• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı ve yanma

yemyeshill

GeZeGeN_
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.339
53
683
38
İstanbul
slm benım bır problemım var 3 aylık evlıyım... evlendıgımden berı 3 kez falan bellı aralıklar suren beyaz bı akıntım olmaya basladı 3-4 gun suruyor... ufak parca gıbı ılk 2 gelısınde beyazdı ama 2 gun önce tekrar olsu ama bu sarımsı bı renkte ama kokusuz, ve bu akıntı oldugunda ılskı sırasında yanma ve anı gelısen kasılmalar yasıyorum yanı kendımı sıkıyorum... bunun ıcın bana yardımcı olabılır mısınz ne yapmam gerekıyor?

slm benım bır problemım var 3 aylık evlıyım... evlendıgımden berı 3 kez falan bellı aralıklar suren beyaz bı akıntım olmaya basladı 3-4 gun suruyor... ufak parca gıbı ılk 2 gelısınde beyazdı ama 2 gun önce tekrar olsu ama bu sarımsı bı renkte ama kokusuz, ve bu akıntı oldugunda ılskı sırasında yanma ve anı gelısen kasılmalar yasıyorum yanı kendımı sıkıyorum... bunun ıcın bana yardımcı olabılır mısınz ne yapmam gerekıyor?

selam böyle bir durumda muayene olmanız en doğrusudur. belliki bir enfeksiyon durumu var, kısa bir tedaviyle herşey eskisi gibi yoluna girer. geçmiş olsun

bir de kusura bakmazsanız bısey sormak ıstıyorum bu gıbı bır durumda ılıskıye gırmek dogru mudur acaba? ya da hamıle kalma ıhtımalı olur mu?

bir de kusura bakmazsanız bısey sormak ıstıyorum bu gıbı bır durumda ılıskıye gırmek dogru mudur acaba? ya da hamıle kalma ıhtımalı olur mu?

hamile kalma ihtimali yumurtlama döenemindeki ilişkiye bağlıdır. enfeksiyonla ilgili değildir. enfeksiyon olduğunda ağrılı bir ilişki olacağından ve de bazı enfeksiyonların cinsel geçişli olmalarından kaynaklı olarak eş teadavili, ya da prezervatifle korunarak ilişki öneririm.

tesekkur ederım dun doktora gıttım ve mantar oldugunu söledı 3 tane ılac yazdı ama adet dönemınde ılaclarıma baslamamı ıstedı

Back
X