• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıldan çıkmayan dost..Siz yazar miydiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar benim çocukluktan beri bir mahalle arkadaşım vardi.Çok zaman geçirdik birbirimize çok faydamiz oldu.Kendisinin durumu iyi değildi.Bunu da neden belirttiğimi konumun ilerisinde yazacağım.Biz bununla 1 senedir konuşmuyoruz ama sürekli rüyamda görüyorum.Alakasiz bir rüya bile gorsem mutlaka oda rüyanın içinde oluyor.Oyuzden ister istemez kafama takiliyor.Acaba yazsammm mi vs diye.Simdi size neden kustugumu anlatacağım.Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Bu arkadas Istanbul'a gitti orada durumu baya iyi olan biriyle tanıştı.Evlenme durumuna kadar ilerlediler..Sonra bir ara sürekli ayni mahallede olan akrabalarimizdan ve komsumuzdan x sozlenmis diye duydum.Ama benim böyle birseyden haberim yoktu.Annesi demiş onlara.Ben de arkadasima sordum senin icin sozlenmis diyorlar doğru mu falan diye."Alakasi yok sacmaliyorlar nereden çıktı oraya gelince yapacağız söz" falan dedi.Annen demiş dediğimde hayir o sozlencek demistir dedi.Inandim tabii soranlara da sacmalamayin öyle birsey yok olsa ben bilmez miyim yakin arkadaşımı vs diye cikistim.Sonra birgün sosyal medya hesabimda tanıyor olabilecegin kısmında bunun nisanlisi çıktı.İsmi nadir duyulan bir isim olduğundan anladim onun olduğunu.Baktım profilde yüzük takilirken fotograf var.Girdim diğer fotoğraflara baktim resmen bir yer kiralayip soz yapmışlar.
Bunun üzerine arkadaşi aradim yaziklar olsun bir de yakin arkadaşız benden neden sakliyorsun ben de millete hayir nisanlansa haberim olur diye cikisiyorum dedim.Verdiği cevap " teyzene söylersin oda baskalarina söyler adım cikar diye demedim".Zaten herkes biliyor neyden bahsediyorsun falan dedim sonra kapattim telefonu.Bu mesaj atti özür diledi cevap vermedim.Sonra kendi evlerine söz yapmak icin geldiler.Yanimda ol diye kapima kadar geldi bende sonunda kabul ettim gittim sozunde yaninda oldum kuaforudur, fotoğrafidir falan.Bu döndü Istanbul'a. Bana hiç ilk mesajı nasilsin ne yapiyorsun gibi degil de nisanlisinin aldigi kolyeyi çekiyor sonra yüzüğü sonra saati falan sadece bunu gönderip nasil x dogum gunum icin aldi veya hediye olarak aldi diye atmaya başladı.Ben de en sonunda birgün "yahu birkez de nasilsin diye sorsana,sozlun hediye almasa mesaj attigin yok" gibisinden laf soktum.O günden sonra aramiza sogukluk girdi tekrardan.Kisa süre sonra düğünü oldu gitmedim.Sonra ben evlendim zaten.Onun cocugu oldu.Ben de hamileyim.Ama yazmadim da hiç.Sadece ortak arkadasimiza " ben sizi baristirmistim sende bizi baristir" dedigini duydum.Kiz kardesi mesaj atmıştı iste kötü oldu siz cok yakindiniz vs diye.Yani olay bunlar.Siz olsanız ne yapardiniz?

valla ne oldum delısı olmus cıkmıs byle bı ınsanı hayatıbda ıstıyrsan mesaJ at barısın ınsallah akıllanmıstır herkes ıkıncı sansı hakeder

Ben olsam adım atmam. Tabi sizin niyetiniz varsa, küslüğü desteklemek olmasın, atın adımınızı, konuşun bakın. Kendimi yerinize koyarak düşününce, şahsen benim içim, bir kere soğuduğum insanı geri almaz. Böyle yalanını yakalayıp kaç yıllık dostlukları sildiğim oldu, geri de dönmedim, umurumda da olmadı.

