- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Merhaba kamuda 8 yıl çalışıp istifa etmiş 3 yıllık serbest avukatım. Bir müvekkilimin geçen mart ay ıteklifi ile onun ofisire yerleştim. Müvekkilim iş insanı kamuyla çalışıyor ve bazı önemli görüşmeler haricinde ofisi kullanmıyor dolayısıyla ofiste büyük çoğunlukla yalnızım. Müvekkiller ofisi çok beğeniyor,prestijli bir plaza da şık bir ofis. Aylık gideri kira ve diğer masraflarla 20 bin tl. Fakat ben bur ücret ödemiyorum.Onun yerine şirketlerinin hukuki danışmanlığını ve avukatlığını yürütüyorum. Dosya getiririm getirdiğim dosyadan komisyon alırım dedi fakat 6 aydır bir dosya getirmedi ben kendi dosyalarıma baktım. Şimdi işler istediği gibi gitmediği icin beni çıkarmak istiyor. Direkt git diyemiyor da mobbing uyguluyor. Sekreteri işter çıkarmak,temizlik yaptırmamak,otoparktan plakamı sildirmek(arabalı caddeye park ediyorum mecburen) telefonlarımı açmamak ve mesajlarımı cevaplamamak gibi.
Ne önerirsiniz? O git diyene kadar hiç değilse maliyetten kardayım mı diyim ya da onurumla gideyim mi?
Ne önerirsiniz? O git diyene kadar hiç değilse maliyetten kardayım mı diyim ya da onurumla gideyim mi?
Son düzenleme: