Akımda deli sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.511
1.663
133
Arkadaşlar dünya büyük bir imtihandan geçiyor.Hepimiz psikolojik olarak çok yorulduk.Bu virüs olayı hepimizi çok derinden yaraladı.Kimimiz atlatırken kimimiz kayıplar verdik.Normal hayatımızdan uzaklaştık.
Eski düzenimize dönecek miyiz?Hayat daha mı kötüye gidecek?
Hastalıklar Çin’den geliyor.Dermanı da Çin’den geliyor..Gönderdikleri test de yarım yamalak.Bu adamların ilk virüsü de değil. Sonuç da en az etkilenen ülke oldular.
Biyolojik bir savaş içindeyiz adeta.Bunlar bir daha yapar mı bunu?Dünya’ya ölümcül bir virüs atmak bu kadar kolay mı?Eğer öyleyse her ülke bunu yapabilir.Allah’ım nerelere gidiyor sonumuz?
Güzel günler görecek miyiz?

Daha once hic gelecek kaygısı diye birşey içimi kemirmemişti..
Cok ama cok umutsuzum. Zorla asilanacagiz ve sonucun ne olacagini 5 10 15 sene icinde görebileceğiz. Yeni nesil ne olacak kim bilir

Hem dünyanın başına bela ettiler hemde “aşısını bulduk” diye kahramanlık taslıyorlar.Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.İş,güç,ev,bark,düzen,huzur hiçbiri kalmadı.Hayatım alt üst oldu.Zaten genç kesimini çoğunluğu gibi gelecek kaygısı taşıyarak okudum,tam mezun oldum derken bi de bu çıktı başımıza.

Şuan ailece covid geçiriyoruz ve eşimin geceleri öksürük nöbetleri oldu..bazen halsiz kalıp uyyakaldiginda acaba yaşiyormu diye yanına gidip nefesine bakiyorum.şuan evlilik teklifleri,düğünler,eğlenceler giyim kuşam herşey okadar boş geliyorki..evinizde sağlıklı oturuyorsanız şükredin gelecek kaygısı yaşamayın.

Yani ben şu günlerden sonra yaşlanıp ecelimle öleceğime dair inancımı çoktan kaybettim 🤣 Güçlü olalım, pozitif olalım diyoruz ama neresinden tutsak elimizde kaldığı günlerdeyiz.En az hasarla atlatabilmeyi dilemekten başka elden ne gelir
Kiz deli misin ? Odum kopuyor pozitif olacam diye, sen pozitif olayim diyorsun 😂😂

Şuan ailece covid geçiriyoruz ve eşimin geceleri öksürük nöbetleri oldu..bazen halsiz kalıp uyyakaldiginda acaba yaşiyormu diye yanına gidip nefesine bakiyorum.şuan evlilik teklifleri,düğünler,eğlenceler giyim kuşam herşey okadar boş geliyorki..evinizde sağlıklı oturuyorsanız şükredin gelecek kaygısı yaşamayın.
Geçmiş olsun umarım atlatirsiniz bizde 4 ay önce yaşadık eşim kaptı bilmeden bana bulaştı fabrikada test yapmışlar çıktı ardından ben test oldum 4 gün sonra çıktı sonuç negatif eşim grip oldum sandı ama değilmiş testten 2 gün sonrada bende nefes darlığı başladı alerjik astım hastasıyım birde tekrar test yapıldı bana pozitif çıktı eşime ilaç verdiler fakat bana vermediler çok üzüldük eşimle eşim 2 günlük ilacını bana vermek zorunda kaldı ben istemedim hayır birimizden birisi yasiyacak dedim eşimde bende içmem o zaman dedi zorla 16 tane ilaç içtim yokssa icmeyecekti oda ama eşim iyi atlattı fakat ben babamın KOAH hastası olan babamın nefes açılarıyla kendimi nebilizatore bağlayarak atlattım lütfen buradan herkeze sesleniyorum ne kendinizi nede ailenizi lütfen riske atmayın Alay edilecek mesele değil lütfen bugün haberlerde gördüm 5 kişilik aile coronadan vefat etmiş çok üzüldüm umarım güzel kardeşim sıkıntısız atlatirsiniz bu illet inşallah biter bol bol işkembe için sarımsaklı sirkeli kelle paça çorbası için ayakta kalmanız dileğimle

Arkadaşlar dünya büyük bir imtihandan geçiyor.Hepimiz psikolojik olarak çok yorulduk.Bu virüs olayı hepimizi çok derinden yaraladı.Kimimiz atlatırken kimimiz kayıplar verdik.Normal hayatımızdan uzaklaştık.
Eski düzenimize dönecek miyiz?Hayat daha mı kötüye gidecek?
Hastalıklar Çin’den geliyor.Dermanı da Çin’den geliyor..Gönderdikleri test de yarım yamalak.Bu adamların ilk virüsü de değil. Sonuç da en az etkilenen ülke oldular.
Biyolojik bir savaş içindeyiz adeta.Bunlar bir daha yapar mı bunu?Dünya’ya ölümcül bir virüs atmak bu kadar kolay mı?Eğer öyleyse her ülke bunu yapabilir.Allah’ım nerelere gidiyor sonumuz?
Güzel günler görecek miyiz?
Daha kimler kimler neler neler yapacak😊 neler neler yapip kimlerin kimlerin uzerine atacaklar hemde 😉 şakasız insan olarak ayakta kalmamiz gerek. Boyle dusunurseniz bu psikolojiyle kendinizi hasta edersiniz. Gözümün onunde o kadar cok hastayi kaybettim ki ama yine de bu gemiden sag cikanlar dumeni cevirmeye devam edecekler. Bu gemide oldugumuz sürece rotayi saglam tutmamiz gerek. Ben onceki salgin donemlerinden sonra gelen duzenleri arastiriyorum bugünlerde, hayat cikacak bir yol bulmuş. Allah her insana akil vermiş ve akil bir cikar yol bulmaya meyillidir her zaman merak etmeyin.

Genel olarak çok sevilen bir millet değiliz, herkesin bizimle bir derdi var. Haliyle kimsenin bize yardım edeceğine inanmıyorum. Orda türk boylarını kırıp geçirenler buraya bize aşı mı yolluyormuş iyi olmamız(!) İçin. Ölsem inanmam. Onlara açıktan yaptıklarını bize aşı yoluyla yapmak için uğraşıyorlar.

Bili biliye de çang çunglara da inanmıyorum. Zehirlerinde gebersinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X