Kiz deli misin ? Odum kopuyor pozitif olacam diye, sen pozitif olayim diyorsunYani ben şu günlerden sonra yaşlanıp ecelimle öleceğime dair inancımı çoktan kaybettimGüçlü olalım, pozitif olalım diyoruz ama neresinden tutsak elimizde kaldığı günlerdeyiz.En az hasarla atlatabilmeyi dilemekten başka elden ne gelir
Bu bünye pozitif olup covidi de atlattıKiz deli misin ? Odum kopuyor pozitif olacam diye, sen pozitif olayim diyorsun
Valla benim bunye cekirge gibi ziplayip duruyorBu bünye pozitif olup covidi de atlattı
Ben ilk fedailerdenim dişleri sıkalım aşıya az kaldıValla benim bunye cekirge gibi ziplayip duruyormilyon kez temas oldum hala cok sukr pozitifi gormedim, bir gun fena yakalayacak beni korkuyrum
Geçmiş olsun umarım atlatirsiniz bizde 4 ay önce yaşadık eşim kaptı bilmeden bana bulaştı fabrikada test yapmışlar çıktı ardından ben test oldum 4 gün sonra çıktı sonuç negatif eşim grip oldum sandı ama değilmiş testten 2 gün sonrada bende nefes darlığı başladı alerjik astım hastasıyım birde tekrar test yapıldı bana pozitif çıktı eşime ilaç verdiler fakat bana vermediler çok üzüldük eşimle eşim 2 günlük ilacını bana vermek zorunda kaldı ben istemedim hayır birimizden birisi yasiyacak dedim eşimde bende içmem o zaman dedi zorla 16 tane ilaç içtim yokssa icmeyecekti oda ama eşim iyi atlattı fakat ben babamın KOAH hastası olan babamın nefes açılarıyla kendimi nebilizatore bağlayarak atlattım lütfen buradan herkeze sesleniyorum ne kendinizi nede ailenizi lütfen riske atmayın Alay edilecek mesele değil lütfen bugün haberlerde gördüm 5 kişilik aile coronadan vefat etmiş çok üzüldüm umarım güzel kardeşim sıkıntısız atlatirsiniz bu illet inşallah biter bol bol işkembe için sarımsaklı sirkeli kelle paça çorbası için ayakta kalmanız dileğimleŞuan ailece covid geçiriyoruz ve eşimin geceleri öksürük nöbetleri oldu..bazen halsiz kalıp uyyakaldiginda acaba yaşiyormu diye yanına gidip nefesine bakiyorum.şuan evlilik teklifleri,düğünler,eğlenceler giyim kuşam herşey okadar boş geliyorki..evinizde sağlıklı oturuyorsanız şükredin gelecek kaygısı yaşamayın.
Daha kimler kimler neler neler yapacakArkadaşlar dünya büyük bir imtihandan geçiyor.Hepimiz psikolojik olarak çok yorulduk.Bu virüs olayı hepimizi çok derinden yaraladı.Kimimiz atlatırken kimimiz kayıplar verdik.Normal hayatımızdan uzaklaştık.
Eski düzenimize dönecek miyiz?Hayat daha mı kötüye gidecek?
Hastalıklar Çin’den geliyor.Dermanı da Çin’den geliyor..Gönderdikleri test de yarım yamalak.Bu adamların ilk virüsü de değil. Sonuç da en az etkilenen ülke oldular.
Biyolojik bir savaş içindeyiz adeta.Bunlar bir daha yapar mı bunu?Dünya’ya ölümcül bir virüs atmak bu kadar kolay mı?Eğer öyleyse her ülke bunu yapabilir.Allah’ım nerelere gidiyor sonumuz?
Güzel günler görecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?