Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar normalde akıntım olur yapışkan bi şekilde pantolon a kadar geçer çocuk istiyoruz 8 aydır ama 7 gündür gram akıntım olmuyor adetime 5 gün var hamile olabilir miyim LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Kızlar normalde akıntım olur yapışkan bi şekilde pantolon a kadar geçer çocuk istiyoruz 8 aydır gram akıntım olmuyor adetime 5 gün var hamile olabilir miyim LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Benim de sağ kasıklarım ağrıor yumurtlamam benim 12 sinde oldu ondan sonra ara ara ağrıdı göğüslerim hassaslaştı belüm ağrıyor ateş basıyor aynı adetim olacak gibi bilemiyorum
Benim de sağ kasıklarım ağrıor yumurtlamam benim 12 sinde oldu ondan sonra ara ara ağrıdı göğüslerim hassaslaştı belüm ağrıyor ateş basıyor aynı adetim olacak gibi bilemiyorum
Ee canim test varsa yap bakalim belki cikar sen erken yunurtlamissin
[/QUOT canım dedim ya adet olacağımda böyle hissediyorum diye o yüzden korkuyorum ama yumurtlama günlerimi değerlendirdik