• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıla ihtiyacım var :(

belkis88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
18
0
16
Kocaeli
Herkese selam!

7 aydır bir erkek arkadaşım var benden önce uzun bir ilişkiden çıkmış erkek arkadaşımın ailesi kızı istememiş buda ailesine karsı gelmiş ama sonra kız bunu bırakıp gitmiş. Sonra ben ona kendımı sevdırıceğime inandım çok hoşlanıyordum ama 7 aydır bir kere ağzından senı sevıyorum lafı duymadım benden hoşlanıyor ama bazı duygularının köreldiğini ve daha fazla ilerleyemedığını söyluyor bende bugun artık benımle ciddi bi ilişki yaşamak istiyorsan al yüzüğünü gel karşıma dedim ve ayrıldım :( çok sevıyorum ama o evlenmeyi düşünmüyor ne yapmalıyım :(

7 ay çok kısa bı zaman
al yüzüğü çık gel karşıma demek ıçın çooook erken

korkup kaçmıştır mutlaka

Ben ayrıldım zaten :( ama hftanın 5 günü birlikteyiz evli gibi ben onu evde beklıyorum yemek yapıorum falan olmadıgım zaman yoklugumu çekıo çağırıyo ama bana en ufak bi adım atmıyor... bende bu yuzden ayrıldım seviyorsa gelır diye bi taktık uygulıyım dedim ama yinede tedırgınım

Ben ayrıldım zaten :( ama hftanın 5 günü birlikteyiz evli gibi ben onu evde beklıyorum yemek yapıorum falan olmadıgım zaman yoklugumu çekıo çağırıyo ama bana en ufak bi adım atmıyor... bende bu yuzden ayrıldım seviyorsa gelır diye bi taktık uygulıyım dedim ama yinede tedırgınım

gıderken peşınden gelmıyorsa eğer, gıtmekle en doğrusunu yapmışsın demektır zaten
şımdı 7 ay boyunca hıç senı sevdığını söylemedı mı
bu çok ılgınç
aklı hala eskı sevgılısınde olabılır mı, hıssettın mı hıç öyle bırşey :25:

Bak canım postayı koyuyorsan tam koyacaksın böyle tedirgin olmuyacaksın. Tedirgin olur belli de edersen seni umursamaz. Göze alamıyacaksan madem bunu yapmıyacaksın. Önce ne istediğine karar ver ona göre kararlı yürü. Ne şiş yansın ne kebab olmaz. Yaktıysan gemileri tam yakıcaksın. Çok deyişli konuştum ama anladın umarım :)

Herkese selam!

7 aydır bir erkek arkadaşım var benden önce uzun bir ilişkiden çıkmış erkek arkadaşımın ailesi kızı istememiş buda ailesine karsı gelmiş ama sonra kız bunu bırakıp gitmiş. Sonra ben ona kendımı sevdırıceğime inandım çok hoşlanıyordum ama 7 aydır bir kere ağzından senı sevıyorum lafı duymadım benden hoşlanıyor ama bazı duygularının köreldiğini ve daha fazla ilerleyemedığını söyluyor bende bugun artık benımle ciddi bi ilişki yaşamak istiyorsan al yüzüğünü gel karşıma dedim ve ayrıldım :( çok sevıyorum ama o evlenmeyi düşünmüyor ne yapmalıyım :(

canım bence 7 ay için çoook erken evlilik için bence bu senin için iyi bir durum olmalı yani daha fazla birbrinizi tanıma şansınız olur.Terkeden kız içinse belkide hala içinde ona karşı unutamadığı duyguları olabilir ama böyle birşey varsa bile senin ilişkiye başlaması yanlış çünkü bir insan kafasında ve kalbinde bitirmeden yeni bir ilişkiye başlamamalı bence bu aldatmak olur düşüncede bile olsa...fakat 7 aydır seninle birlikteyse demekki seninle olmaktan mutlu canım diğer türlü istemezdi hiç heralde ama bence böyle tepki vermeseydin keşke bence evlilik konusunda erkeklerin üzerine pek gitmeyeceksin onlar gelicek seninle evlenmek istiyorum diye canım ve bu 7 aylık süreç gerçekten daha çok erken biraz tanıyın birbrnizi şimdi böyle dedin ama yüzük olsa belkide ileride pişman olucaksın bence bir hataya düşmektense herşeyi zamana bırakıp sabretmek ve beklemek en iyisidir diye düşünüyorum ...

Eski sevgilisini unuttu bundan emınim zaten kızda nişanlandı o tamam çıktı akından ama bana dediği şey duygularım köreldi eski ilişkimde artık kolay kolay sevemıyorum dedi bende hep benı sevmesi için ugraşım ama 1 kere bile senı sevıyorum demdi bana.
ben ona bu konuları açtıgımda senın üzülmeni istemem sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor. cesaret edemıyorum hazır değilim, duygularımın bi noktadan sonrasını aşamıyorum ne yapsam, sana çok alıştım ama hayatımda olmasan üzülürüm elbette ama seni daha fazla üzmemek için katlanabılırım diyor. ve ben ona bi gün ciddi bi ilişki düşünürsen öyle gel karsıma dediğimde tamam öyle yaparım sen nasıl istersen dedi sadece :/

