Gebeliğe Hazırlık Akıl verin:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iclal35_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
173
28
18
27
Kızlar 25 günde bir regl oluyorum adetten 7 gün önce korunmasız iliski oldu ama penaturasyon yok tabiki. Tam günümde regl oldum icim rahat değil. İliskiden 20 gün sonra kanda gebelik belli olur mu tahlil yaptırmayı düşünüyorum da.

Regl olduysaniz korkmaniz gereken bisey yok ama iciniz rahat edecekse kanda cikar

Yumurtlamadan yaklaşık 10 gün sonra belli olur. Ancak regl olduysanız hamilelik ihtimali de doğal olarak yok.

Yumurtlamadan yaklaşık 10 gün sonra belli olur. Ancak regl olduysanız hamilelik ihtimali de doğal olarak yok.
Regl oldum olmasına da. Normal 5 6 gün kadar sürdü. Ama adetim bittikten sonra artan şeffaf akıntımın içinde kılcal kılcal kan izleri gördüm. Aşırı yorgunluk ve bir gün kadar da yumurtalık ağrısı yaşadım. Bu yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum ama korktum açıkçası. Bu cuma tam 20 gün olacak ilişki üzerinden geçeli.. Cuma günü kan vermeye gideyim dedim de.. çıkar mı çıkmaz mı emin olamadım..

Regl oldum olmasına da. Normal 5 6 gün kadar sürdü. Ama adetim bittikten sonra artan şeffaf akıntımın içinde kılcal kılcal kan izleri gördüm. Aşırı yorgunluk ve bir gün kadar da yumurtalık ağrısı yaşadım. Bu yumurtlama belirtisi mi bilmiyorum ama korktum açıkçası. Bu cuma tam 20 gün olacak ilişki üzerinden geçeli.. Cuma günü kan vermeye gideyim dedim de.. çıkar mı çıkmaz mı emin olamadım..
5-6 gün sürmüş, arada öyle akıntılar da normal bana göre. Epey zaman geçmiş, varsa çıkacaktır, idrar testinde de çıkar. Ancak bu durumda yoktur:)

Back
X