akıla ihtiyacım var

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
eşimle evlendikten sonra bana takılan altınlardan bi kısmını bozdurup arabanın yarı parasını verdik.ruhsatı üstüne yapıcam dedi yapmadı.
şimdi model değiştireceğiz ve 3-5 bin tl fazladan vermemiz gerekecek.
eşime şunu desem
bana takılan altınlardan bir kısmını bozdurup arabaya vereyim ruhsatı üstüme yap...?

yada bunu daha iyi nasıl söylerim.:44::44:

ruhsatı sizin üzerinize yapmayı kabul etmicektir bence.
hiç karışmayın nasıl öderse ödesin. altınlarınızda kalsın bi köşede

Sakın borç altına girmeyin , üstüme yapıcaktın yapmadın diyip şımarıklık yap altınlarına dokundurtma !

Arabanin ruhsati senin uzerine degilde esinin uzerine olsada yasa geregi arabanin yarisi senindir zaten

işin gerçeği arabayı aldığında üstüme yapacaktı abisi yanındaydı o gün yapmadı (abisi yaptırmadı diye şüpheleniyorum günahı boynuna)
geçen kavga ettiğimiz zaman arabayı kendi emeğimle aldım ben dedi. halbuki altın bozdurup verdim ben ona.
şimdide eğer boşanma gibi bi durum olursa gider abisinin üstüne yapar korkuyorum. tek sıkıntı burda. verdiğim altınlarıda kurtarman maksatlı üstüme almak istiyorum arabayı.

eğer boşanıcak olursanız arabanın yarı parası senin yarı parası onundur zaten kurtarırsın altınlarını merak etme...
evlendikten sonra alınan mallar yarı yarıyadır...
bence gerek yok böyle bir şeye...

diyelim boşanma durumu olacak abisinin üstüne yaptı arabayı ben ne yapıcam o zaman peki

diyelim boşanma durumu olacak abisinin üstüne yaptı arabayı ben ne yapıcam o zaman peki

Bu kadar güvensiz bir evliliğiniz varsa eşinizde sizin için aynısını düşünebilir bence.
Boşanmaya karar verip arabayı satar ben ortada kalırım diye

ozaman boşanmak istediğini eşine söylemeden önce avukata gidip tedbir koydurucaksın kimsenin üzerine yapamayacak...

senden altınları alıp modeli yükseltir,sonra yine ağbisinin üstüne yapacaksa zaten yapar.sen altınlarını tekrar verdiğinle kalırsın canım...

orası öyle ama şimdi varsayım üzerine gidiyorum ama şuan ki durumu kendi lehime çevirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…