• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akılları başlarına yeni gelmiş

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
Merhaba kk daha öncede bir konu açmıştım sözümden bir gün önce ayrılmıştık erkek arkadaşımla. Yakın akrabaları ve aynı zamanda bi komşuları ile tartışmıştım benim herkesle tartıştığımı öne sürerek benden ayrılmıştı. Kaynanamda beni söz günüme kadar bir ihtiyacın var mı diye aramamıştı sen arasaydın demişler. Dün eski erkek arkadaşım geldi ve bu sorunlar annemden dolayı çıkıyor aramıza mesafe koyalım annemle dedi. Şok oldum. Annem bana onların sana ettiği küfürleri hakaretleri anlatmadı sende haklısın dedi. Bundan sonra seni koruyacağım asla sana kimseye laf söylettirmeyeceğim dedi. Her şey istediğin gibi olsun kına nisan düğün sen nasıl hayal ediyorsan öyle olsun dedi. Daha sonra evlerine gittik bana öyle bir iyi davrandılar ki anlatamam sanki bunları hiç yaşamadık gibi. Sevgili kayinvalidem beni öpe koklaya bir hâl oldu. Bugünde anneme barıştık dedim ama asla olmaz diyor. Erkek arkadaşım da 3 ayda yumuşarlar her şey iyilikle olsun diyor. Sizce bir şans daha hakediyorlar mı?

Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur, bir insan degismez, degisse de gercekten cok buyuk bir olay yasamistir. Hersey evlenene kadar gibi geldi bana, hazir nisani atmisken donun yoldan, barismayin, anneniz hakli sonuna kadar

Karar sizin.
Bir kere yüz göz olununca bundan sonraki süreçte hiçbir şey olmamış gibi davranabilmek için ya oscarlik oyuncu ya da gamsız olmak gerekir. (Aile ile olan ilişkiye binaen söylüyorum)

Merhaba kk daha öncede bir konu açmıştım sözümden bir gün önce ayrılmıştık erkek arkadaşımla. Yakın akrabaları ve aynı zamanda bi komşuları ile tartışmıştım benim herkesle tartıştığımı öne sürerek benden ayrılmıştı. Kaynanamda beni söz günüme kadar bir ihtiyacın var mı diye aramamıştı sen arasaydın demişler. Dün eski erkek arkadaşım geldi ve bu sorunlar annemden dolayı çıkıyor aramıza mesafe koyalım annemle dedi. Şok oldum. Annem bana onların sana ettiği küfürleri hakaretleri anlatmadı sende haklısın dedi. Bundan sonra seni koruyacağım asla sana kimseye laf söylettirmeyeceğim dedi. Her şey istediğin gibi olsun kına nisan düğün sen nasıl hayal ediyorsan öyle olsun dedi. Daha sonra evlerine gittik bana öyle bir iyi davrandılar ki anlatamam sanki bunları hiç yaşamadık gibi. Sevgili kayinvalidem beni öpe koklaya bir hâl oldu. Bugünde anneme barıştık dedim ama asla olmaz diyor. Erkek arkadaşım da 3 ayda yumuşarlar her şey iyilikle olsun diyor. Sizce bir şans daha hakediyorlar mı?
tabiki de ayrıl. sadece göz boyuyorlar. nasıl olduda bir anda değişiverdiler

Karar sizin.
Bir kere yüz göz olununca bundan sonraki süreçte hiçbir şey olmamış gibi davranabilmek için ya oscarlik oyuncu ya da gamsız olmak gerekir. (Aile ile olan ilişkiye binaen söylüyorum)
Zaten ben o kişilerle tartıştıktan sonra ertesi gün görüştüler. Bende dayanamadım aradım. Bize bunları yapan insanlarla nasıl görüşüyorsunuz hiç utanmanız yok mu dedim. Kayinvalidem sadece benim haksız olduğum şeyleri anlatmış. Ben o gün kayınbabamı arayıp anlatınca adam şok geçirdi. Heralde ondan diye düşünüyorum.

Bi insan asla degismez kucuk bi kivilcima bakar.sakin barismayin diycem zaten barismissiniz bile.su an asktan gozunuz kor olmustur belki ama lutfen affetmeyin degismez

Bana kalırsa geri dönme derim. Bı kere bırakmış gitmiş seni , aklı neredeydi o zaman? Ailesi için de şimdi mi değerli oldun? Hadi sen ayrılmış olsan tamam derim devam et bak hatalarını anlamislar diye. Ama adam ailesinin gazına gelip seni bırakmış, şimdi de yüksek ihtimalle ailesi git barış dedi ondan gelmiş yanına. Olgunlaşmamis bir erkek daha. Evlenince her şey daha kötü olur. Bu adam ailesinin gazı ile boşanma davası da açar ilerde.

