akıla ihtiyacım vaar

fatmagnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
160
7
48
Adana
Arkadaslar 2 yi bitirip 3. Yilina girdigimiz bi iliskimiz var cccooookkk şükür hersey cok yolunda bi sorun yok masallah ama yıl donumleri ıvidik zıvıdik hediyelerden çok sıkıldım (cok yaptigimdan kaynaklaniyor olabilir) sanırım birazda erkeklere odun diyoruzda o durum bende varr. Ihtiyacı olan seyleri almayı severiim ama su aralar istedigi felan bisey yook. Romantiklik ten vazgecmem ama nasil bir supriz yapabilirim yada ne alabilirimm deneyimli olanlar ve akil vermek isteyenlere ihtiyacim var (elbette benim düşündüğüm birseyler var ama akil akildan üstündür dusuncesiyle soruyorum) simdiden teşekkürlerr

Ayyy ben de çok odunumdur. Sizleri ilkokuldaki ilk çıkma teklifi aldığım günlere götüreyim.(Bizim zamanımızda 'Benimle çıkar mısın cümlesiyle başlardı sevgililikler.) O zamanlar sınıfta benden hoşlanan bir çocuk vardı, sınıftaki herkes de bunu bilirdi. Ben tabi çook sonraları öğrendim.Neyse birgün teneffüs zili çaldı, herkes dışarı çıkmaya başladı. Ben de çantamda bir şeyler arıyorum. Sınıf boşaldı. Ben hala çantamı karıştırıyorum. Ayak sesleri duydum bir baktım bu. Yanıma geldi dedi ki:

-Milena çıkalım mı?
Benim cevap gecikmedi:
-Nereye?

Bu da böyle bir anımdır.
Neyse sen çocuğa sevdiğin bir şairin şiir kitabın al, içindeki bir şiiri de işaretle. O sizin şiiriniz olsun. :)

Kutu. Icinde 30 (31 ) tane renkli kagitlar uzerine yazilmis kisa cumleler olan kutu. 1 ay boyunca gune bi tanesini okur.

Dikkat: bu hediyeden sonra cocuk kendini bulunmaz hint kumasi sana bilir)))))

Ben beraber olduğumuz hafta sayısı kadar kinder sürpriz almıştım, minik kağıtlara not hazırlayıp yumurtaların içine koymuştum. İlgisi olan şeylerle ilgili küçük 1-2 tane hediye almıştım, hepsini bi kutunun içine koymuştum.

Yine bi tane kutu alıp her tarafına post-it'lere notlar yazıp yapıştırmıştım. Kol düğmesi almıştım, içine de onu koydum.

Rakı içmeyi seviyorsanız rakı kadehlerine isimlerinizi yazdırabilirsin, hatta bir de karşılıklı içersiniz :)

Kızlar giremiyordum 2 gündür ama dikkatte aldığınız icin cok sagolunn çıkma anısına bayillddiiim fikirlerde gayeet iyiii denemem laziiimm :) aklimda degisik seyler canlandi gercektteen optumnanaktan

İnternette fotoğraflı takvim yapan siteler var. İstediğiniz fotoğrafları kendiniz seçip isterseniz üzerine yazı da ekleyebiliyorsunuz. Hem size özel hem de değişik bir şey oluyor. Ben bir kere hediye etmiştim ve çok beğenilmişti. Her aya o ayda çekilen bir fotoğrafımızı seçmiştim. Takvim istediğiniz aydan da başlayabiliyor illa Ocak olmasına gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…