- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Sadce geçmiş değil derdim.oturup konuşamıyorum daGecmise takilma.
Ben kendimi d izginlemeyi öğrendim yavaş yavaş önceki kadar çok fevri değilim..ama esim benim istedigim gibi değil hep çok yoğun çalışıyor konuşmaya çalışsam hep kendini haklı görüyorBence bosanmak cozum degil. İki tarafinfa fedakarlık etmesi gerekiyor evliligin devami icin. Otur konus, seni seviyorum demek, sacini oksamak zor degil. Sende fevri cikislarini dizginlemeye calis. Baktin sinirleniyosun, ortamdan ayril derin derin nefes al duygularini bagirmadan, aglamadan duzgun bir dille ciddi sekilde ifade et.
Evlenmeden önce de çok aşk böceği gibi değil di..ama bu kafaf da odun değil di..aslında iyi beni sever düşünür kendinden daha çok düşünür hatta ama beni hareketleri deli ediyor konusamamak uzuyorEvlenmeden once nasildi bu adam? Birden mi degisti yoksa yeterince taniyamadin mi?
Bildigin odun yanii senin koca..
Evlenmeden önce de çok aşk böceği gibi değil di..ama bu kafaf da odun değil di..aslında iyi beni sever düşünür kendinden daha çok düşünür hatta ama beni hareketleri deli ediyor konusamamak uzuyor
Zaten sukrediyrm çevremdeki insanları görünce dertlerini dinleyince ama eğer hayatimi suan dan daha iyi yaoamta imkanim varken bişey yapmadan oturamam ilerde keşke cabalasydim demek istemiyrmdaa ne istiyon.
azcık şükretmeyi öğrenin.
dert üretmeyin.
Zaten sukrediyrm çevremdeki insanları görünce dertlerini dinleyince ama eğer hayatimi suan dan daha iyi yaoamta imkanim varken bişey yapmadan oturamam ilerde keşke cabalasydim demek istemiyrm
Evlilik boyle bisey canim romantiklik ask bocegi gibi olmasini bekliosun ama bizim turk erkeklerin cogunda oldugunu sanmiyorum. Sende ona onun sana davrandigi gibi davran hosuna gidiomu bakalim onun ona gore devam ettirirsin. Ama yatakta cezalandirmakla dogru yapmiyosun bence.Evlenmeden önce de çok aşk böceği gibi değil di..ama bu kafaf da odun değil di..aslında iyi beni sever düşünür kendinden daha çok düşünür hatta ama beni hareketleri deli ediyor konusamamak uzuyor
Aynen öyle ya ben arada s olsa nazlanmak istiyrm.ben trip yapmaya kalksam kocam benden önce trip yapar..ben kocama simarmak istiyrm... öyle çocuk gibi değil arada bunları yaşamak istiyrmKimse kadına hak vermemiş ama ben adamda bi sorun gördüm.
Şakayı kaldıramayan adamla ne konuşulabilir ki?
Her kadının nazlanmaya, biraz da olsa mızmızlanmaya hakkı var bence. Kocasına mızmızlanmayacak da kime yapacak yahu
Huzursuzluk cikarmiyrm esim bazen çok çok yogun çalışıyor ben esimi özlüyorum .evde güzel zaman gecirelim diye bireyle yapmaya calisiyrm adam eve geliyor tel pc elinde takılıyor..ben bütün gün en sevdiği yemekleri tatlıları yapıyorum..akşam iki çift laf edelim istiyorum çok mu şey istiyrmasıl şuanki tripleriniz için ilerde keşke yapmasaydım diceksiniz.
ben ah ozamanlar keşke az daa huzursuzluk çıkarsaydım diyenine hiç rastlamadım
Her zaman geri cevirmiyoum ama bazen icimden gelmiyor kendisine de söyledim zaten.. dediginiz gibi yapiyrm gün içinde aradığında soğuk konuşuyorum mak atinca tamam falan gibi kısa cevaplar veriyrm akşam gelince çay yaoinca illa iç demiyorum ben çay icicem sende istermisin diuoumEvlilik boyle bisey canim romantiklik ask bocegi gibi olmasini bekliosun ama bizim turk erkeklerin cogunda oldugunu sanmiyorum. Sende ona onun sana davrandigi gibi davran hosuna gidiomu bakalim onun ona gore devam ettirirsin. Ama yatakta cezalandirmakla dogru yapmiyosun bence.
Huzursuzluk cikarmiyrm esim bazen çok çok yogun çalışıyor ben esimi özlüyorum .evde güzel zaman gecirelim diye bireyle yapmaya calisiyrm adam eve geliyor tel pc elinde takılıyor..ben bütün gün en sevdiği yemekleri tatlıları yapıyorum..akşam iki çift laf edelim istiyorum çok mu şey istiyrm
Ne kadar beklentilerini minimalize edersen okadar mutlu olursun. Benim hayat felsefemHer zaman geri cevirmiyoum ama bazen icimden gelmiyor kendisine de söyledim zaten.. dediginiz gibi yapiyrm gün içinde aradığında soğuk konuşuyorum mak atinca tamam falan gibi kısa cevaplar veriyrm akşam gelince çay yaoinca illa iç demiyorum ben çay icicem sende istermisin diuoum
Ben yanına yanaşıp opup minciklayinca bişey demez mesla ben yataga gitmeden kendide uyumaz akşam oldu yaticaz diyelim hadi kapat tv yi yatalim der..ama ben biraz oda cabalasin istiyorumhmm.
evet biraz kalasmış.
kırk takla atan bi kadın var karşısında azcık ilgilensin demi.
peki şirinlikle deseniz, yanına gidip kırışsanız biraz, tersler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?