- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Hiç teklif etmediniz mi gider paylaşmayı?Merhaba kamuda 8 yıl çalışıp istifa etmiş 3 yıllık serbest avukatım. Bir müvekkilimin geçen mart ay ıteklifi ile onun ofisire yerleştim. Müvekkilim iş insanı kamuyla çalışıyor ve bazı önemli görüşmeler haricinde ofisi kullanmıyor dolayısıyla ofiste büyük çoğunlukla yalnızım. Müvekkiller ofisi çok beğeniyor,prestijli bir plaza da şık bir ofis. Aylık gideri kira ve diğer masraflarla 20 bin tl. Fakat ben bur ücret ödemiyorum. Dosya getiririm getirdiğim dosyadan komisyon alırım dedi fakat 6 aydır bir dosya getirmedi ben kendi dosyalarıma baktım. Şimdi işler istediği gibi gitmediği icin beni çıkarmak istiyor. Direkt git diyemiyor da mobbing uyguluyor. Sekreteri işter çıkarmak,temizlik yaptırmamak,otoparktan plakamı sildirmek(arabalı caddeye park ediyorum mecburen) telefonlarımı açmamak ve mesajlarımı cevaplamamak gibi.
Ne önerirsiniz? O git diyene kadar hiç değilse maliyetten kardayım mı diyim ya da onurumla gideyim mi?
Onurunla beleşçiliğe devam et diyesi geliyor insanınAnlayamadım orda bedava mı kalıyorsunuz?
Kiranın ve masrafların yarısını ödemeyi teklif edin yoksa çıkın gidin, adam haklı bedava takılıyorsunuz şu an.
Cidden avukat mısınız, bu konuyu okuyan eşşek olsa orda bedava takıldığınızı anlar siz hala adam bana mobbing yapıyor diyorsunuz. Ofis adama ait, siz beleşçisiniz, ne mobbingi orda hiçbir hakkınız yok kiSizce ofise para vermeyip başkasının sırtından geçinmek normal mi? Ya dama gibi para verin ya da çıkın gidin. Son sorduğunuz soru da bir acaip, beleşçiliğe devam mı edeyim yoksa onurumla gideyim mi demişsiniz. Sizce??
Onurunla beleşçiliğe devam et diyesi geliyor insanın
yalnız konu sahibi avukat tecrübesiz de değil 8 yıl kamu da çalışmış biri
Konudan bagimsiz olarak kamudan neden istifa ettinizMerhaba kamuda 8 yıl çalışıp istifa etmiş 3 yıllık serbest avukatım. Bir müvekkilimin geçen mart ay ıteklifi ile onun ofisire yerleştim. Müvekkilim iş insanı kamuyla çalışıyor ve bazı önemli görüşmeler haricinde ofisi kullanmıyor dolayısıyla ofiste büyük çoğunlukla yalnızım. Müvekkiller ofisi çok beğeniyor,prestijli bir plaza da şık bir ofis. Aylık gideri kira ve diğer masraflarla 20 bin tl. Fakat ben bur ücret ödemiyorum. Dosya getiririm getirdiğim dosyadan komisyon alırım dedi fakat 6 aydır bir dosya getirmedi ben kendi dosyalarıma baktım. Şimdi işler istediği gibi gitmediği icin beni çıkarmak istiyor. Direkt git diyemiyor da mobbing uyguluyor. Sekreteri işter çıkarmak,temizlik yaptırmamak,otoparktan plakamı sildirmek(arabalı caddeye park ediyorum mecburen) telefonlarımı açmamak ve mesajlarımı cevaplamamak gibi.
Ne önerirsiniz? O git diyene kadar hiç değilse maliyetten kardayım mı diyim ya da onurumla gideyim mi?
Yazmayı unutmuşum. Ettim fakat bunu kabul etmedi. Karşılık olarak Şirketlerinin dosyalarını yürütüyorum.Hiç teklif etmediniz mi gider paylaşmayı?
Kabul etmedi bunuMadem ofisi beğendiniz işinizde oluyormuş kiraya ve diğer giderlere ortak olayım deyin
yani bi nevi adam da haklı
O zaman biraz süre isteyip kendinize yer bakmalısınız en mantıklısıKabul etmedi bunu
Bunu bir avukat olarak bize sorman tuhaf değil mi ?
Genelde insanlar işiyle alakalı anlasmazliklarda size gelmezler mi ?
Avukat değilim,beni özel kalem olarak aldı,baktı ki isteklerine evet demiyorum şimdi de beni göndermeye çalışıyor desen anlarımda bu olmadı.
Bir avukata mobbing uygulanacak ve avukat bizden akıl alacak.
Tuhaf şey.Millet sizin kapınızı asindiriyor bacım zalim patronlarından kurtulmak için.Ayrica evin sahibi açık bir şekilde gitmenizi istiyor belli ki,durmak biraz anlamsız olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?