- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Akinti hamilelige etki ediyormuymus ya suan okuyunca tirstim birden ben bekarim ve cok fazla sari akintim geliyor birsey olurmu dersinmerhaba arkadaşlar ben yeni evlendim ilk ay hamile kalmadım sarı akıntılarım var bide adetim şubat 4u oldu sancımda var karnımda((ama sarı akıntım var bu hamileliye engel olurmu sizce?
Bende surekli oluyor ya suan cok korktum basen sari bazen beyaz bazende kahveye donuk geliyo sariyken kokulu ama beyazkende kokusuz oluyor ve uzun yillardir var . Birsey olmusmudur dersinizAkıntınız kaşıntı yada kokuluysa mutlaka kadın doğum uzmanina muayene olun fitil yada krem yada antibiyotik verecektir dönem dönem oluyor kadınlarda mesela bende senede bir defa oluyor geçiyor ilaçla
Tesekkur ederim en kisa zamanda gidiyim erteleyip duruyordim habireCanım adet sonrası yumurtlama zamanı akıntı her kadında olur beyaz ve şeffaf şekilde ama sürekli devam etmez bu normal bi akıntı kokulu ve rengi sarı kahve arasiysa doktora mutlaka en yakın zamanda muayene ol bir de bebek düşünüyorsan rutin bir kontrol olmuş olursun korkulacak bişey yok iltihabı yada vajinal mantarla alakalı bişeydir belki
Aksatma git mutlaka her kadından senede bir smear testi alınıyor önlem amaçlı bişey bende yaptrdım bişey çıkmadı bi sorun varsa da en azından tahlille testle ortaya çıkmış olur için rahatlar gecmiş olsun :))Tesekkur ederim en kisa zamanda gidiyim erteleyip duruyordim habire
tşk canım ama daha yeni evlendim diye doktora fln utanıyorum gitmeye diyecekler dün bir bugün iki noluyoz((onun için sordumki engel olurmuAkıntınız kaşıntı yada kokuluysa mutlaka kadın doğum uzmanina muayene olun fitil yada krem yada antibiyotik verecektir dönem dönem oluyor kadınlarda mesela bende senede bir defa oluyor geçiyor ilaçla
tşk ederim cnm yardımın iciolmaz cnm akıntı bi çok kadında var rahat ol :)
Inş olur kuzum sıkma canını Allah hepimize nasip etsin İnşAllahBekarkende çok akıntım vardı evlendim yine akıntım var hatta adetime 2 3 gün var yine akıntım var (genelde yumurtlama zamanları akıntı olur ve bir bayan yumurtasının gelisip çatladığını burdan anlar) gebeliğe engelmi bilmiyorm ama 1 senedir bebek istiyorum ve olmuyor
cok tşk ederim cnm bende sarı bide kokusu vardı ondan rahatsız oldum bügün sabunla yıkandım güzelce ama beyaz oldu kokusuda yokdu bilemedim yani)yorumun içimi ferahlatdı canım darısı başımıza İnşCanm bende hep akinti var hic olmadigini gormedim daha:) hamilelige engel degilmis demekki
cok tşk ederim cnm bende sarı bide kokusu vardı ondan rahatsız oldum bügün sabunla yıkandım güzelce ama beyaz oldu kokusuda yokdu bilemedim yani)yorumun içimi ferahlatdı canım darısı başımıza İnş
İnş canım içimo rahatlatdın oh be çok tşk)İnş sende bebegini sag salim kucagına alırsınBende onların her turlusu var canim sarisi beyazi:) rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?