Eski konunuzu hatırlar gibiyim göz doldurmaya çalışıyolar bir anda ne oldu böyle eskiden neydi şimdi ne ? Inanmayin.

Olayın başında sizinki niye arkanızda durmadı? Sonradan aklı başına gelmiş... Ayrıca o kadın da net oynuyor size. En azindan mesafeli durabilirmiş. Siz bu aileden çok zarar görürsünüz. Annenizi dinleyin.

Herkes ayrıl demiş bence de öyle. Eski konunu az önce okudum. İlk nişanımda bende okuyordum. Benzer şeyler yaşamışız seni anlayabiliyorum. Ama ben bir şans daha vermedim. Eskisi bana gelip ailem ben ne istersem, ne dersem kabul etmek zorundalar dedi. Ama balık baştan kokar. Bu ilişki de fazlasıyla koktu dedim. Senin avantajın daha okulunu kaybetmemiş olman. Ben kaybetmiştim lisans eğitimimi, kaldıramadım daha fazla yapılanları. Bırakıp gittim malesef. Sen ne yaparsın ne karar verirsin bilemem ama ayrılmazsan bile lütfen okulun bitmeden evlilik düşünme. Çok ağırdan al. Seneler sonra yeniden lisansa başladım ama ilk zamanların hevesi kalmamış. Önceliğin okulun olsun lütfen. Eğlenmene bak. Akıllı birine benziyorsun. İstediğim şehir istediğim bölüm demek herkesin harcı değil. Okuldaki arkadaşlarınla lütfen güzel zaman geçir. Etkinliklere katıl. Seminerler, sertifika programlarını takip et. Koca kaçmıyor her yaşta bulunur. Ama zaman hızla gidiyor ve bir daha bu imkanlarını bulamayacaksın. Hayatının şu anına kadar bir zerre faydası katkısı olmayan insanlara ömür verme. Lütfen...

Bu işler vaatle, bidaha olmazlarla olmaz
İyi adam ya da iyi aile zaten baştan yaşatmazdı bunları
Bu ne ki en beterini yaşayacağından hiç şüphen olmasın balık baştan kokar

Eski konuyu okudum . Aklını başına topla derim okulu bitir işine gücüne bak gencecik kızsın ömrünü heba etme .

Ne evlenmesi anneni dinle çok pişman olursun . Aşktan gözün kör olmuş senin de inşallah kendini yakmazsin. .

Yanlış anlama ama eski sözlün köprüyü geçene kadar taktiğini uyguluyor. Hele bir evlen bak o ilk tartışmalarınızdaki haline nasıl dönüştüğüne inanamayacaksın. Bir insan bir kere bile başkasının sözüne göre hareket ederse zaten o potansiyel hep var olacaktır. Ayrıca bu insan hemen farklı arayışlara girmiş biri. Bir kere böyle birini midenin almaması lazım.

Annen çok haklı.

Daha bir önce ki konunda bu adamla ayrılığın üzerine tüm hayatını kaybettiğinden bahsediyordun.
Yarın birgün boşansan seni kimse toparlayamaz heralde.
Sorunların üstünü kapatmışsınız sadece ama bil ki tekrar açılacak.
İlerde olası bir ayrılık durumunda yine yıkıma uğramış , tüm hayatın mahvolmuş, ölmüşsün bitmişsin gibi davranmayacaksan, kendine güveniyorsan devam et.

Ben sana bir abla tavsiyesi veriyim (dinlemeyeceksin o ayri ama yine veriyim): Evlenirken tek o adami degil, onun yaninda ailesini de hayatina kabul ediyorsun. Iyi olsunlar kötü olsunlar. Bir kere saygisizlik olduysa iki ailesi arasinda arkasi muhakkak gelir. Sizin ve erkek arkadasinizin durumu da hic ic acici degil. Bence hepsini yol ver. Dogru insani ve ailesini bulunca bu yasadiklarinin ne kadar sacma oldugunu daha iyi anlarsin. Bunlari affetsen seni cok ezerler cünkü bir iki güzel lafa kanacak kadar salak diyecekler. Annen hakli

Sen niye böyle şeyler yaşamama rağmen aileme danışmadan, onlar yokmuş gibi evlerine gidiyorsun?
Anneni dinle.

Back
X