Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bn bi ay gittgmde yumurtlamadm dmstm doktora doktrda catlamis dedi o ay sadece islaklik hissetmistm o uzayan akinti falan olmamisti o aysan beride sadece islaklik hissedyrm ve kaygan bi akinti gibi ama uzayan degil doktrada sormadm olabiliyo galiba
Zeliha canım birşey soracağım sana sende gebelik öncesi yani adetin geçmeden çok akinti oldu mu benim bazen adete yakın neredeyse bitiyor akintim umutsuzluğa kapılıyorum demek ki bu ayda yokmuş diye
Zeliha canım birşey soracağım sana sende gebelik öncesi yani adetin geçmeden çok akinti oldu mu benim bazen adete yakın neredeyse bitiyor akintim umutsuzluğa kapılıyorum demek ki bu ayda yokmuş diye
Canım bende sadece o normalde bi ıslaklık olur ya sadece o vardı. Ama adet günümden bi gün önce ve sonrası hep bişy akıyomuş gibi hissettim yani adetim gelmş gibi bi akıntı başladı beyaz sürekli wcdeydm hatta adetimin geçtiği 3. Gün dışarıdaydım eve zor attım kendimi geldi taştı dışıma çıkçak diye bi grdim wcye beyaz bi akıntı. Ondan sonra dedim zaten herhalde var diye test yaptım çıktı çok şükür