- 10 Ekim 2014
- 33.014
- 148.793
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek yüzlerini sonradan gördüm pişmanimEsiniz zaten anneci bir tip, agzinin icine bakiyor ve sizi aile gibi gormuyor zaten. Sadece cocuga bakiyor diye irtibatta degil ki. Cocuga bakmasa annesiyle gorusmeyi kesecek degil. Yani cocuk buyuse de bisey fark etmeyecek.
Nasıl idare edeceğimi bilmiyorum işte.Ne diyelim ki size?
Defalarca esim beni ailesi olarak gormedi hic..demissin.
Ee cocuk niye.dogurdun aile yoksa ortada?
Esin degismez
Idare et
Gözünde ne olduğumu sordum cevap bile vermedi.Sadece şöyle diyor bunu bilmeyen bile beni üzüyor diyor.Ama cevap yok hiç bir zaman cevap vermedi.Kargocu sanki aranizda ne geçse anında anneye taşıyor. İnsanın özel hayatı kalmaz. Keşke evlenmeseymiş. Bu adamı değiştirmeniz oldukça güç. Aile terapisine gitmeyi deneyin. Belki biraz daha olgun davranmaya başlar.
Görüşmelere göre de eşinizle ilişkinizi gözden geçirin. Size yapılan hakareti haklı buluyor gibi hali tavrı. Çocuk için tek başına karar veriyor. Konuşuyorsunuz dinlemiyor. Gözünde nesiniz hiç düşündünüz mü?
Sanırım eş namına birşey görmüyor beni.Ben hayatında kimim neyim diyorum.Bunu bilmemen sorman bile beni üzüyor diyor ama cevap yok.Annen hakaret etti yanında sende onunla birlikte hareket ettin diyorum.Halen annesini savunuyor.Dedim annen evlendiğimiz günden buyana kin beslemiş eteğindeki taşları döktü diyorum.Bana küsüp gidiyor.Geçmiş geçmişte kaldı.Geçmişi açma diyor öyle geçiştiriyor.Kargocu sanki aranizda ne geçse anında anneye taşıyor. İnsanın özel hayatı kalmaz. Keşke evlenmeseymiş. Bu adamı değiştirmeniz oldukça güç. Aile terapisine gitmeyi deneyin. Belki biraz daha olgun davranmaya başlar.
Görüşmelere göre de eşinizle ilişkinizi gözden geçirin. Size yapılan hakareti haklı buluyor gibi hali tavrı. Çocuk için tek başına karar veriyor. Konuşuyorsunuz dinlemiyor. Gözünde nesiniz hiç düşündünüz mü?
Sanırım eş namına birşey görmüyor beni.Ben hayatında kimim neyim diyorum.Bunu bilmemen sorman bile beni üzüyor diyor ama cevap yok.Annen hakaret etti yanında sende onunla birlikte hareket ettin diyorum.Halen annesini savunuyor.Dedim annen evlendiğimiz günden buyana kin beslemiş eteğindeki taşları döktü diyorum.Bana küsüp gidiyor.Geçmiş geçmişte kaldı.Geçmişi açma diyor öyle geçiştiriyor.
Kendime nasıl bağlarım bu adamiHep kaçış cevaplar ve davranışlar. Şimdi hakaret etse yine susar bu adam. Kendi de farkli değilmiş ki. Eşinizin ne karakteri oturmuş ne de bir yuva kuracak olgunluğa sahipmiş. Olan size ve çocuğa olmuş.
Merhaba kk üyeleri,
Daha önceki konulardan belki biliyorsunuz dur.
Eşim çok anneci.Evdeki tartışmaları hep ailesine yansıttı.Aileside hep yuvama müdahale etti.
