S slnaktas7 Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2013 2 0 6 35 İstanbul 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slnaktas7 #1 Arkadaslar Allah nasip ederse pazartesi gunu akin beye burun estetigi olucam memnun kalan veya sikayeti olanlarin yorumlarini bekliyorum
Arkadaslar Allah nasip ederse pazartesi gunu akin beye burun estetigi olucam memnun kalan veya sikayeti olanlarin yorumlarini bekliyorum
D Dashmina Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2013 100 0 0 35 Kocaeli 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slnaktas7 #2 Cnm ben olmadım ama muayaneye gittim Ben çok isterdim akın beyi ama fiyatta anlaşamadık Sana şimdiden geçmiş olsun bol şanslar dilerim Umarım herşey gönlünce olur Senin adına sevindim
Cnm ben olmadım ama muayaneye gittim Ben çok isterdim akın beyi ama fiyatta anlaşamadık Sana şimdiden geçmiş olsun bol şanslar dilerim Umarım herşey gönlünce olur Senin adına sevindim
M melegim_54 Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 3 1 6 36 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi slnaktas7 #3 slnaktas7 .!.: Arkadaslar Allah nasip ederse pazartesi gunu akin beye burun estetigi olucam memnun kalan veya sikayeti olanlarin yorumlarini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Burnun nasil oldu cok merak ediyorum? Bende oldum akin beye
slnaktas7 .!.: Arkadaslar Allah nasip ederse pazartesi gunu akin beye burun estetigi olucam memnun kalan veya sikayeti olanlarin yorumlarini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Burnun nasil oldu cok merak ediyorum? Bende oldum akin beye