi zamanlarda da futbol izliyor gezmeye cikmiyoruz arkadaslarla bile gorusmuyoruz misafirlik gibi yani hep evde oturuyoruz akrabalara hic vefasi yok ayrica bebegimizin bakımı hep benim üstümde çok yardımcı olmuyor ve aşırı horladigi icin ayni yatakta bile yatamiyoruz ve butun bunları ailemde dahil kimseye ifade edemiyorum.ne yapmaliyim şaşırdım artık

bunlar boşanmakla değilde konuşmakla ve karşılıklı çabayla çözülecek şeyler. eşinizin oyun saatlerine sınırlama getirin. haftanın bir günü dışarı çıkmayı kararlaştırın. her gün çocucuğunuzla bir saat o ilgilensin. horlama için bir doktora gidin aynı yatakta yatmaya başlayın. eşinizle konuşun gerekirse bunları yapmazsan senden ayrılmayı düşünüyorum o noktadayım diyin ama çabalayın önce bir. yani bir yuva cidden kolay kurulmuyor.

Çok erken eşinle konuş yeni evlisin sen zorla dışarı çık plan yap bebekte küçük çok fazla gezemezsiniz

Annelik fedakarlıktır dünyanın engüzel şeyi ve en zor duygusudur.
Olur böyle düşünceler ilk zamanlar
Biraz sabır
Anneysen öğrenceğin ilk duygu sabırdır.
Ben 1 sene dışarı adım atmadım bekle bebiş büyüsün biraz,
Eşim tek bi gece kalkıp bebeğimize bakmadı buna sezeryanın oldum ilk gecesi dahil.
Benimde eşim horlar aklımdan tek bi gece bile yatak ayırmak gelmedi en büyük yanlış bu.
Bebeğini yanında yatırma
Seneye böyle düşünmiceksin hala lohusa kafasındasın hormonlar tepe taklat ani kararlarla yuvanı bozma

Bebeğini sağlıkla büyüt

Böyle sebeplerden boşanılır mı yahu?
Konuşmadan çözemezsiniz ki. Alın karşınıza kendinizi ifade edin. Yine çıkmıyor mu? Siz kendiniz çıkın evladınızla.

Sonucta severek evlenmissiniz ve de bir cocugunuz var.bu sorunlari eşinizle konusup bir evlilik terapisine gitmeniz de fayda olacaktır.

Yeni evlisin ve sorunların olabilir ama bu bosanmayı gerektircek kadar büyük bi sorun degil bencede konuşun erkekler kadınlar kadar cabuk evlilige ve cocuga adapte olamıyabiliyo zamanla sorumluluklarının farkına varıyolar tabi oda yine bizim sayemizde 8 yıllık evliyim esim bazen 5 yasındaki cocuktan beter oluyo inan hasta olunca özellikle ilk evlendimizde oda öyleydi ama zamanla olgunlastı cocuklar büyüdükce baba baba diye cevresinde gezmeye baslayınca baba oldunun tamamıyla farkına vardı şimdi bazen benden daha iyi bakıyo cocuklara benden daha titiz davranıyo ben bile sasırıyorum yaptıklarına

Back
X