• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı hamilelik belirtisi

bebis123437

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
8
Reglimin 21. Günündeyim korunmasız ilişki oldu nerdeyse 2-3 günde bir.Reglimin 10. Gününde beri sürekli beyaz akıntım var şu andada hala var beyaz akıntı çok akışkan olmayan göğüslerimdede ağrı var ama normalde akıntım olmazdı bu kadar hamilelik belirtisi olabilir mi?Bu kadar uzun akıntı olup hamile kalan var mı?

Canım benim de çok tuhaf belirtilerim oldu. Eşimle korunmayı bıraktığımızdan beri göğüs hassasiyetim oldu. Acaba vücut kendisini gebeliğe mi hazırlıyor bilemedim. Normalde korunurken hiç göğüs hassasiyeti hatırlamıyorum

Canım benim de çok tuhaf belirtilerim oldu. Eşimle korunmayı bıraktığımızdan beri göğüs hassasiyetim oldu. Acaba vücut kendisini gebeliğe mi hazırlıyor bilemedim. Normalde korunurken hiç göğüs hassasiyeti hatırlamıyorum
İnşallah bu sefer hamişizdir🥹🤍

İşte işin garip tarafı korunmayı bıraktıktan sonra vücudumda bunlar her ay olmaya başladı. İnşallah hamilesindir. Kaç ay oldu deneyeli?

Benim de aynı canım 4.ayımız denemede bizimde korunmayı bıraktıktan sonra sürekli akıntım oldu bazen kremsi bazen su gibi geçen ay çok çok daha fazla oldu doktor kimyasal geçirdiğimi söyledi inşallah hamişsindir her şeyin hayırlısı olsun

12 mayısta hasta oldum 30 mayısta kahverengi ve pembemsi lekeye döndü bugün idrar erken testi yaptım ilk 5 dk sonra çıkan çizgi silik 10 dk olmasına yakın koyulaştı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_1668.webp
    IMG_1668.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_1669.webp
    IMG_1669.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 83
Reglimin 21. Günündeyim korunmasız ilişki oldu nerdeyse 2-3 günde bir.Reglimin 10. Gününde beri sürekli beyaz akıntım var şu andada hala var beyaz akıntı çok akışkan olmayan göğüslerimdede ağrı var ama normalde akıntım olmazdı bu kadar hamilelik belirtisi olabilir mi?Bu kadar uzun akıntı olup hamile kalan var mı?
Benim göğüs uclarim acıyordu ve beyaz sümük gibi akıntım vardı sonra hafif kahverengi akıntı gelince net blli oldu zaten hissetmiştim doktorda şaşırmadım bile

Bende beyaz akıntımla anlamıştım

Beyaz akıntı hamilelik belirtisimi acaba bu ah çok ümitliyim
Son gebelıgımde asırı yoğun sarı ve beyaz akıntım oldu kesınlıkle olabılır ama her hamılelık her kadın birbirinden farklıdır mesela şuanda akıntıya daır hıcbırsey yok 0 0 0

Ben hamile olduğumu o akıntıdan anlamıştım adet günün geçti adet oldum sanıyordum lavaboya gittiğimde kan görmeyi beklerken beyaz akıntı görüyordum bir de adet olacakmışım olamıyorum gibi bir ağrı vardı adet ağrısı yaşıyordum ama adet olamıyordum

Back
X