BAŞLIĞI DEĞİŞTİRMEK İSTERİM SANIRIM FAZLACA YANLIŞ ANLAŞILDI ... SADECE DERS VERMEK NIYETINDEYIM...aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....