akinti seklinde amnion sivisi gelen membran rüptürü olan arkadaslar lütfen yardim..

rarslan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
69
22
18
Gebeligimin 18.haftasindayim.yaklasik bir ay once benden bariz sekilde su geldi.ama ben bunu onemseyip doktora gitmedim.ve bu bir aylik surectede belli araliklarla az az gelmeye devam etti.en son bi hafta once doktora gittim ve suyum cok azalmis.yok denecek kadar az.bu durum hem bebegim hem benim icin enfeksiyon riski tasiyor hem de bebekte akcigerler gelismeyebilir ve iskeletsel bozukluklar olabilir.su an bebegim cok saglikli ama suyum bu sekilde az olursa ve artmazsa bebegim alinacak.ve benden su gelmeye devam ettikce su artmayacak.boyle bir durum yasayan duyan varsa lutfen yardim edin. bunlari yasayip da dogum yapan var mi.sonucu ne oldu..lutfen yardimm

Arkadaşım, benzer şeyleri ben de yaşadım. Ağrılı bir gebeliğim vardı, hareket ederken bile vajinam acıyordu, bir de sanırım 13. haftadan itibaren kahverengi akıntılarım oluyordu. Son iki doktora gittiğimde suyun normalden az dediler, en son suyun bariz şekilde geldiğini fark ettim, 23+2ydim o zaman. Su tamamen bitmiş dedi doktor, gebelik sonlandırıldı. Şimdi tekrar hamileyim 17. haftadayım, geçen gün su mu akıntı mı bilemediğim bir sıvı geldi, doktora gittim suyu normal dedi. İnşallah benim yaşadığımı sen yaşamazsın, bol bol dinlen, yat hep.. Dua et Allah'a bol bol.. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah suyun artar. Sıvı alımına dikkat et, dolaylı olarak etkisi var diyor doktor. Ben şimdi öyle yapıyorum. Senin ağrın ya da kanaman var mı?? gelişmelerden hbrdar et, duacınım, Allah yaşatmasın sana öyle bir acı..

Ben varimmm.nerhaba.34.haftada suyum gelmeye basladi.3 gun geldi en sonunda ters akim basladi kirli kan ona temiz kan bana geliyordu.acil dogum a alindim.34+3 te.kuzum suyum geldigi icin enfeksiyonlu dogdu.36 bin enfeksiyon.7 gun yogun bakimda yatti. Sukurki sagliginda baska problem yoktu.suan ayagimin dibinde dis kasiyicisiyla oynuyor:) rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..

Benimki daha 19 haftalikti cok kucuktu..bi hafta hic kalkmadan yattim dinlendim serum su bol bol..ama hic suyum artmadi.bebegim alindi.(

Sen de neden erken membran rüptürü olmus, sebebi arastirildi mi..ikinci hamilelik icin ne kadar bekledin.Allahim ikinci bebegini kucagina almayi nasip etsin..lütfen gelismelerden haberdar et.

Ben de agri sanci kanama hic bisey olmadi..hersey normalmis gibi bir ay susuz yasamisiz..

Sen de neden erken membran rüptürü olmus, sebebi arastirildi mi..ikinci hamilelik icin ne kadar bekledin.Allahim ikinci bebegini kucagina almayi nasip etsin..lütfen gelismelerden haberdar et.

Arkadaşım, ben memleketteydim o zamanlar, yani asıl beni takip eden doktor 1,5 aydır beni takip edememişti, yine de dönüşte sebebi araştırdık, rahim filmi falan çekildi, genetik testi yapıldı bana, kültürler alındı bakıldı ama sebep belirsiz. Bir tek bebeğe bakılmadı. Doktor bir enfeksiyondan, bebekten, plasentadan kaynaklanmış olabilir diyor. Ben bütün o testleri falan yaptırırken bir müddet geçti tabi, aslında 5 ay sonra çalışmalara başlayın demişti, 6. ayda hamile kaldım. Amin, duaların için teşekkür ederim. İnşallah aynı şeyleri Allah'ım tekrar yaşatmaz sana da bana da.

Ben de agri sanci kanama hic bisey olmadi..hersey normalmis gibi bir ay susuz yasamisiz..

Ağrı ya da kanama olmadığı için şüphelenmemişsindir belki de. Benim hep ağrım vardı, lekelenmelerim de oldu. Bu hamileliğimde de ağrım çok oluyor. Progestan hap, proluton iğne kullanıyorum ama yine de oluyor. Allah'tan bu kez lekelenme falan yok. Hakkımızda hayırlısı..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…