Akinti

Buldense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
186
21
48
32
Selam şeffa kremsi akinti hamilelik belirtisimi yardim olurmusunuz ara ara geliyor

Maalesef hicbir akinti gebelik belirtisi degil. Bu gebeden gebeye değişir. Bazileri BAT öncesi kremsi akıntı görür, bazileri yumurta akı gibi, bazileri sarı bir akıntı ve bazileri de hiç akıntı görmezler.

Maalesef hicbir akinti gebelik belirtisi degil. Bu gebeden gebeye değişir. Bazileri BAT öncesi kremsi akıntı görür, bazileri yumurta akı gibi, bazileri sarı bir akıntı ve bazileri de hiç akıntı görmezler.
Sonuc hamile deglim yani

Selam şeffa kremsi akinti hamilelik belirtisimi yardim olurmusunuz ara ara geliyor
Bende aynı durumdayım son adet tarihime 5 gün var test yaptım ama negatif sanırım biraz erken yapti
Nasıl akıntıyla anlaşılmıyor çoğu gebe erken belirti olarak akıntıyla anlıyor da test veriyor zaten

Bende aynı durumdayım son adet tarihime 5 gün var test yaptım ama negatif sanırım biraz erken yapti

Nasıl akıntıyla anlaşılmıyor çoğu gebe erken belirti olarak akıntıyla anlıyor da test veriyor zaten
Tabiiki de anlaşılmaz, her kadının akıntısı farklıdır. Her gebenin akıntısı bir mi demek istiyorsunuz?

Gebelik akıntısı diye birşey var ben ilk gebeligimde de yaşadım ve çevremdeki hemen hemen bildiğim kadarı ile herkez ya erken belirti olarak test yapıp pozitif görüyor yada gebe olduğunu anladıktan sonra ki süreçte akıntıyı fark ediyor.

Gebelik akıntısı diye birşey var ben ilk gebeligimde de yaşadım ve çevremdeki hemen hemen bildiğim kadarı ile herkez ya erken belirti olarak test yapıp pozitif görüyor yada gebe olduğunu anladıktan sonra ki süreçte akıntıyı fark ediyor.
Gebelik akıntısı diye bir şey yok. Gebelikte bazi kadınların akıntısı daha yoğun olurlen bazi gebelerin hiç akıntısı olmaz. Genellemeyi doktorlar bile yapmıyor siz de yapmayın

Sen var diyorsan ben gebe değilim o zaman arkadaşım 😅

Uzm doktorlar bile söylüyor hemen hemen hepsinde görülüyor diye siz görmüyor olabilirsiniz ama çoğunluğu görüyor yazıp bakın☺️
Ya canım tamam da ben de yeni öğrendim hala daha akintim yok sen herkeste var gibi yazmışsın o yüzden diyorum. Herkeste akıntı olacak diye bisey yok ki
Ben de bir kaç kişiden akıntı olduğunu duyunca bu ay yine tutmadı dedim hatta ama öyle olmuyormuş, herkeste akıntı olmuyor yani
Benim normalde de akıntım olmaz mesela.
Bazıları da adetten önce akıntı görüyor sonra adet oluyor kişiden kişiye değişiyor yani

Back
X