Sozlenenin adi cikiyorsa evlenenin vay haline :bicak:
Zaten ayri sehirde degilmi ararsa ararim sorarsa sorarim fazla ciddiye almam ilk adimida atmam
Anlattiginiz gibi biriyse fazla ben merkezci oylesinin dostlugunda aman kirilmasin diyen taraf cok yipranir o sebepten o nasil davraniyorsa aynen oyle davranmak lazim

sözlenmiş kız ne yüzden adı çıkmasından korktu ki anlamadım?
bence sizi atladığı yeni sınıfına layık görmemiş, o yüzden uzakta tutup anca nispet yapmış
siz de şimdi evlenmişsiniz, ona göre sınıf atlamış olmalısınız
o yüzden barışmak istemiş olabilir bunca zaman sonra
ama akıllanmış olsa ortak arkadaşa "bizi barıştır" diyeceğine adamakıllı kendi özür diler barışmaya çalışırdı
araya başkasını koymaya ne gerek var
bilemedim ben olsam görüşmek istemezdim
ama ben baya sertimdir bu konuda, en ufak şeyde adam silmişliğim var :KK64:
bundan hiç pişman olmadım gerçi :KK48: siz bilirsiniz

Araya soğukluk girmiş bir kere davranışları bile değişir insanın , ben olsam görüşmem.Ayrica sizi sözüne çağirmamasinin sebebi sacmaymis .Ben olsam o zamandan görüşmem, siz yine alttan alıp gorusmussunuz.Bu saatten sonra samimiyet olmaz zaten.

sözlenmiş kız ne yüzden adı çıkmasından korktu ki anlamadım?
bence sizi atladığı yeni sınıfına layık görmemiş, o yüzden uzakta tutup anca nispet yapmış
siz de şimdi evlenmişsiniz, ona göre sınıf atlamış olmalısınız
o yüzden barışmak istemiş olabilir bunca zaman sonra
ama akıllanmış olsa ortak arkadaşa "bizi barıştır" diyeceğine adamakıllı kendi özür diler barışmaya çalışırdı
araya başkasını koymaya ne gerek var
bilemedim ben olsam görüşmek istemezdim
ama ben baya sertimdir bu konuda, en ufak şeyde adam silmişliğim var :KK64:
bundan hiç pişman olmadım gerçi :KK48: siz bilirsiniz
Zaten egodan birsey eksilmedigi ondan bundan talepten belli
İnsan sevdigi deger verdigine ego yapmaz alir karsisina esseklik ettim degerlisin ozur dilerim der kendini toparlar iliskisine bakar yapamiyorsada degismemistir cokta seapmamak lazim

Attım, pişman oldum. Keşke elim kırılsaydı da atmasaydım. Aynı meseleler bizimkiside. Sözlendi değişti.
Bence boşver. Ağzının tadı bozulmaya değmez

Çok yakın arkadaşımla böyle bir soğukluk girmisti aramıza ama biz düzeltmek istedik tekrar görüşmeye başladık ve farkettik ki istesekte hicbirsey eskisi gibi olmuyor samimi olamadık olmadı ve dostlugumuzu bitirdik.

Araya bir kez soğukluk girince düzelmiyor maalesef o eski samimiyet olmuyor.

Öyle bir insandan fayda gelmez size. Tam bir buldumcuk olmuş. Banada garip davranan insanlar rüyama giriyor ama konusmayi dusunmuyorum. Akli basinda olgun insanlar evlenmeyi biliyorsa arkadas idare etmesinide bilmeli gormemis gibi ben hic arkadasima nisanlim su takiyi aldi diye foto atmadim

eski günlerin hatrına barışın derim ama aranızda farklı bir ilişki olur artık
yine de insan kazanmak iyidir

Bence bir hayrı olmaz gibi ama siz çok ciddi bir sebepten bitirmediğiniz için aklınızda kalmış.
Ben de eski dostumu rüyamda görüp duruyorum ama zerre umurumda değil, net bitirmiştim. Barışmak için de uğraşmıştı ama ne hatasını kabul ediyor ne bir şey, samimiyetine inanmadım.
Yaptıklarını kaldıramadığımdan bir de işsizlikten falan görüyorum sanırım.

Back
X