Bak canım postayı koyuyorsan tam koyacaksın böyle tedirgin olmuyacaksın. Tedirgin olur belli de edersen seni umursamaz. Göze alamıyacaksan madem bunu yapmıyacaksın. Önce ne istediğine karar ver ona göre kararlı yürü. Ne şiş yansın ne kebab olmaz. Yaktıysan gemileri tam yakıcaksın. Çok deyişli konuştum ama anladın umarım :)

anladım :) ben benım yoklugumu anlasın ve bana dönsün istiyorum aynı zamanda cidi bi adımla dönüş yapsın istiyorum ama şuan beklemekten başka çarem yok galıba

Eski sevgilisini unuttu bundan emınim zaten kızda nişanlandı o tamam çıktı akından ama bana dediği şey duygularım köreldi eski ilişkimde artık kolay kolay sevemıyorum dedi bende hep benı sevmesi için ugraşım ama 1 kere bile senı sevıyorum demdi bana.
ben ona bu konuları açtıgımda senın üzülmeni istemem sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor. cesaret edemıyorum hazır değilim, duygularımın bi noktadan sonrasını aşamıyorum ne yapsam, sana çok alıştım ama hayatımda olmasan üzülürüm elbette ama seni daha fazla üzmemek için katlanabılırım diyor. ve ben ona bi gün ciddi bi ilişki düşünürsen öyle gel karsıma dediğimde tamam öyle yaparım sen nasıl istersen dedi sadece :/

canım unuttuğundan eminsen sorun yok bence 7 aydır seninle olması ciddiliğini göstermezmi canım benim ciddilik demek öyle hemen yüzük takmak evlenmek değil ki bak belkide pişman olucaksın sonra bunuda düşünacele etme tatlım bence biraz zaman verin kendinize belkide senin bu aceleci tavrını önceden hissettiyse kendini geri çekmiş olabilir canım ve kafasında belkide farklı şeyler düşünüyordur her insanda böyle bir afallama şaşkınlık dönemi olur canım üzerine gitme derim bak seviyormuşsunda sabret bakalım canım zaman neyi göstericek

Senden hemen önce uzun bir ilişkiden çıktıysa öncesine dair çok yükü vardır hala. Eski sevgilisini sevmiyor olsa bile kötü şartlarla ayrıldıysa yeni ciddi bir ilişkiye hazır olmayabilir. Artı 7 ay evlilik düsünmek icin erken evli gibi yaşamakla evli olmak arasında dağlar kadar fark var bence. Kısacası bence yolun başındayken yol vermekle iyi etmişsin. Bir de sende biraz hırs yapmış olabilir misin? Bende daha önce buna benzer bir ilişki yaşamıştım ve ne yazık ki zamanımı boşa harcamıştım.

gerçekten o kızı unuttuğuna emin misin yoksa öyle olduğuna inanmak mı istiyorsun? ne demek hayatımda olmasan üzülürüm ama buna katlanabilirim:) hangi seven kişi böyle düşünür? bir de sen niye bi enkazı tekrar örmeye çabalıyorsun? hee başarılı olsan keşke ama dikkat et sen de enkazın altında kalma...kendini çok yıpratıyorsun..sabret ve bekle bakalım ne zaman arayacak seni....

Herkese selam!

7 Ayda Yüzük Çok Erken..
Geç Olsun Ama Güç Olmasın..

anladım :) ben benım yoklugumu anlasın ve bana dönsün istiyorum aynı zamanda cidi bi adımla dönüş yapsın istiyorum ama şuan beklemekten başka çarem yok galıba

O sana dönmese bile ne kaybedeceksin? Sana 7 aydır seni seviyorum demeyen birini mi yoksa eski sevgilisini unutamadığını bariz belli eden birini mi? Bu senin için büyük kayıp olur mu? Sanmam.

Senden hemen önce uzun bir ilişkiden çıktıysa öncesine dair çok yükü vardır hala. Eski sevgilisini sevmiyor olsa bile kötü şartlarla ayrıldıysa yeni ciddi bir ilişkiye hazır olmayabilir. Artı 7 ay evlilik düsünmek icin erken evli gibi yaşamakla evli olmak arasında dağlar kadar fark var bence. Kısacası bence yolun başındayken yol vermekle iyi etmişsin. Bir de sende biraz hırs yapmış olabilir misin? Bende daha önce buna benzer bir ilişki yaşamıştım ve ne yazık ki zamanımı boşa harcamıştım.

aslında birazda hırs yaptıgımı düşünüyorum bazen kendımı bi kulvarda koşturuyormuşum gibi hissediyorum :(

aslında benim ve onun arkadaşını tanıştırdık onlar nişanlanıyorlar ve daha 1,5 ay oldu bundan gaaza gelıpte yol verdim :/

Bir şeyi isteyipte karşılığını alamayınca daha çok istiyor insan daha doğrusu kendini kandırıyor. Ama ne yazık ki zorla güzellik olmaz ve sonunda kaybedilen senin zamanın olur. O yüzden seni hak etmeyen biri için boşu boşuna uğraşma derim ben.

sadece bi kaç ay üzülürüm verdiğim emek için ama seviyorum :(

Umduğunu beklentilerini bulamazsın keşke severek ayrılsaydım dersin canım. Fazla katı oldu belki ama böyle konuları okuyunca üzülüyorum ve hırslanıyorum. Biz neden böyle oyunlara kalkışıyoruz onlarsız yaşayamayız mı. Bal gibi de yaşarız hayatımıza devam ederiz. Taviz verme kendinden beklentilerinden

Şunuda söyliyim benim 5 yıllık ilişkim var annem daha geçen hafta tanıştı kendisiyle :) Acele olması iyi olmaz böyle şeylerde. Tabi 5 sene olmasıda gerekmiyor:)

Back
X