Akın Demiralay'a burun estetiği olan var mı?

Canim fiyat degismekle birlikte 5000tl civari olmasi gerek. Kesinlikle buna degdigini dusunuyorum sonucta yuzumuze mudahale soz konusu. Ve bence astronomik bir fiyat da degil piyasada baska isim yapmis doktorlarla kiyaslarsak.foto yukleyemem kendi gizliligim acisindan ben olali tam bir yil oldu ve cevremden tek bir negatif yorum
Almadim. Muaynesi ucretsiz gidip muayne olabilir ve isterseniz yaptigi oteki burunlarin resimlerine bakabilirsiniz. Suan seklide tamamen oturmus durumda. Gidip kendiniz gorusmelisiniz canlarim.

Ve bilgilendirme amacli bir konu daha. Doktorumun bana dedigine gore burun kalkikligi konusu kisinin daha once ameliyat olup olmadigina ve burnunu nasil muhafaza ettigine bagli. Yani sen surekli burnunu asagi dogru cekistirirsen bir omur pekala duser sonucta saglam kemigin yok orada dikkat etmen gerek bahsettigim burna hic dokunmamak degil tabi :) sadece biraz daha dikkatle yaklasiyorsun amelyat sonrasi cilt temizligi vesaire urunleri burnunda nasil kullanman gerekrgne kadar soyluyorlar zaten. Bu konuda endiseniz bence olmasin. Yuzde bir risk her zaman pekala var bendede var umarim dusmez diyip gerekeni yapip Allaha havale ediyorum kendimi :)

Bir sene önce Hakan Demire burun ameliyatı oldum sonuçtan gayet memnum kaldım burnumu herkes beğeniyor fakat estetik olduğunu anlamıyorlar aralık ayında da dr.Hakan demir beye karın germe ve göğüs küçülyme ameliyatı oldum Adeta hayatım değişti.Ümlüleri ameliyat etmiş bir doktor olarak gayet alçak gönüllü ve mütevazi biri..ayrıca çok tatlı bi insanhasta bişey yaptırmak için gittiğinde ihtiyacı yoksa bunu söylüyo hastaya.diğer doktorlar gibi ihtiyacı olsun yada olmasın sırf para kazanmak için hastayı ameliyat etmiyo.bence çok güzel bi yaklaşım.tavsiye ederim.

Back
X