akıntı bittikten sonra catlama olur mu?

asel_000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
749
125
63
Elazığ
arkadaslar aklıma bir sey takıldı internette arastırdım ama cevabını bulamadım. ben normalde 28-29 günde bir adet görüyordum. son iki aydır 32 34 gün sürdü. bilgilerime göre yumurta batdan önceki 14. gün gibi catlıyormus. benim 32 34 gün süren döngülerimde akıntım battan itibaren 12. 13. günlerde oluyor ama eger battan onceki 14. gunu sayarsam batimin 20. gunlere denk geliyor ama ben o günlerde kuruyum. yani akıntımın oldugu gunler dışında yumurtam catliyor olabilir mi? cunku akintimin oldugu gunlerde iliski yasadigimiz halde gebelik olmadı. acaba ben akintim bitti diye iliskiyi duzenli devam ettirmemekle hata yapiyor olabilir miyim?

canım benim bildiğim yumurta büyümeye başladığında akıntı oluyor.yumurta takibi yaptırıyorum bu süreçte akıntı fazla oluyor ama yumurtam çatlamamış oluyor.mesela geçen ay doktora gittiğimde yumurtan bugün çatlamış demişti ogün akın tı yoktu.sanırım yumurta gelişip çatladıktan sonra akıntı olmuyor.emin değilim ama .sadece bi fikir.

cevabin icin tesekkur ederim canımm.. benim de kafam cok karıstı:26: nerden bilecegim hangi gun catladigini. adetime gore dusunursem ben o gunlerde coktan iliskiyi birakmisoluyorum rastgele yapiyorum. ama akintiya gore yaptigimizda da olmuyor:43: ne yapicam been:43:

cevabin icin tesekkur ederim canımm.. benim de kafam cok karıstı:26: nerden bilecegim hangi gun catladigini. adetime gore dusunursem ben o gunlerde coktan iliskiyi birakmisoluyorum rastgele yapiyorum. ama akintiya gore yaptigimizda da olmuyor:43: ne yapicam been:43:

canım senin ovulasyan testinden haberin varmı
eğer yoksa yaz bana anlatayım sana
böylece yumurtlama gününü kolaylıkla bilebilirsin

reglin bittikten bi kaç gün sonra çalışmalara başla gün aşırı ve akıntı bitti diye de ilişkiyi bırakma.kaç yıllık evlsin sen

Son düzenleme:
canım senin ovulasyan testinden haberin varmı
eğer yoksa yaz bana anlatayım sana
böylece yumurtlama gününü kolaylıkla bilebilirsin

biliyorum ovulasyon testini ama hic kullanmadim. olmazsa onumuzdeki ay
deneyim diyorum. iyi olur anlatsa. canim

reglin bittikten bi kaç gün sonra çalışmalara başla gün aşırı ve akıntı bitti diye de ilişkiyi bırakma.kaç yıllık evlsin sen

oyle yapmaya calisiyorum canim ama dongum cok uzun gunasiri iliski sıkıyor bir sure sonra. ben dayanirim da esjm görev gibi yapmak istemiyorum diyor:17: onun canının isteemesine kalursak yumurtlama guny iacacak diye kirkuyorum. zaten topu tpu 24 saat canli kalabiliyormus yumurta. ooff cook zor:50: 6aylik evliyim ama bu 3. denememiz. kayinvalidemgil surekli sorup duruyor psikolojimi bozdular iyice:43:

biliyorum ovulasyon testini ama hic kullanmadim. olmazsa onumuzdeki ay
deneyim diyorum. iyi olur anlatsa. canim

:

canım ovu tessti gebelik testi gibi aynı
adet döngüne göre kullanmaya başlıyorsun
çift çizgi onda her gün çıkıyor ama en koyu renk çoktığı zaman yumurtlamanı gösteriyor
sen al yine konuşuruz
gitti gidiyordan almanı tavsiye ederim
eczaneler çok fazla pahalı
eczanede 5 tanesi 25-30 lira iken nette 50 tanesi filan o para

Back
X