Eşimin babadan kalma inşaat halinde evi vardı benim çabamız ile yaptırdım.Onun ailesinden hiç bir kuruş görmedim.Kendi ailem borç verdi yaptırdık.Sorun burada başladı.Evi tam taşıdık.Eşim ile tartıştım.Eşim her zaman ki gibi annesine yetiştirdi.Kv tabiki onu koruyor koruyacak çünkü annesi.Ama benim burada kimsem yok.Yani yalnızım.O gün bugündür.Kv ye karşı tavır almaya başladım.Çünkü gerçek yüzünü gösterdi.Neyse eve taşındık doğum yaptım.Eşim kv ben varim.Durduk yere benim aileme kv'nin yaninda laf sokmaya çalıştı.Neyse ses çikarmadım.tabiki kv güya büyüklük gösteriyor yok olgun vs olun diye.Neyse bir kaç ay sonra kv gitti evine.Eşim ile konuşmaya çalıştım.Böyle ulu orta kv nin yanında ne yapmaya çalışıyorsun diye.Aile içindekiler anlatılmaz vs diye.Bunları bile kv ye anlatmış.Eşim beni ailesi olarak görmedi hiç.Annesini biliyor annem de annem diyor.Artik sabrım kalmadı.Annesine çok bağlı.Onun sözünden çıkmıyor.O ne derse doğru.Ben ne dersem yanlış.Zaten bir ay önce kv evde bana ağıza alınmayacak sözler söyledi aklınıza ne geliyor ise.Ondan sonra konuşmuyorum kv ile.Çocuğa bakıyor diye ses etmedim.Eşime dedim bakıcı tutalım yok diyor.Kv çocuğa bakıyor diye her dediğini yapacakmış ıs sanki.Bende sırf bu yüzden bakıcı tutarım diye eşime söyledim ikna olmuyor.Kv bana yanında böyle böyle etti diyorum da annesini savunuyor.Biktim ağzımdan ne çıksa annesine anlatıyor.Yani eşim aile olarak görmüyor beni ki evde ne var ne yok anlatıyor.Artik dilimde tüy bitti.Ne önerirsiniz?Kv ile görüşmem o hakaret ve iftiralarından sonra.Bayramdan bayrama.Ama çocuğa bakıyor diye eşim sürekli annesi ile irtibatlı.Ne diye evlenmişim.Çok pişmanım çok.Çocuk büyüyünce kv bakma işi bitince ne olur sizce bu böyle devam mı eder?
eşimin kardeşi şuan aynı senin eşin gibi biriyle evli,Merhaba kk üyeleri,
Daha önceki konulardan belki biliyorsunuz dur.
Eşim çok anneci.Evdeki tartışmaları hep ailesine yansıttı.Aileside hep yuvama müdahale etti.
Eşimin babadan kalma inşaat halinde evi vardı benim çabamız ile yaptırdım.Onun ailesinden hiç bir kuruş görmedim.Kendi ailem borç verdi yaptırdık.Sorun burada başladı.Evi tam taşıdık.Eşim ile tartıştım.Eşim her zaman ki gibi annesine yetiştirdi.Kv tabiki onu koruyor koruyacak çünkü annesi.Ama benim burada kimsem yok.Yani yalnızım.O gün bugündür.Kv ye karşı tavır almaya başladım.Çünkü gerçek yüzünü gösterdi.Neyse eve taşındık doğum yaptım.Eşim kv ben varim.Durduk yere benim aileme kv'nin yaninda laf sokmaya çalıştı.Neyse ses çikarmadım.tabiki kv güya büyüklük gösteriyor yok olgun vs olun diye.Neyse bir kaç ay sonra kv gitti evine.Eşim ile konuşmaya çalıştım.Böyle ulu orta kv nin yanında ne yapmaya çalışıyorsun diye.Aile içindekiler anlatılmaz vs diye.Bunları bile kv ye anlatmış.Eşim beni ailesi olarak görmedi hiç.Annesini biliyor annem de annem diyor.Artik sabrım kalmadı.Annesine çok bağlı.Onun sözünden çıkmıyor.O ne derse doğru.Ben ne dersem yanlış.Zaten bir ay önce kv evde bana ağıza alınmayacak sözler söyledi aklınıza ne geliyor ise.Ondan sonra konuşmuyorum kv ile.Çocuğa bakıyor diye ses etmedim.Eşime dedim bakıcı tutalım yok diyor.Kv çocuğa bakıyor diye her dediğini yapacakmış ıs sanki.Bende sırf bu yüzden bakıcı tutarım diye eşime söyledim ikna olmuyor.Kv bana yanında böyle böyle etti diyorum da annesini savunuyor.Biktim ağzımdan ne çıksa annesine anlatıyor.Yani eşim aile olarak görmüyor beni ki evde ne var ne yok anlatıyor.Artik dilimde tüy bitti.Ne önerirsiniz?Kv ile görüşmem o hakaret ve iftiralarından sonra.Bayramdan bayrama.Ama çocuğa bakıyor diye eşim sürekli annesi ile irtibatlı.Ne diye evlenmişim.Çok pişmanım çok.Çocuk büyüyünce kv bakma işi bitince ne olur sizce bu böyle devam mı eder?
Kendime nasıl bağlarım bu adami
Cinsellikte yok.Tavsiyelerini yerine getirmeye çalışacağım.tesekkur ederim.Mutlu ederek bence. Evde huzur sağlayacaksınız, adamın annesine anlatacak sıkıntı olmayacak. İyiyiz, güzeliz diyebilecek sadece. Tartışmaya girmeyeceksiniz kesinlikle. İsteklerinizi tatlı dille anlatacaksınız. Bir sorun olduğunda annene anlatma değil de aramizda kalsın diyebilirsiniz. Bir sorun olursa kendi ailenizle onun yanında konuşup iyiyiz, keyfimiz yerinde diyeceksiniz. Bu bir kurgu dahi olabilir. Anneniz, kardeşinize bir tartışma sonrası mmesaj atıp beni ara diyebilirsiniz. Adam bunun doğrusunu öğrenecek. Belli ki bilmiyor, cahil.
Çift terapisinde kaliteli zaman oluyor. Çocuğunuzla bir şeyler yapın ailecek. Adam sizle bir bütün olduğunu bilsin. Kesinlikle kaynana vs. olmasin yanınızda. Daha çok çekirdek aile ama arada bir komşunuzla, arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Anneden uzaklaştıkça kafası size yönelir diye düşünüyorum. Cinsel anlamda sorununuz var mi? Bunu çözmeden aile bağı kurmanız güç. Çözmeye çalışın. Yoksa zaten konu dışı. Bu arada kendinize özen gösterin. 34 beden olmak zorunda değilsiniz ama bakımlı olun.
Evlilik fotoğrafınız var mı? Bunları eve asın ya da duvarda varsa yerini değiştirin. Çocukla üçünüzün fotoğrafları olsun evde. Gözüne sokun bu birliği.
Yuvanıza sahip çıkmak istemeniz çok güzel. İnşallah eşiniz de bunun farkına varır.
Tipkisinin aynısı işte sorun sorunu doğuruyor isteeşimin kardeşi şuan aynı senin eşin gibi biriyle evli,
anne baskın karakter, oğlumun evi deyip zamanlı zamansız geliyor, oğlumun çocuğu deyip çocuk üzerinde her hakkı olduğunu düşünüyor, gezmeye bile beraber gitmek istiyor daha neler neler ve bunlar damat beye anormal gelmiyor, annemde böyle biri diyor çıkıyor işin içinden
ama tartışmalarda eşinden yana olsa da sonra annesine kıyamıyor annesiyle görüşmemeyi göze alamıyor adam, sürekli kıza" alltan al o büyük, herkes böyle şeyler yaşıyor" filan diyor
annesi de değişik bir insan sürekli kendi istediğini yaptırıyor, evde kızın hiçbir hükmü yok
en son kızı dövmeye kalkmış kayınvalidesi, o olayla ipler koptu artık görüşmüyorlar
ama oğlan annesinden kopmuyor tabi o görüşüyor, evdeki herşeyi de yetiştiriyor annesine
kızın psikolojisi bozuldu sonunda şimdi aile terapistine gidecekler, ama adamın kafa değişmez işe yarayacağını sanmıyorum
böyle tiplerin evlenmemesi lazım, net
Net olmadığı için zaten bundan kaynaklanıyorHep kaçış cevaplar ve davranışlar. Şimdi hakaret etse yine susar bu adam. Kendi de farkli değilmiş ki. Eşinizin ne karakteri oturmuş ne de bir yuva kuracak olgunluğa sahipmiş. Olan size ve çocuğa olmuş.